📋 C.B. ESCOLAPIAS – SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

⌛ Partit ajornat ⌛

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ᾃ ZONAL 6️⃣0️⃣ – 5️⃣9️⃣ N.B. ALBORAIA 📋

Victòria del C.B. Tavernes que pot seguir donant-li confiança a l’equip per a seguir creixent. Tanmateix, no ha sigut un bon partit el jugat pel conjunt valler.

Hem tingut un primer quart molt apĂ tic, on els vallers no estaven intensos, donant moltes facilitats defensives i poc de moviment de balĂł en atac. Tot açò provocava moltes pèrdues de balĂł i, per la seua part, això ho aprofitaven molt bĂŠ els d’Alboraia, que van arribar a aconseguir fins a 12 punts d’avantatge al marcador.

L’equip de Tavernes va millorar al segon perĂ­ode, poc, però el suficient per anar reduint les diferències fins col¡locar-se per davant a l’electrònic, sobretot per la bona aportaciĂł dels JĂşniors.

A la segona part cap dels dos equips aconsegueix dominar el joc, però sobretot eren són els del C.B. Tavernes els qui en mÊs ocasions semblava que trencaven el partit. Així i tot, cada vegada que aconseguien una mínima diferència, els visitants tornaven a apropar-se al marcador, arribant al final dels 40 minuts amb empat i havent de jugar-se una pròrroga.

En el temps afegit s’observa un millor encert pels de Tavernes, que encara amb sofriment aconsegueixen la victòria.

A seguir millorant! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 6️⃣2️⃣ – 6️⃣9️⃣ C.D.S.C. GODELLA 📋

GRAN PARTIT el que es va poder veure el diumenge entre les nostres xiques i el millor equip de la Categoria Autonòmica, tal com van demostrar les de Godella guanyant la Copa Autonòmica i convertint-se en equip de Nacional.

A pesar del gran nivell del rival, les nostres xiques van afrontar el partit amb convicció i el ritme frenètic que ens caracteritza, provocant un 9-0 inicial des d’una defensa pressionant que permetia córrer, així com també des del dinamisme en atac.

Evidentment les de Godella reaccionaren, ja que ĂŠs un equip que encara no coneix la derrota i, amb treball, una millor selecciĂł de tir i elevant el nivell defensiu, ens tornaren el parcial.

Al final del primer i a l’inici del segon període el nostre equip es bloqueja ofensivament, sent incapaç d’anotar i trobar situacions còmodes, permetent a les de Godella obrir una avantatge per damunt dels 10 punts. Una xicoteta reacció final de les de la Vall va propiciar deixar la diferència en 10 punts, amb un marcador de 24-34.

A la represa del descans tornem a eixir amb ritme i molta exigència a tota la pista, intentant córrer i castigar els espais a l’esquena de les líders de la categoria.

A pesar d’aconseguir entrar en partit, l’encert en el tir exterior de les de Godella mantenia les diferències entre 7 i 12 punts, arribant a un 43-52 a la fi del tercer quart.

Un canvi en l’estructura defensiva durant l’últim perĂ­ode per part de les nostres xiques ens permet furtar balons i dominar el rebot. A mĂŠs a mĂŠs, amb atacs molt verticals i molta capacitat per a cĂłrrer, comencem a ajustar el marcador fins aconseguir igualar-lo a falta de 5 minuts per al final.

A pesar del gran esforç de les xiques i del joc desenvolupat, l’encert de les de Godella en situacions de final de possessió decanta el partit al seu favor i aconsegueixen endur-se la victòria, la qual els permet continuar invictes en la categoria.

Una vegada més, les nostres xiques han demostrat tindre la capacitat per competir contra els millors equips d’Autonòmica. Realitzant eixe joc dinàmic i exigència continuarem en la lluita per la part alta de la classificació. ENHORABONA per l’esforç! 🏀

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣9️⃣ – 3️⃣3️⃣ C.B. PICASSENT 📋

Partit sense història el jugar hui a Tavernes, on el Picassent es presenta amb tan sols 7 jugadors.

L’equip de Tavernes ha dictaminat l’encontre ja al primer quart, amb un marcador de 20-7.

El segon perĂ­ode ha sigut calcat al primer, i apleguem al descans imposant un contundent 40-11 al marcador.

L’equip de Picassent jugava amb voluntat, però tenia davant al líder del grup, i això s’ha notat a la pista.

