Derrota dels nostres cadets en un front a un Alcàsser que ha tingut més fam per endur-se la victòria.

El partit ha començat amb igualtat en els prmers minuts, amb tots dos equips intercanviant cistelles en els primers minuts, però com forme ha avançat el quart els visitants han anat agafant els primera avantatges en el marcador i han acabat dominant el periode (9 a 17 min. 10).

En el segon quart l'anotació ha estat més igualada per tots dos equips, però eren els d'Alcàsser els que continuaven dominant el joc amb el rebot i la intensitat defensiva. Això feia que encara que poc la diferència aumentés (20 a 31 min. 20).

En tornar del descans els vallers han eixit dormint i amb poca actitud de lluita. Tots els balons morts eren per als visitants que aconseguien endur-se també este parcial amb major diferència que els anteriors (7 a 18) i feia que agafessin un còmode avantatge per a la resta del partit (27 a 49 min. 30).

Ja en l'últim periode els d'Alcàsser s'han relaxat un poc al vore el partit guanyat i ha permés que els de la Valldigna vegeren anella amb més facilitat. Això ha fet que anaren recurtant el marcador i que poc a poc començaren a jugar amb més confiança en ells. No obstant la gran renda en que els visitants havien arribat a aquest quart ha sigut suficient per a sumar una victòria més en el seu casiller.

A la fi nova derrota dels vallers en un mal partit, en el qual si haveren jugat millor durant més part de l'encontre haveren pogut quedar-se en la victòria.