CB Tavernes BENJAMÍ "2007" 27 vs CB el Genovés 44

Partit jugat en el poliesportiu de Tavernes de la Valldigna.

Després de diversos partits on el CB Tavernes havia demostrat una millora significativa en el seu joc, en aquesta ocasió no va ser així i l'equip va tindre un d'eixos dies en què no es troba comode en el camp i açò fa que no es jugue com realment aquests xavals saben fer-ho.
La primera part va estar igualada, on cap dels dos equips aconseguia dominar el joc, sent el CB el Genovés el que donava una millor sensació en 'el desenvolupament del joc i encara que el CB Tavernes ho intentava, no acabava d'aconseguir traure la seua millor versió.
Va ser en la segon part quan definitivament el CB el Genovés que si que donava la sensació al llarg dels minuts d'estar millor en el partit, el que va aconseguir anar traient avantatges en el marcador a poc a poc, per a acabar emportant-se el partit amb un marcador final de 27-44.

En definitiva un mal partit del CB Tavernes que no entela per res la labor que aquests xiquets i xiquetes el estan fent al llarg de la temporada. La setmana que ve tindrem la revàlida i segur que a l'equip les coses els eixiran millor. A seguir amb el treball.