Finalment aconseguim un marcador de 69-33 i una altra victòria a la butxaca! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣2️⃣ – 6️⃣5️⃣ C.B. PICKEN CLARET 📋

Derrota en un partit molt intens, on l’encert exterior de les visitants ha sigut clau.

El partit ha començat igualtat, amb les nostres xiques mÊs entonades en atac, però mal en rebot, cosa que feia que les de la capital es manteniren a prop al marcador (17-12 al minut 10).

En el segon quart la igualtat continuava. Les valleres lluitaven tots els balons, però tenien poc encert en els passes, cosa que permetia que les jugadores del Picken arribaren per davant al marcador al descans (29-32).

Al tercer perĂ­ode les defenses s’han imposat final al punt que, a falta de 2 minuts per a acabar el perĂ­ode, el parcial era de nomĂŠs 6-2. No obstant això, acĂ­ ha començat a canviar la cosa, i amb tres triples consecutius les visitants han pogut traure una renda un poc mĂŠs còmoda.

Ja en l’Ăşltim quart, lluita de les de Tavernes per recuperar la diferència, però el poc encert al tir exterior de les nostres i la bona ratxa de les forasteres feia que l’esforç fĂłra en va i que el marcador acabara amb el 52-65 final 🏀.

📋 C.B. SILLA 4️⃣8️⃣ – 6️⃣8️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

A pesar del resultat, ha sigut un partit molt complicat i difĂ­cil el jugat.

Comencem molt desconnectats en defensa, despistats i deixant moltĂ­ssims espais que els locals no perdonen en cap moment.

A partir del segon període comencem a reaccionar i a jugar millor, però la defensa segueix sent prou dolent. Arribem al descans 5 punts dalt, però amb molt males sensacions.

El tercer quart comença molt bÊ, amb un avantatge de fins a 14 punts, però de nou tornen les males accions defensives que provoquen la retallada local.

Amb un marcador favorable de 4 punts, a l’Ăşltim quart comencem a jugar molt millor, a demostrar que sabem defendre molt bĂŠ, i aixĂ­ aconseguim endur-nos el partit de manera còmoda 🏀.

📋 XERACO B.C. 4️⃣5️⃣ – 4️⃣8️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Nova victòria contra un rival molt complicat que ens fa col¡locar-nos com a líders.

Comença l’encontre i ens trobem a un equip molt enxufat. Per la nostra part, nosaltres eixim molt adormits i l’equip de Xeraco ens fa un parcial de 10-2. A partir d’aquest moment ens connectem al partit i ja fem les coses que sabem fer, però sense encert. Així i tot, suplim l’atac amb una bona defensa que ens permet finalitzar el primer període amb un marcador de 12-9.

Al segon quart segueix la mateixa dinĂ mica i aconseguim un parcial mĂŠs o menys igualat (12-10).

A l’eixida del tercer període ja estem millor en atac, compartim el baló i tenim un poc més d’encert. Per fi aconseguim guanyar un parcial i ens apropem més al marcador per deixar un últim quart més o menys igualat (13-15).

A l’últim període fem un joc molt seriós tant en atac com en defensa, que provoca que ens emportem la sofrida victòria amb un parcial de 8-14.

Donar l’enhorabona a tots els jugadors pel bon partit realitzat! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 4️⃣3️⃣ – 3️⃣8️⃣ E.E.M. PEDREGUER BLANC 📋

Victòria de les nostres xiques en un partit on la constància en el joc ha sigut clau per a endur-se la victòria.

L’encontre ha començat amb les valleres centrades al partit, movent bé el baló i trobant situacions còmodes de tir que ens permetien anotar. Això unit a la solidesa en el rebot feia que els primers avantatges foren per a les locals.

Ja en el segon perĂ­ode, uns moments de dubtes i precipitaciĂł han fet que les de la Marina retallaren alguns punts i arribaren al descans amb un marcador de 17-25.

En el tercer quart l’encert cara l’anella ha baixat, fent que costara bastant fer una cistella, però la defensa local ha pujat de nivell i això ha permĂŠs a les valleres continuar manant a l’electrònic fins a la fi de l’encontre 🏀.

📋 CYCA U.P.B. GANDIA 8️⃣1️⃣ – 5️⃣9️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit molt intens que no reflexa la igualtat que hi havia entre ambdĂłs equips.

