🔸Encarem l’última part de la Lliga Tavernes en la present edició! 🏁 Ja no queda res! 🥹

🔸El passat cap de setmana del 22 i 23 d’abril 🗓️ vam donar per tancada la Fase Regular a les categories Benjamí i Aleví 🧒🏼👧🏽.

🔸Sense descans, aquest proper dissabte dia 29 🔜 encetem la segona fase a les dos categories esmentades, sent la número 23, de la mateixa manera que a la categoria Prebenjamí 👶🏼.

🔸Solament resten tres jornades per arribar a la fi d’aquesta segona fase a les diferents categories 🔚, i que serà el preludi a la Festa Final, programada per a l’últim cap de setmana del mes de maig 🎉.

🔸La propera setmana obrirem les inscripcions 📋 a tots els Clubs per registrar els seus respectius equips i acabar la present temporada d’una forma immillorable i única per a tots els jugadors i jugadores ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️.

🔸Recordar-vos que cada setmana posem a la vostra disposició tota la informació ℹ️ relativa als partits, resultats i classificacions a la nostra web http://cbtavernes.es/lliga-intermunicipal 🖥📲.

🔸Continuem treballant per donar el millor servei i promocionar el nostres esport 🏀, amb la inestimable col•laboració dels jugadors i jugadores, les famílies 👨‍👩‍👧‍👦 i tot el col•lectiu d’entrenadors dels diversos Clubs i Entitats que conformem la Lliga Tavernes 🤝.

🔸Per una formació de valors a través del nostre esport! 💪🏾🏀 #lligatavernes