🔹Els Júniors continuen disfrutant del moment i el Tavernes torna a casa amb la quarta victòria, en un partit dominat de principi a fi i on no s’han deixat sorprendre en cap moment pel conjunt local de Gandia.

🔹Els vallers comencen l’encontre amb una actitud seriosa, i als primers minuts ja dominaven amb un marcador de 3-12. Tot i això, els de Gandia no baixaven els braços i s’acostaven al marcador amb un 10-17, finalitzant el primer període amb un avantatge d’11-20 favorable als vallers.

🔹Al segon període, els locals comencen a pressionat en defensa a tota pista, però el Tavernes trau bé la pilota i continua atacant fàcil l’anella contrària, acabant el segon quart amb un marcador de 22-40, tenint ja el partit finiquitat.

🔹El Tavernes volia més i no baixa la intensitat defensiva, però sí la ofensiva. D’aquesta manera, deixem el rival amb tan sols 1 punt en 10 minuts, però encistellem únicament 14 punts en aquest període, amb un resultat clar de 23-54.

🔹A l’últim quart continuem al nostre ritme. És cert que deixem al rival anotar alguna cistella fàcil que en una altra situación en podria haver fet perdre un partit, però finalment el resultat és allò que conta i seguim pel camí de les victòries.

🔹En definitiva, un altre bon partit del Júnior Masculí que continua disfrutant jugant. Finalment aconseguim un resultat de 34-66 a l’electrònic. La setmana que ve més i millor! 🏀