Penúltima jornada de la segona fase, on jugàvem davant el quart classificat, Bocairent, equip fort en sa casa i on nosaltres anàrem amb les jugadores justes. Així i tot mostràrem una imatge seriosa i competitiva durant tot el partit.

El nostre començament fou dels millors que recorde amb un parcial de 2-10 en 3 minuts (6-10) al final del primer quart, on tot el que llançàvem trobava el camí de la cistella. Durant el segón quart l´acert canvia de costat i amb 11-3 per a les locals agafaren les primeres diferències al minut 10 (17-13). El partit continuava complicant-se i el marcador arribà fins a un 25-15 quasi al descans, però nosaltres tinguerem uns molt bons minuts i a poc a poc anàrem aproximant-nos 25-20 descans, fins i tot ens posàrem per davant 27-30 al principi del sisé quart.

Els darrers 10 minuts estigueren marcats per la igualtat 39-37 al huité quart, on va sorgir la figura de la millor jugadora del Bocairent que va decidir amb 2 cistelles el partit.

Pel que fa al nostre joc, estiguerem molt encertades en moments puntuals desde la línia de 3, en ferem 5 en total, altres estigueren també ben llançats però no volgueren entrar. El nostre joc exterior estigué a un nivell molt acceptable així com la defensa en general (s´agraix l´eforç de les 8 jugadores), tenint en compte el cansament que anava acumulant-se en les cames. 

L´encontre pogué caure del nostre costat amb una mica més d´acert en els darrers minuts, l´equip local es posà en una zona que no sabèrem atacar, i ferem sols 5 punts. De totes formes, molt content amb l´actitud i la forma de jugar. Molts partits no hem competit com en estos dos últims malgrat les derrotes. Ens queda l´últim i hem de seguir amb esta tendència de jugar en equip i tindre el compromís fins al final.

Encara que se´ns escapen el partits esteu fent un bon bàsquet xiques. Vore-vos així és un gran plaer.