Els de Gandia tenien un equip molt físic, dur i alt, però els vallers aconsegueixen fer una bona tasca en defensa i els compliquen les coses als rivals.

Fins al període 7 el partit estava molt igualat, amb avantatges de 5 i 8 punts per al Gandia, però a partir d’aquest moment, algunes males decisions en atac ens fan perdre alguns balons. Açò li permet al Gandia anotar 3 triples seguits i agafar un avantatge de 14 punts, fet que provoca que l’ànim dels vallers vaja caient.

Tanmateix, el conjunt grocinegre no baixa els braços i continua lluitant fins el xiulit final.

Hem d’estar més concentrats quan comencen els partits. A continuar amb la tasca diària per poder competir amb més opcions! 🏀

📋 C.B. ONIL 3️⃣0️⃣ – 3️⃣1️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

De nou un altre partit molt emocionant que no s’ha resolt fins els últims segons.

Fins al descans ens ha costat entrar en joc, ja que no teníem encert en atac, i de vegades jugàvem precipitades i amb poca claredat. El marcador era favorable a les locals encara que per poc.

El bon inici desprÊs  de la tornada al joc ens feia tindre un clar avantatge, 10 punts dalt arribant a la fi del sisÊ període.

Tanmateix, les locals han fet el seu millor bàsquet i en pocs minuts han aconseguit empatar-nos.

Així i tot, hem sabut mantenir la calma i posar-nos 4 punts dalt altra vegada, tot i que de nou hem patit fins al final, on un tir lliure fallat per les locals ens ha permès gaudir de la victòria.

Hem de millorar pel que fa a tancar als partits quan podem, i també ratificar en atac el nostre gran treball en defensa 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 6️⃣2️⃣ – 4️⃣8️⃣ C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋

Nova victòria dels nostres xiquets en un partit on no hem oferit en defensa la intensitat deguda.

En molts moments hem defĂŠs caminant i ens han faltat ajudes en defensa per no estar ficats al joc.

Quan hem pogut correr hem produït punts en atac, però en estàtic ha faltat moviment de baló i jugadors 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 5️⃣7️⃣ – 3️⃣6️⃣ C.B. ALGEMESÍ 📋

Nova victòria de les lleonetes, demostrant cada dia el creixement com a equip.

Un partit mĂŠs jugant amb intensitat de principi a fi, aprofitant els nostres punts forts i sabent quins sĂłn els que hem de millorar.

Seguim invictes en aquesta fase, amb ganes de treballar en els entrenaments d’aquesta setmana per afrontar el partit contra el nostre rival directe 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣3️⃣ – 2️⃣4️⃣ FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDIA B 📋

Encontre on el marcador no tÊ res a veure amb el joc. Ha sigut un partit disputat de tu a tu on els vallers no han estat còmodes en cap moment.

Els de Gandia van demostrar la seua garra i les seues ganes de guanyar el partit, cosa que els de Tavernes no van fer en cap moment.

Destacar la gran aportaciĂł dels jugadors que menys minuts tenen, ja que ho van lluitar tot.

A la fi, una nova victòria que sumem a la classificació! 🏀

📋 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 6️⃣3️⃣ – 3️⃣5️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Derrota dels Benjamins en un partit on vam acudir amb nombroses baixes.

A mĂŠs a mĂŠs, l’equip del C.B. Tavernes no va fer un bon partit, ja que va cometre moltes errades defensives i una gran quantitat de pèrdues de balĂł. Aquests aspectes van provocar que des de l’inici l’equip d’AlcĂşdia traguera ja diferències al marcador.

Tan sols es van poder veure detalls de millora en uns minuts en diferents moments del partit, però que al cap i a la fi no són suficients per aconseguir competir-li a la resta d’equips.

Treballarem per a seguir millorant i creixent com a jugadors i jugadores! 🏀

📋 C.B. ALMUSSAFES 2️⃣9️⃣ – 2️⃣7️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Derrota dels menudets en un partit on es van veure dues parts diferenciades.

La primera part comença amb poca força per part dels nostres, cosa que fa que els d’Almussafes agafen avantatge al marcador.

A la segona part els xiquets trauen la garra i aconsegueixen igualar el marcador, però la falta d’encert en entrades a canasta fa que no puguem arribar a superar al rival.

Una llĂ stima, ja que els xiquets van lluitar molt i al final el partit se’ns va escapar per errades tontes de falta de concentraciĂł. Seguirem treballant! 🏀