🔹El Júnior Masculí passa per damunt del Xirivella ja al primer període, deixant el partit sentenciat amb un primer parcial de 28-8.

🔹Al segon període els visitants entren en partit, intercanviant cistelles entre els dos equips i aplegant al descans amb un clar 44-24.

🔹Al tercer quart, el Xirivella planta una zona que se li atraganta un poc als vallers, però amb 4 talls de baló aconseguim que als contrincants no els done temps a montar la zona, aconseguint cistelles fàcils i augmentant la diferència al marcador.

🔹A l’últim quart pressionem un poc més l’eixida del baló rival, fet que provoca que continuem atacant ràpidament.

🔹Finalment aconseguim una nova victòria, continuant la nostra tasca amb confiança. Tot i això, la temporada és llarga i cal anar partit a partit 🏀.