Este cap de setmana començarà la cinquena edició de la Lliga Intermunicipal organitzada per l'Ajuntament de Tavernes i en la que col·labora activament el nostre Club. Aquest any s'han inscrit un total de 52 equips de 21 clubs diferents i provinents de les comarques de la Safor, les dos Riberes, la Vall d'ALbaida, La Canal de Navarrés, L'Horta Sud i la Costera.

Estos equips estan repartits en les tres categories que composen la lliga, aleví, nenjamí i prebenjamí, i dins d'elles enquadrats en grups de proximitat. A la fi hi ha 15 equips en les categories Aleví i Prebenjamí i 22 en la Benjamí.

Amb el començament d'esta competició ja estan en marxa totes les lligues on participen els equips del nostre club, i només el Benjamí groc 08 que per motius de calendari no jugarà aquest cap de setmana, tots els equips s'hauran posat en marxa oficialment.

Desitgem molta sort als nostres equips participants en esta lliga, i a la resta de competidors també, i sobretot que tant jugadors com pares i resta d'aficionats disfruten dels partits setmana rera setmana.