CB ALMUSSAFES

Ací teniu les normes del nostre pavelló:

• L'entrada de jugadors i tècnics serà acompanyada per l'entrenadora local. Abans d'entrar una entrenadora local els prendrà la temperatura i proporcionarà gel per a la desinfecció de mans.

• Una vegada dins, els participants aniran als vestidors si s'han de canviar o directament a pista si aquesta està disponible. Els jugadors esperaran fora a l'espera de què la seua pista estiga lliure. Mai podran quedar-se al passadís d'accés als vestidors ni en cap lloc on mentre es buide la pista principal.

• L'entrada al recinte per a públic assistent serà per la porta superior de la rampa 15 minuts abans de l'encontre, sempre que el públic assistent al partit anterior haja abandonat completament el recinte. A l'entrada al recinte, un responsable del C.B. Almussafes, donarà gel hidroalcohòlic i agafara les dades de la gent assistent (nom, DNI i telèfon) per a possible rastreig en cas de fer falta. Hi ha un aforament limitat de 60 persones, una volta el públic estiga dins del recinte, per a poder anar-se'n s'haurà de fer per la porta de dalt.

• Guardar la distància de seguretat, portar en tot moment la mascareta i asseure's en els llocs destinats i marcats per a tal propòsit pels responsables del recinte.