Este cap de setmana la major part dels equips del Club començaran la disputa de partits de la pretemporada amb la casa vegada més tradicional Lliga Valenciana.

L'atzar ha volgut que tots els emparellaments hagen resultat ser front al CB Oliva i es disputaran durant dissabte i diumenge a les pistes dels del Sur de la Safor.

El partits començaran dissabte de matí amb els nostres equips femenins on l'infantil jugarà a les 10 hores i el cadet femení ho farà després, a les 11:45.

Per la vesprada serà el torn dels dos Senior Masculins. Començarà jugant el Senior B a les 16 hores, i en acabar ho farà el nostre Senior A a les 18 hores per finalitzar la jornada vespertina.

Ja en diumenge el torn serà per a l'infantil i el cadet masculí. Obrirà la jornada l'infantil a les 10 hores i finalitzarà este intens cap de setmana de enfrontaments entre Oliva i Tavernes el cadet en un partit que es disputarà a les 11:45.

Desitgem la millor de les sorts per a tots els equips i esperem sobretot que s'ho passen d'allò més bé en el primer partit de esta temporada.