PARTITS 12 i 13 GENER

Aleví Grup Únic

PARTITS NADALS

PARTITS 22 i 23 DESEMBRE

PARTITS 15 i 16 DESEMBRE

PARTITS 12 i 13 GENER

Resultats121312019.png

 

TECNIVERD SÈNIOR AUTONÒMIC

PICKEN LA CUINA CLARET B 69-72 TECNIVERD CBT AUTONÒMIC

 Importantíssima victòria del CB Tavernes, on l'equip a pesar de les nombroses baixes que condicionen els partits i entrenaments, han recuperat les sensacions perdudes en els últims partits i han aconseguit jugar un partit molt seriós, el qual ha estat molt igualat des de principi a la fi i on especialment al segon temps els de Tecniverd CB Tavernes han estat més encertats i millor col·locats sobre la pista el que ha fet aconseguir la victòria.

 Seguim treballant. TOTS JUNTS FEM EQUIP!!!

WhatsApp Image 2019-01-13 at 20.49.58.jpeg

 

TECNIVERD SÈNIOR 1ª ZONAL

MOMENTS SHOES CB BENIGÁNIM 59-48 TECNIVERD CBT 1ª ZONAL

 Partido sin ninguna historia donde un buen inicio parecía que podría venir la primera victoria, en el tercer cuatro se escarparon en el marcador y ya no podimos hasta falta de 4 minutos acercarnos en el marcador para competir en el partido. Pero sus pérdidas y dos fallos hacen que no podamos llevarnos la primera victoria. Mejoramos en el juego pero ahora falta refrendarlo en resultados.

 

TECNIVERD SÈNIOR FEMENÍ

NADALFRET SL NB ALZIRA 58-43 TECNIVERD CBT FEMENÍ

 Partit d'inici fluix en un parcial de 14 a 2 que ens ha deixat fora del partit. Un voler i no poder... Mals entrenes, pitjor partits.

 

JÚNIOR MASCULÍ

CBT JÚNIOR MASCULÍ 61-43 TSI CB LA FOGUERA CANALS

 Partido que se rompió al unicio del encuentro y no hubo reacción por parte del Canals ni tampoco el CBT supo ganar olgadamente ante un rival que bajó los brazos nada más empezar. Si el partido hubiera ido como el inicio el marcador hubiera sido muy abultado, siendo la realidad de un equipo a otro, pero nos complicamos el juego y solo por pequeños destellos hace que la diferencia no bajase de 15 puntos. Sin sufrir pero sin convencer para marcar diferencia entre los de arriba y los de abajo.

 

CADET MACULÍ

ENGUERA BASKET 34-68 CBT CADET MASCULÍ

 Primer partit de la segona fase on el resultat no reflecteix el que indica el marcador. Millorem a poc a poc i en moments puntuals. Seguim treballant per millorar.

 WhatsApp Image 2019-01-12 at 13.37.08.jpeg

 

CADET FEMENÍ

CBT CADET FEMENÍ 45-16 CB PATRONATO BOCAIRENT

 Dos cares al partit. La primera part hem pogut jugar amb ritme, intensitat i fent un bon parcial. Després les forces han desaparegut quasi del tot, confiades per un costat sabent la superioritat però no disculpa la relaxació que hem mostrat.

 Primer partit després de Nadal sempre difícil.

 

INFANTIL MASCULÍ

MOBILCO CB ANNA 32-44 CBT INFANTIL MASCULÍ

 Primer partit de la segona fase, on s'ha vist un partit molt competit des de l'inici fins al final del partit.

 Hem guanyat per xicotets detalls i sobretot en l'aspecte físic dels nostres pivots.

 Seguim treballant per a millorar.

 

ALEVÍ NEGRE

CBT ALEVÍ NEGRE MASCULÍ 41-46 CB ALGEMESÍ BLANC

  Partit que no hauríem d'haver perdut sobretot per la diferència física a favor nostre.

 Un molt mal inici amb errades de cistelles fàcils i sobretot molts desajustos defensius han provocat que la reacció de la segona part no haja sigut suficient. Molt a millorar a una categoria 2 zonal que deuríem dominar.

 

ALEVÍ LLIGA TAVERNES

GRANDENT CB ANNA 40-2 CBT ALEVÍ 08 LLT

 Mateixa dinàmica que els últims partits, cap arrere i cada vegada és més difícil anotar, sense esforç no hi ha premi. Seguirem treballant per millorar.

