🔸Recentment, des del C.B. Tavernes compartíem una gran notícia 🗞️: dos jugadors de la nostra pedrera estaven convocats per part de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valeniana 💙❤️💛 als entrenaments del segon Campionat d’Espanya de Bàsquet de la modalitat de 3×3 🏀🏅.

🔸Parlem de Víctor Costa, jugador de l’equip Cadet Masculí, convocat a la selecció U15 👦🏼; i Rosa Ribis, jugadora de l’equip Infantil Femení 2010, convocada a la selecció U13 👩🏽‍🦱.

🔸L’entrenament decisiu per configurar els equips definitius va tindre lloc el passat diumenge 9 de juny a Ontinyent 🗓️, la seu establerta per al Campionat d’aquesta modalitat 🏟️.

🔸Gràcies al seu talent i l’esforç, tant Víctor com Rosa van aconseguir una plaça als seus respectius equips per acudir al Campionat Nacional 🎖️, representant la selecció autonòmica de la Comunitat Valenciana 🙌🏽.

🔸El Campionat va tindre lloc el passat cap de setmana del 22 i 23 de juny a Cartagena (Múrcia) 🌎.

🔸Però les bones notícies no acaben ací 🤩. El nostre jugador Víctor Costa, amb el seu respectiu equip U15, es va proclamar campió d’Espanya 🥇 amb la selecció de la Comunitat Valenciana. El conjunt valencià va aconseguir la victòria final després de guanyar amb un marcador de 21-20 el combinat de Madrid ⚔️.

🔸Va ser un encontre que es va decidir en l’última jugada 😱 i on el jugador del C.B. Tavernes va tindre un paper destacat 💪🏽. Set partits jugats, sis victòries i una única derrota configura el balanç del conjunt valencià 📊.

🔸D’altra banda, Rosa Ribis i el seu equip U13 es van classificar sextes en el Nacional 🥳, després d’una primera fase sense haver perdut cap dels encontres ⚔️. Malhauradament, l’equip valencià va caure en quarts de final contra Castella i Lleó i Madrid, aconseguint un total de cinc victòries i dos derrotes 📊.

🔸Des del C.B. Tavernes 💛🖤 volem transmetre la nostra més sincera enhorabona i satisfacció a ambdós jugadors i a les famílies i amics que es van desplaçar fins a Cartagena per presenciar aquest esdeveniment tant important! 🫶🏼🎉

🔸Tant de bo seguir celebrant fites tan emocionants com aquestes amb tots vosaltres! 😍