🔸Presentem el Dossier Oficial de la Festa de la Lliga Tavernes! 📋

🔸L’objectiu de la jornada és celebrar una festa del bàsquet 🏀 de caràcter lúdic/festiu 🥳 on els valors que promocionem siguen l’eix de l’activitat.

🔸Finalitzem una temporada completa de bàsquet on la premissa és clara ☝🏽: disfrutar al màxim amb el meu equip i la resta ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️.

🔸Amb més de 40 partits 🏆 que han de jugar-se, quasi 30 equips participants 🤜🏼🤛🏼, i al voltant de 400 jugadors i jugadores, l’ordre 👨‍👧‍👦, la puntualitat i la col·laboració de tots i totes és molt important! ⏰

🔸Cada equip ha d’arribar a les instal·lacions 🏟 30 minuts abans de l’inici del seu primer partit, i estar a la seua pista 10/15 minuts abans del començament del mateix 🧭.

🔸Poden haver possibles problemes d’aparcament 🚗 i, per tant, vos recomanem que seguiu les indicacions del Dossier i accediu amb temps suficient ⏰.

🔸Durant la jornada de l’activitat s’oferirà un servei complet de barra i begudes 🥤🧃, amb taules i cadires per esmorzar i prendre alguna cosa, amb horari de 09.00 a 15.00h 🥪.

🔸El temps de cada partit és el marcat al Dossier 📋. Si qualsevol dels equips arriba tard a la seua hora de joc, malauradament el partit es jugarà amb el temps que reste de l’horari establert 📆.

🔸La gran extensió de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal 🏟 i els seus voltants donen diverses opcions per ocupar els moments de descans 🧘🏽‍♀️.

🔸Hi haurà servei de vestidors 👚👕 suficient per a tots i totes els jugadors i jugadores.

🔸A l’acabar la jornada, s’entregaran medalles 🏅 a tots els jugadors i jugadores assistents a la Festa 🥳. Vos demanem que tots i totes s’espereu al final de la jornada per acomiadar l’activitat, realitzar les fotos i rebre els obsequis 🎁.

🔸Esperem que, com tots els anys, la Festa siga la millor forma d’acomiadar la Lliga! 🎊

🔸Per una formació de valors a través del nostre esport! 🏀 #lligatavernes

🖋CB TAVERNES | Organització de la Lliga Intermunicipal Tavernes 🖋️