Este cap de setmana torna a haver una gran quantitat de partits dels nostres equips al poliesportiu municipal.

La jornada començarà el matí del dissabte amb quatre partits. A les 10h. jugaran el Ford Auta - CB Tavernes contra el Sènia Informàtica - CB Algemesí. Els nostres cadets intentaran fer-se amb la seua primera victòria a casa després de no haver-ho pogut fer en la primera jornada de lliga. També a les 10h. jugarà l'Infantil Femení contra el CSA Carcaixent. Les nostres xiques tenen a priori un partit fàcil front a un rival que encara no sap que es guanyar en lliga, però que segur que donaran el màxim per a poder competir.

Encara de matí, però a les 12h. serà el torn de l'equip Garatge - CB Tavernes que s'enfrontarà al CB Oliva en un dels molts derbis comarcals que tindran en esta primera fase de la competició i on intentaran mantenir la imbatibilitat en la tercera jornada de lliga. Per altra banda a l'aleví 05 jugarà el seu partit a les 12h. contra el CB Pego 05 en busca de la primera victòria de la temporada.

Ja per la vesprada serà el torn del Vall-Pint - CB Tavernes. Les nostres xiques cadets tindran com a rival al Nou Bàsquet Alcoi amb l'objectiu de mantindre el lideratge del grup, per això hauràn de fer tot el possible a partir de les 16:30.

Per a finalitzar la jornada local haurem d'esperar-nos fins al diumenge de vesprada. A les 16:45 serà l'hora del Sènior Masculí Primera Zonal contra el CB Sedaví B, amb la intenció de tornar a guanyar a casa y llevar-se el mal sabor de boca de l'últim desplaçament a Algemesí. Mentre que a concluir el tots els partits queda el plat fort. El Sènior Masculí Nacional buscarà encetar el seu casiller de victòries davant un dels líders invictes de la competició, el Maristas A. Per a això contaran amb la recuperació d'alguns jugadors absents a les primeres jornades per lesió.

Pel que fa a la resta d'equips el prebenjamí ha adelantat el seu partit a la jornada de dimecres i ha perdut front a La Encarnació Prebenjamí 1. El benjamí 08 es desplaçarà dissabte a Sueca per a jugar precisament contra l'equip Benjamí de La Encarnación. El Wifilinks - CB Tavernes 07 ha avançat el seu partit a la jornada de divendres i es deplaçarà a Cullera per a jugar contra uns dels seus dos equips Benjamins. El VallMobel - CB Tavernes 06 ha aplaçat el seu partit contra el CB Sueca fins divendres dia 6 de Novembre. I el Sènior Femení es deplaçarà fins a Pedreguer el dissabte per la vesprada.

El Sènior Masculí Segona Zonal i el Júnior Femení no jugaran aquest cap de setmana.

 

Prebenjami Groc vs Genoves 3  Alevi 05 vs NB Alzira1