 

BENJAMÍ NEGRE

CBT BENJAMÍ NEGRE 55-24 EB L’OLLERIA

 Remuntada després d'un mal inici de partit amb moltes errades defensives i molts passes errats. A la fi, victòria en el primer partit després de les vacances de Nadal.

 

BENJAMÍ GROC

UPB GANDIA FEMENÍ 41-28 CBT BENJAMÍ GROC

 El primer quart ens ha fet anar ja enrere al marcador per una diferència massa gran que després tampoc hem sabut reduir.

 Fluix encontre en general, amb molts despistes, actitud blaneta i afectades pel fred matinal.

 Merescuda la derrota.

 

CBT BENJAMÍ GROC 60-19 UPB GANDIA BLANC

 Molt millor que al partit d'ahir, les locals hem eixit amb ganes i, llevat de moments molt puntuals, hem tingut intensitat defensiva, rodat la pilota i pres bones decisions. Tenim coses a millorar però este sí és el camí per a continuar millorant.

 Com la derrota ahir, hui la victòria ha sigut merescuda.

 

PREBENJAMÍ

CB ALMUSSAFES 14-15 CBT PREBENJAMÍ

 Victòria molt ajustada davant un equip del nostre nivell. Al descans anàvem perdent 11-4, i un parcial de 0-9; ens ha permés ficar-nos en el partit.

 Bona actitud dels xiquets, on han lluitat tots els balons.

 

PARTITS NADALS

ResultatsNADALS122018w.png

 

TECNIVERD 1ª ZONAL

TECNIVERD CBT 1ª ZONAL 54-68 CB GENOVÉS

Partido sin mucha historia donde en todos los cuatros se pierden por méritos propios que por superioridad del rival. Las semanas sin actividad no nos han sentado bien. Espero que la vuelta a la normalidad ayude a seguir en la línea del año pasado.

 

ALEVÍ BLANC LLIGA TAVERNES

CB GENOVÉS 48-16 CBT ALEVÍ 08 LLT

Seguim en la dinàmica negativa. On no intentem res del que provem als entrenaments. On sols alguna jugadora té alguns moments de bàsquet, evolució més lenta de l’esperada. Seguirem treballant per millorar

 

ALEVÍ MASCULÍ NEGRE TORNEIG DE REIS

CB SUECA 44-57 CBT ALEVÍ NEGRE

Partit del Torneig de Reis de Sueca en el que un bon primer i últim quart ens ha permès endur-nos la victòria. Alguns passes de contraatac que fins ara no havíem sabut interpretar i un bon balanç defensiu han sigut claus.

 WhatsApp Image 2019-01-05 at 20.37.53.jpegWhatsApp Image 2019-01-05 at 20.37.57.jpeg

 

BENJAMÍ NEGRE LLIGA TAVERNES

CBT BENJAMÍ NEGRE 48-8 CB GENOVÉS

Partit guanyat amb certa comoditat i el qual es va intentar aprofitar per a treballar certs aspectes que s'entrenen i no es posen en pràctica normalment.

WhatsApp Image 2019-01-07 at 11.33.41.jpegWhatsApp Image 2019-01-07 at 11.33.41 (1).jpeg

 

PARTITS 22 i 23 DESEMBRE

Resultats2223122018.png

 

TECNIVERD CBT AUTONÒMIC 58-80 CARNES OLIVA CB OLIVA

Partit que l'equip ha competit, on s'ha vist una millora respecte als partits anteriors, però que encara ens falta un poc per arribar a la millor versió de l'equip. Partit igualat els 3 primers quarts i tan sols uns minuts de desconnexió en l'últim quart ens ha fet finalitzar el partit en una diferència que no reflecteix el treball al llarg del partit. Seguirem treballant per aconseguir, tornar a ser l'equip competitiu i ho farem sense cap dubte. TOTS JUNTS SOM EQUIP!!!

 WhatsApp Image 2018-12-24 at 14.36.54.jpeg

 

TECNIVERD CBT 1ª ZONAL 76-79 LA ENCARNACIÓN SUECA

Definición: "Jugamos como nunca y perdemos siempre". Partido diputado donde la suerte ha estado decantada por pequeños detalles que hacen que sea difícil conseguir la primera victoria. Seguir en la misma línea que bien trabajo para conseguir la primera victoria y poder pensar en la salvación.

 

CBT CADET MASCULÍ 51-54 CB SUECA

Mal partit on els nostres no han sabut en cap moment on estaven. Perdent balons de contraatac i fallant cistelles sota el tauler. Així i tot, al descans guanyàvem de 12. Tercer quart com els dos primers, sense evolució d'un equip que quan les coses van mal no té capacitat de reacció. En treball millorarem. Decepcionant partit.

