🔸Arribem a la fi de la primera setmana! 🏁 Hem tingut unes jornades molt intenses i divertides que ens fan acabar amb molt bones sensacions! 🤩

🔸Per comprovar el progrés de la primera setmana hem realitzat competicions de 3×3 ⚔️🏀. Els menuts van jugar pel matí al pavelló 🏟️ i els més majors ho van fer de vesprada a la platja de Tavernes de la Valldigna 🌊.

🔸Per tal que jugaren i disfrutaren tots els assistents, es van fer equips conformats per jugadors i jugadores de les diferents categories que tenim a l’Escola ⛹🏽‍♀️⛹🏼‍♂️. Al torn de matí els equips es van formar amb participants des de la categoria de Querubins fins a Aleví 👧🏼👦🏽. Al torn de la vesprada estaven formats per les categories Infantil, Cadet i Júnior 💪🏽.

🔸A l’acabar les competicions, vam comptar amb la presència d’alguns representants de l’Ajuntament de Tavernes 🏫 i el recolzament de la Regidoria d’Esport i de Turisme 🏈⚽️. Els presents van atorgar els premis als equips guanyadors 🏆 i, per suposat, també a tots els participants🎖️.

🔸Al torn del matí, per fomentar el joc en equip i el companyerisme, es va concedir un premi a l’equip més solidari 👏🏽, el qual va donar més importància a jugar en equip que al resultat ❤️‍🩹.

🔸Dilluns tornem amb les piles ben recarregades 🔋 i amb molta il•lusió! 🥰