➡️ La Festa Final de la Lliga Tavernes es torna a celebrar! 🥳

➡️ Després dels dos anys d’aturada forçosa per l’emergència sanitària de la Covid-19 🦠🚫, esperem que el darrer cap de setmana del mes de maig 🗓 convertixca un punt final immillorable per donar per acabada la temporada dels equips de cistella menuda ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️.

➡️ El Club de Bàsquet Tavernes 🏀, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes 🏫, torna a posar a disposició dels clubs les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna 🏟, lloc immillorable per a la celebració d’una activitat d’aquest tipus 🤩.

➡️ Amb la participació de 15 Clubs durant la Lliga Regular 🤝, amb una mitjana prevista de més de 400 jugadors/res ⛹🏽‍♀️ i al voltant de 1500 persones que ens reunirem durant tot el matí 👨‍👩‍👧‍👦, aquesta activitat, any darrere any, s’ha convertit en un orgull per a la Lliga Tavernes i tots els clubs que la fem possible 💪🏾.

➡️ Com sempre, jugadors/es, familiars, acompanyants i aficionats a l’esport en general sou els protagonistes👩🏻‍🎤 i esteu convidats a gaudir d’un matí de bon ambient i on es respirarà bàsquet per tots els llocs! 🏀🙌🏽

➡️ Animar-vos a seguir l’activitat amb respecte, educació i posar en pràctica els valors que desitgem que envolten l’esport en general, i el bàsquet en particular 🤜🏼🤛🏼.

➡️ Prompte compartirem els horaris ⏰ i tota la informació referent a l’activitat 🗓.

➡️ Comença el compte enrere! 🙈⏰