🔸La Festa Final de la Lliga Tavernes es torna a celebrar el proper dissabte 27 de maig! 🥳

🔸El darrer cap de setmana del mes de maig 🗓 es convertirà en un punt final idoni per donar per acabada la temporada dels equips de cistella menuda ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️.

🔸El Club de Bàsquet Tavernes 🏀, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes 🏫, torna a posar a disposició dels clubs les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna 🏟, un lloc immillorable per a la celebració d’una activitat d’aquest tipus 🤩.

🔸Amb la participació de 16 Clubs durant la Lliga Regular 🤝, amb una mitjana prevista de més de 400 jugadors/res ⛹🏽‍♀️ i al voltant de 1.500 persones que es passaran i ens reunirem durant tot el matí 👨‍👩‍👧‍👦, aquesta activitat, any darrere any, s’ha convertit en un orgull per a la Lliga Tavernes i tots els clubs que la fem possible 💪🏾.

🔸Com sempre, jugadors/es, familiars, acompanyants i aficionats a l’esport en general sereu els protagonistes👩🏻‍🎤 i esteu convidats a gaudir d’un matí de bon ambient i on es respirarà bàsquet per tot arreu! 🏀🙌🏽

🔸Animar-vos a seguir l’activitat amb respecte i educació i a posar en pràctica els valors que desitgem que envolten l’esport en general, i el bàsquet en particular 🤜🏼🤛🏼.

🔸Prompte compartirem els horaris 🗓️ i tota la informació referent a l’activitat ℹ️.

🔸Comença el compte enrere! 🙈⏰