🔸La Festa Final de la Lliga Tavernes es torna a celebrar i ja van dotze edicions! ✌🏽

🔸Com sempre, l’últim cap de setmana del mes de maig 🗓️ esperem que es convertisca en el millor punt i final de la temporada dels equips de cistella menuda 👧🏼👦🏻.

🔸El Club de Bàsquet Tavernes 💛🖤, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes 🏫, torna a posar a disposició dels clubs les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna 🏟️, un lloc immillorable per a la celebració d’una activitat d’aquest tipus 🤩.

🔸Amb la participació de 14 clubs durant la Lliga Regular 🤝 i amb una mitjana prevista de més de 300 jugadors/es i al voltant de 1000 persones 👥, ens reunirem durant tot el matí per celebrar aquesta activitat que, any darrere any, s’ha convertit en un orgull per a la Lliga Tavernes i tots els clubs que la fem possible 🥳.

🔸Com sempre, jugadors/es, familiars, acompanyants i aficionats a l’esport en general 🏀, sou els protagonistes i esteu convidades i convidats a gaudir d’un matí de bon ambient i on es respirarà bàsquet per tots els llocs! ⛹🏽‍♀️

🔸Animar-vos a seguir l’activitat amb respecte, educació i posar en pràctica els valors que desitgem que envolten l’esport i el bàsquet 🙏🏽.

🔸Prompte compartirem els horaris i tota la informació referent a l’activitat! ℹ️ Comença el compte enrere! ⏳