Desde el CB Tavernes tornem a possar en funcionament la LLiga Intermunicipal com les darrreres temporades. La idea central de realizar-la va a ser la mateixa que la passada edició, introduint algunes novetats i esperant les vostres aportacions per tal de poder millorar-la.
 
Per aquest motiu deixem obert un plaç de temps, fins el 15 de setembre, per a que ens feu les sugerències i aportacions que cregeu oportunes per tal de poder donar un pas endavant en el funcionament de la LLT.
 
Per últim, recordar-vos que a finals d'aquest mes de Setembre, cada club ha de tindre ja llestos els tríptics corresponents per a inscriure cadascun dels equips. Per a emplenar els tríptics hem de tenir en compte algunes consideracions que faran que no hagem de tornar cap tríptic per a que es reompliga. Estes consideracións són:
 
  • Heu de recordar que el nombre mínim de jugadors per a un equip es de 9, per tant tots els tríptics ha de dur inscrits almenys 9 jugadors a part del responsable i entrenador de l'equip.
  • Ens heu de fer arribar els tres fulls dels tríptics. Si els ompliu amb l'ordinador al imprimir-los automàticament eixiran les tres còpies, si els pleneu a mà teniu en compte que encara que ho pareguen els fulls no són completament iguals, a la part inferior esquerre hi ha un petit text que els diferència, i ens han d'arribar els tres fulls diferents.
  • Per als equips de categoria Prebenjamí, l'apartat on posa "Esport" heu d'emplenar-lo amb la paraula "MULTIESPORT" o " MULTIDEPORTE" com preferiu, ja que la conselleria ho demana així.
  • En la casella de "Nivell Competició" marqueu la opció de "Promoció".
  • S'han d'emplenar totes les caselles per a cada jugador, començant pels cognoms seguits del nom separat per una coma, i ficar el NIF o NIE en cas de jugadors estrangers o el SIP si no disposen d'aquest document encara.
  • Finalment recordar de firmar i segellar totes les còpies del triptic abans de fer-no-les arribar.

Per a acabar vos fiquem ací baix un enllaç per a que es pugau descarregar el full d'inscripció per als XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.