🔸Seguim d’enhorabona amb el bàsquet femení que tantes alegries ens està donant aquesta temporada! ⛹🏽‍♀️💜

🔸I quina millor manera de celebrar-ho que compartint amb vosaltres el gran èxit ininterromput que ha tingut el nostre Cadet Femení 2009 🥇, dirigit pel seu entrenador Joan Bolufer 🫡.

🔸Aquest conjunt de guerreres s’ha esforçat i ha lluitat de valent des del principi d’aquesta temporada 2023-24 💪🏽, aconseguint un increïble ple de 12/12 victòries a la Lliga Regular. 💯.

🔸Enquadrades al grup E de la categoria 2ª Zonal 📋, les xiques del Cadet Femení 2009 encapçalaven la taula a la fi de la Jornada 14, classificant-se per a les eliminatòries dels Playoffs 📊.

🔸A les Fases Finals dels Playoffs 🚀, les valleres van aconseguir véncer el C.B. Petrer, l’E.E.M. Pedreguer, el C.B. Benicarló i, finalment, el passat diumenge 26 de maig 🗓️ van aconseguir la victòria més esperada: la gran final contra el C.B. Elda ⚔️.

🔸L’encontre va tindre lloc a la pista neutra de Canals 🏟️, on la nostra afició va acompanyar aquest equipàs com ho porta fent durant tota la temporada 🤝, creant un ambient espectacular per animar i donar forces al conjunt grocinegre 💛🖤.

🔸Sense cap dubte, una temporada per a recordar i una nova fita per al bàsquet femení del nostre C.B. Tavernes ✅.

🔸Enhorabona a totes les jugadores, tant Cadets com Infantils de reforç, al seu entrenador Joan Bolufer i a tots els pares, mares, familiars i amics que han recolzat l’equip durant tota la temporada, creant sempre a la grada un ambient immillorable! 🤩🥳