鉃★笍 Un any m茅s, i ja en van onze, el punt final a la temporada de b脿squet la posar脿 la nostra tradicional Escola d鈥橢stiu C.B.T. 馃尨馃弨.

鉃★笍 Com 茅s habitual des de la primera de les edicions 馃敊 que data de l’estiu de 2010 馃彇 (sols aturant-nos per la situaci贸 sanit脿ria 馃馃毇 els estius del 2020 i 2021), l’activitat donar脿 inici una vegada finalitzat el curs escolar 馃彨, desenvolupant-se enguany des del dilluns 27 de juny fins al divendres 8 de juliol (excepte els dies 2 i 3 de juliol) 馃搯.

鉃★笍 L鈥橢scola es dur脿 a terme en les instal路lacions del Poliesportiu Municipal 馃彑, en dos horaris diferents 鈴:

馃敼 Cistella Menuda 馃懅馃徑馃馃徏 (nascuts/des entre 2010-2017) en horari de 9:00h a 13:00h 鈴. En cas de ser necessari, podran deixar als participants a partir de les 8:30h i recollir-los sobre les 13:30h 馃懆鈥嶐煈┾嶐煈.

馃敼 Cistella Gran 馃懇馃徎鈥嶐煢梆煣戰煆烩嶐煢 (nascuts/des en 2009 i anys anteriors) en horari de 17.30 a 21.30h 鈴.

鉃★笍 L鈥檈scola d鈥橢stiu CBT seguir脿 fidel al seu format habitual, combinant molt de b脿squet 馃弨 com a eix principal, junt a jocs d’animaci贸, activitats a la platja 馃彇, esports alternatius 馃ぜ鈥嶁檧锔, visites sorpresa 馃 i molt m茅s!

鉃★笍 Es donar脿 una equipaci贸 completa 馃憰 de regal a cadascun dels inscrits, i es recuperar脿 enguany de nou l’excursi贸 馃帓 que tant agrada a tots i totes els i les participants: la visita al Parc Aqu脿tic Aquopolis! 馃寠馃強馃徏鈥嶁檧锔

鉃★笍 Un requisit imprescindible 鈿狅笍 per a poder inscriure’s a la present edici贸 茅s tindre moltes ganes d’aprendre i passar-s’ho molt b茅! 馃ぉ

鉃★笍 La direcci贸 de l’activitat, aix铆 com la gesti贸 de cadascun dels grups, ser脿 a c脿rrec dels entrenadors de l’estructura de Club de B脿squet Tavernes 馃捈, on habitualment comptarem amb entrenadors no habituals 鉀桂煆解嶁檧锔 per completar la formaci贸 esportiva dels i les nostres participants 馃コ.

鉃★笍 Ens encanta finalitzar la temporada amb l’organitzaci贸 de la nostra Escola d鈥橢stiu! 馃檶馃徑 T鈥檋o vas a pedre??? 馃槑

T鈥檈sperem!!! 馃挍馃枻

PREUS 馃挵:

馃敼 Matr铆cula base: 130 鈧 (110 鈧 per 2n germ脿/na).
馃敼 Jugador/a Club de B脿squet Tavernes: 120 鈧 (100 鈧 per 2n germ脿/na).

PER脥ODE D’INSCRIPCI脫 馃棑:

馃敼 A partir del dimecres 18/05 fins al divendres 10/06.

ON INSCRIURE’S 馃摡:

馃敼 A trav茅s del correu de l鈥橢scola d鈥橢stiu: escolaestiucbt@gmail.com

馃敼 Adjuntant el d铆ptic d鈥檌nscripci贸 junt a rebut de l鈥檌ngr茅s bancari.

+ INFORMACI脫 鈩癸笍:

馃摡 escolaestiucbt@gmail.com
馃摓 Tel猫fon del CB Tavernes 744 482 885 (mitjan莽ant WhatsApp)