🔸El passat dissabte dia 25 de maig 🗓️ el Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna 🏟️ va acollir la Cloenda de la XII Edició de la Lliga Tavernes (LLT)⛹🏽‍♀️⛹🏼‍♂️, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes 🏫 amb la col·laboració del C.B. Tavernes 💛🖤.

🔸En aquesta edició de la LLT han participat al voltant de 350 jugadors i jugadores 👧🏼👦🏻 repartits en més de 30 equips de 14 localitats diferents 🏘️. A la Festa Final es van superar les 1000 persones que es van passar per les instal·lacions municipals durant tota la jornada 🔝.

🔸La LLT s’ha dividit en dues fases ben diferenciades ✌🏽, jugades des del passat mes d’octubre fins a finals del mes de maig, i ha englobat més de 320 partits durant la present temporada ⚔️🏀.

🔸A la Festa Final van ser 34 els partits que es van disputar a les 8 pistes de forma simultània durant les més de 5 hores que va durar l’activitat 🤩. Els partits van ser més curts del que són habituals, i es van poder complir els temps marcats de finalització de la jornada com estava programat en un principi ⏰.

🔸La jornada va finalitzar amb l’acte de cloenda i l’entrega de medalles i obsequis 🏅 a totes i tots els participants. Sense distinció, tots els jugadors i totes les jugadores van rebre el mateix reconeixement pel seu esforç, entrega i dedicació 💪🏽.

🔸Donar les gràcies a tots els jugadors i jugadores, a les famílies, als responsables dels equips, als col·laboradors del nostre club i a tots els operaris del Poliesportiu per la predisposició, la paciència i l’entrega perquè tot eixira el millor possible 🙏🏽.

🔸Demanar també disculpes per si algun aspecte no va eixir de la millor forma i manera o es va cometre alguna errada ❌.

🔸La Junta Directiva del C.B.T., junt a l’alcaldessa de Tavernes i els diversos regidors de la corporació local assistents, van ser els encarregats de l’entrega de les medalles i de donar per tancada la dotzena edició de la LLT 🤝.

🔸Sols ens queda donar-vos les gràcies a tots els clubs i entitats per participar a la Lliga Tavernes! 🙌🏽 Esperem poder tornar amb la Lliga el proper mes de setembre i aconseguir tots junts que continue sent una ferramenta d’aprenentatge per als més menuts i menudes 🥰.

🔸Fins la propera temporada! 👋🏽

🔗 En aquest enllaç podreu trobar un bon grapat de fotos de l’activitat 📸: https://photos.app.goo.gl/nqi7mWrkZVJfgBD69