 

CARVA UBF TORRENT 49-40 CBT CADET FEMENÍ

Últim partit d'esta primera fase on aconseguirem competir fins als darrers minuts encara que amb no massa bon joc i encert, que sí que tingueren les locals en certs moments claus. Hem de ser més continues per una part en la pista i seguir amb esta idea en la que estem treballant per fer un millor bàsquet.

 

CBT INFANTIL MASCULÍ 47-55 UPB GANDIA NEGRE

Partit irregular, on sols la falta d'intensitat en alguns moments; ens ha impedit aconseguir la victòria. L'últim quart ens hem ficat a 4, però la falta d'encert i pèrdues de baló ens ha penalitzat.

 

CB SUECA B 56-47 CBT ALEVÍ NEGRE MASCULÍ

Mal partit per tancar en el que sols hem jugat un poc a bàsquet a l'últim quart però on ja no hem pogut recuperar la diferència amb els suecans. No hem sabut adaptar mos a una pista estreta i curta.

 

DÉNIA BÀSQUET 08 7-47 CBT ALEVÍ GROC FEMENÍ

Victòria per a concloure la primera fase de la competició, en un partit que ens ha servit per a treballar coses de cara la següent fase.

WhatsApp Image 2018-12-22 at 13.20.33.jpeg

 

CBT ALEVÍ 08 LLT 0-40 CB MANUEL DASCOSA

Això es podria definir coma la involució. Partit sense esforç, sense ganes. On ni intentarem ni volíem fer coses. Sense defensa, sense atac. El partit on les jugadores estaven de vacances. Així és difícil seguir.

WhatsApp Image 2018-12-23 at 11.27.18.jpegWhatsApp Image 2018-12-23 at 11.27.19.jpegWhatsApp Image 2018-12-23 at 11.27.20.jpeg

 

CBT PREBENJAMÍ 25-12 CB CULLERA

Ens ha costat molt aconseguir la victòria, ja que l'equip contrari tenia un jugador que jugava molt bé a bàsquet i no podíem parar-lo. Gràcies a una bona defensa que hem fet en equip i a l'encert en el tercer quart (parcial 12-0), hem aconseguit trencar el partit. Gran partit dels nostres menuts.

WhatsApp Image 2018-12-23 at 13.10.39.jpeg

 

PARTITS 15 i 16 DESEMBRE

Resultats1516122018.png

 

TECNIVERD CBT AUTONÒMIC 64-81 BAÑÓ ORBEZO ENGUERA

 Massa setmanes seguides acusant baixes de jugadors, això l'equip ho nota molt als partits.

 Així i tot, l'equip lluita, ho intenta, però eixe punt d'entrenament amb quadre i eixos partits igual fan que no isquen les coses com es voldria. Ara com sempre, cal confiar amb l'equip, que a pesar de tot, sempre dona la cara i de segur que recuperaran el seu millor joc.

Ho farem units com sempre, perquè TOTS JUNTS SOM EQUIP!!!

 

CB OLIVA 55-29 TECNIVERD CBT FEMENÍ

 Mal partit on les nostres han eixit al camp passejant i no atacant la zona de l'Oliva en tot el partit. Al descans perdíem de 26.

 Després hem millorat defenent millor i correm per primera volta al contraatac empatant en els altres dos quarts. Seguirem treballant per corregir la nostra falta d'intensitat.

 

MARTINEZ VALLS L’OLLERIA 53-57 CBT JÚNIOR MASCULÍ

 Partido de rachas donde las buenas han sido más largas que las malas. Malos momentos que con equipos más flojos son fáciles de remontar, pero equipos igualados suponen regalar el partido. Lo mejor del resultado la cierta mejoría del equipo y lo peor la mala forma de algunos jugadores importantes.

 Se empieza a mejorar y esperemos que las navidades nos sienten bien para asentar la mejoría de estas semanas.

WhatsApp Image 2018-12-16 at 14.15.18.jpeg

 

NB ALZIRA 29-57 CBT CADET MASCULÍ

 Malgrat que a la victòria no l'hem vista perillar des de l'inici, no ha sigut un bon partit. 3-11 de primer parcial però després ens hem adormit. Moltes fallades i males decisions fa que arriben al minut 4 del últim quart no mes 8 punts a dalt. En 6 minuts restants l'equip ha tingut ganes de jugar pressionant tota la pista, furtant balons i fent contraatacs per a un parcial de 0-20 en 6 minuts.

