CB Tavernes JÚNIOR PREFERENT 62 vs Roquette Benifaió 37

Partit jugat en el pavelló de Tavernes corresponent a la 26ª jornada de la lliga regular i última de la competició.

Sens dubte el millor partit el realitzat pel CB Tavernes en aquesta temporada,on des de principi a fi va dominar l'encontre i no solament açò sinó que va realitzar el millor joc col·lectiu fins avui tant ofensivament com defensivament, on tots els jugadors van aportar.
Llàstima que aquest punt d'inflexió haja arribat just en l'últim moment i després de consumar el descens de categoria, però açò no lleva la llavor de l'equip al llarg de la temporada que amb molts alts i baixos i en ocasions amb poca competivitat no han donat prou per a salvar la categoria.
El partit va ser un clar domini dels locals que excepte en el segon quart on no van estar prou concentrats i que va ser aprofitat pels visitants. La resta de l'encontre si que va ser d'un clar domini del CB Tavernes que tanca almenys la temporada amb bon sabor de boca, en aconseguir aquesta victòria.
Els parcials van ser de 19-5 el primer quart, 12-13 el segon, 21-10 el tercer i 10-9 el quart i definitiu per a un marcador final de 62-37.