Després de que la setmana passada començaren la lliga el sènior femení, el sènior masculí nacional i el primera zonal, els toca començar a tots els equips inscrits en les competicions IR. Estos són els Cadets masculí i femení, els infantils masculí i femení i l'aleví 05. A més també ho faràn el júnior femení que per calendari descansava la primera jornada i el sènior segona zonal.

En esta setmana la gran majoria dels equips jugaran a la nostra locallitat. La jornada començarà divendres a les 19:00 amb el júnior femení contra el CB Oliva. Ja dissabte de matí obrirà la jornada el Cadet Masculí FORD AUTA-CB Tavernes enfrontant-se al EMB Alcudia a les 10:00 completant la jornada mantinal el infantil Masculí Garatge-CB Tavernes contra el CB Pego i l'aleví 05 contra el CB Oliva.

Per la vesprada serà el torn del Sènior Segona Zonal contra el CB Polinyà a les 18:00, mentre que el Sènior Femení es desplaçarà a Pego per a jugar contra el CB Nou Amics Pego.

En la jornada de diumenge s'obrira pel matí amb el partit del Cadet Femení Vall-Pint-CB Tavernes contra el IRIS Contestano, y per la vesprada serà el torn del Sènior Primera Zonal contra el Xirivella a les 16:45 i el Sènior Nacional que jugarà a les 19:00 contra el filial del Fundación Lucentum.

Esperem vore-vos al pavelló disfrutant del bàsquet durant tot el cap de setmana.