Encontre que tinguerem en les nostres mans fins als darrers segons on l´acert als tirs lliures de les visitants decantà el partit de la seua part.

Jugàvem contra el Benifaió que en la seua pista en havia guanyat molt fàcilment i on nosaltres no tinguerem un bon dia, en el partit del diumenge fou molt diferent, semblant als que jugàrem contra elles en la primera fase, igualats i decidint-se per certs detalls, l´acert als triples nostres i ara pels tirs lliures.

Per un costat mostràrem una imatge bona, amb un equip paregut al nostre i on tan sols en un parell de quarts ens va traure una diferència de +9, 16-25, amb la que arribàrem al descans. Amb una bona reacció i treball darrere aconseguirem igualar l´encontre i inclòs posar-nos per davant 29-28 al seté quart. A partir d´exie moment tot fou un punt dalt un baix fins al final on l´acert en el darrers segons li dona la victòria a les visitants.

D´altra banda, el partit tingué moments de bon joc, tenint la paciència necessària per buscar les millors opcions a l´hora de fer cistella, ara bé cometem molts errors no forçats amb passades innocents i alguna que altra despistada en defensa, tant al seguir a la meua com al tancar el rebot.

De totes formes, hem de vore la part positiva, poder competir fins al final, ens feia falta, malgrat el resultat que al final és el de menys, i que certes persones agafen el protagonisme que deurien m´agrada. A millorar certes decisions, actituds d´implicació i compromís, cadascuna ha de ser responsable i treballar al màxim quan es juga.

Xiques no mireu al final del partit com quedem, hi ha coses molt més importants, que no apareixen en les actes, ser bona companya, donar el millor de mi mateixa, esforçar-me i tantes d´altres si que són realment primordials.

Si busque millorar en estes coses poc importa el resultat final i molt content estaré de vosaltres al final de cada partit.