 Bona aportació dels infantils. Anem creixent a poc a poc...

 

CBT CADET FEMENÍ 57-38 DÉNIA BÀSQUET

 Hui hem aconseguit mantenir una línia d'intensitat al llarg de tot el partit que ha resultat fonamental per quedar-nos amb una bona victòria. Ens ha costat al principi perque Dénia estava prou encertat, tenien diferències curtes a favor seu i nosaltres jugàvem amb cert nerviosisme. Una volta hem cregut i jugat amb més confiança i ritme la situació canvià.

 Molt bon treball i implicació al joc de totes.

 

CB PEGO 53-12 CBT INFANTIL MASCULÍ

 Hem començat sense ganes de defendre i en el 1er quart ja perdíem 21 - 2. A partir del 2 quart hem jugat molt millor i jugant de tu a tu contra el líder del grup i la majoria de jugadors de 2 any d'infantil. 

 Encara queda molt per a treballar i millorar tots junts.

 

CBT ALEVÍ NEGRE MASCULÍ 18-58 CB MARCELINA BENIFAIÓ

 Derrota amb bon gust de boca, ja que ha sigut enfront d'un equip el de Benifaió que competeix amb jugadors compartits a la categoria 1 i la 3, la nostra.
A més al partit d'anada ens van tancar l'acta al primer quart i avui ho han fet fins al cinquè, cosa que demostra la millora de l'equip.

 Esperem seguir amb aquesta dinàmica per tancar l'any amb un bon partit front al CB Sueca.

 

CBT ALEVÍ GROC FEMENÍ 55-38 CB CULLERA

 Mal partit el vist en el pavelló de Tavernes amb moltes imprecisions per part de les nostres xiques que han perdut molts balons durant tot l'encontre. Només un bon 4t quart ha fet que s'agafés una renta un poc curta però suficient per a endur-nos el partit.

 El succeït hui ens demostra que encara queda molt per a treballar i progressar en el bàsquet.

 

CBT BENJAMÍ NEGRE 59-46 UPB GANDIA FEMENÍ

 Partit en general roí, on tan sols un bon últim quart fa que ens enduguem la victòria.
Durant els cinc primers quarts, alternances en el marcador amb els dos equips, cal seguir treballant, millorant la defensa i no permitent canastes fàcils de baix l'aro.

 A l'últim quart hem aconseguit apretar un poc i millorant un poc el joc amb passes ens hem endut la victòria. A seguir treballant i millorant tots junts!!

 

CB GENOVÉS GSPORT 4-44 CBT BENJAMÍ GROC

 Hi ha una gran diferència entre els dos equips, els locals han millorat respecte al partit d'anada però es nota que només fa 2 mesos que juguen. Les nostres ja estan molt més conjuntades. Malgrat això hem pogut treballar altres coses que ens ajudaran per als partits següents com compartir la pilota, tècnica de tir i d'entrada a cistella, no anar a buscar la pilota en defensa i quedar-se amb l'atacant assignat, etc.

 Totes les situacions d'este partit ens han de servir per a aprendre un poc més cada dia de tot allò que ens ensenya el bàsquet.

WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.11.07.jpeg

 

NB ALZIRA 32-17 CBT PREBENJAMÍ

 Hem començat dormint sense ganes de defendre, açò ha marcat tot el partit.
Han reaccionat un poc en atac però la segona part mala defensa altra vegada.

 Cal destacar que han estat bé en atac i igualment han disfrutat.

 

PARTITS 1 i 2 DESEMBRE

Resultats12122018.png

TECNIVERD CBT AUTONÒMIC 91-47 CB L´HORTA GODELLA

Partit amb poca història, on els de Tavernes han sigut superiors, tal com indica el resultat final.
Un primer quart igualat, on els locals els ha costat entrar en el joc i a partir d'ahí, a poc a poc el CB Tavernes ha anat millorant en el seu joc, aconseguint distanciar-se en el marcador fins a aconseguir la diferència amb la qual ha finalitzat l'encontre.
Seguim treballant.
TOTS JUNTS SOM EQUIP!!!

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.08.42.jpegWhatsApp Image 2018-12-03 at 13.09.16.jpeg

 

TECNIVERD CBT FEMENÍ 45-57 NADALFRET SL NB ALZIRA

Mal partit de les valleres on no hem sabut en cap moment trencar la zona plantejada per l'Alzira. No més accions individuals i bon tirs de fora ha fet que arribarem al descans empatats. 30-30. La resta del partit ha segut un calvari on les pèrdues de balons i la mala defensa ha fet la resta. Es pot millorar si fiquem ganes si no ens toca patir.

