Sanz Barberà SL Canals 106 vs CB Tavernes JÚNIOR PREFERENT 59

Partit jugat en el pavelló de Tavernes corresponent a la 25ª jornada de la lliga regular.

Partit amb poca història on el CB Tavernes solament va poder aguantar en el marcador en el primer quart, a partir d'ací solament va haver-hi un equip en pista i no va ser un altre que l'equip local.

El primer quart el partit va estar molt igualat, on els locals van manar en el joc en els primers minuts però el CB Tavernes va saber contrarestar en els últims minuts d'aquest primer parcial, arribant al final amb un marcador de 27-21.
A partir d'aquest moment l'equip local va canviar la seua defensa individual per una zona 2-3 i aprofitant la seua major envergadura i físic va aconseguir trencar el partit definitivament cap als seus interessos guanyant aquest segon parcial per un 22-10.
Després del descans el CB Tavernes va eixir molt descentrat i amb poc rigor tant ofensiu, però sobretot defensiu que va permetre fàcils contraatacs dels locals que amb un parcial de 35-8 diu bé a les clares l'esdevenir de l'encontre.
Ja en l'últim quart el CB Tavernes va tornar a ficar-se en el partit i gràcies a açò va acabar donant una millor imatge sent aquest parcial de 22-20 per a un marcador final de 106-59.