 WhatsApp Image 2018-12-03 at 16.55.34.jpeg

 

TECNIVERD CBT 1ª ZONAL 38-66 INTERCONTAINER HIMETAL BC CANALS

Partido igualado hasta el minuto 32. Donde el partido estaba empatado a 33. Después el equipo local ha desaparecido del partido y el equipo visitante ha borrado por completo al equipo local. Pasando por encima en todos los aspectos, siendo muy difícil competir con estos números y con esta actitud derrotista de los 8 minutos finales.

 

JÚNIOR TEULADA PEGO 47-58 CBT JÚNIOR MASCULÍ

Partido donde se vio la peor cara del equipo por cuarta vez consecutiva. Actitud derrotista, mal juego, y un sinfín de errores que hacen pensar que las cosas no pueden ir peor. Contra equipos muy flojos, somos capaces de jugar a este a baloncesto. Solo por los años de entreno de todos es suficiente para ganar de más renta contra estos rivales.

 

CBT CADET MASCULÍ 64-48 UPB GANDIA B

Bon partit dels nostres cadets que han eixit al camp fent valer el millor joc en equip. Pese al desavantatge en altura, l'hem suplit en bons contraatacs i millor joc col·lectiu que per moments ha segut el millor del partit, sempre buscant el desmarc i jugant en bones passades i tallant. Seguim millorant cada dia.WhatsApp Image 2018-12-01 at 15.27.50.jpeg

 

CB OLIVA MOMPÓ ÓPTICA 38-41 CBT CADET FEMENÍ

Molt disputat l'encontre i en el que no trobarem en cap moment una continuïtat en el nostre joc. Bàsquet molt accidentat i amb un desencert de cara a cistella prou general. Cosa que ens feia estar dalt al marcador però sense grans diferències. Al final poguérem traure el partit. Ens servirà de lliçó i segur que als següents fem un millor bàsquet i millorem les decisions que prenem.

 

UPB GANDIA 55-35 CBT CADET FEMENÍ

La diferència de físic i el fet de poder rotar a les jugadores han sigut claus. Així i tot hem competit fins al final i amb moments de molt bon joc. La nostra actitud en defensa ha sigut notable encara que teníem un clar desavantatge. A seguir avançant amb esta línia.

 

CB ALMUSSAFES VERD 28-68 CBT ALEVÍ NEGRE MASCULÍ

Partit on la superioritat física ens ha fet controlar el marcador però tan sols a partir del 3 quart. Cal que continuem treballant aspectes fonamentals del joc del bàsquet.

 

EEM PEDREGUER 07 18-59 CBT ALEVÍ GROC FEMENÍ

Victòria en un partit amb moments complicats però en el que ens hem sabut reposar i fer el nostre joc i endur-nos el partit.

 

CBT ALEVÍ 08 LLT 11-51 RST BRESSOL DE LA TARONJA CSA CARCAIXENT

Partit on a pesar del resultat comencen a apreciar-se algunes millores d'algunes de les noves jugadores. Seguim fallant molt a l'atac on depenem de 2 jugadores. Almenys millorem alguna cosa a defensa i al rebot. Seguirem treballant per millorar

 

CBT BENJAMÍ GROC 44-4 EB L’OLLERIA

El marcador no reflecteix la realitat total del partit. Encara que el control l'hem tingut els locals, els visitants han jugat molt bé i la gran diferència del marcador des del principi s'ha basat en l'encert a cistella.

 

BÀSQUET BELLREGUARD 10-51 CBT BENJAMÍ GROC

Malgrat les visitants tenir jugadores lesionades i amb molèsties, s'ha vist una gran diferència entre els dos equips i hem pogut treballar coses menys habituals en esta categoria que ens ajudaran per als pròxims partits com compartir la pilota, ser pacients, estar més atentes, etc. Tot ens ha de ser vàlid per a aprendre un poc més cada dia.

 WhatsApp Image 2018-12-01 at 16.48.44.jpegWhatsApp Image 2018-12-01 at 16.47.29.jpeg

 

CBT PREBENJAMÍ 26-16 MASKOKOTAS CBG GUADASSUAR

Bon partit dels xiquets; on hem aconseguit fer una bona defensa que ens ha facilitat traure molts contraatacs. S'han perdut molts balons fent els passes, però la cosa important és que ja busquen al company. Continuem fallant molt baix de canasta, però a poc a poc seguim millorant.

WhatsApp Image 2018-12-03 at 12.57.58.jpeg