🔸Amb motiu el Dia Mundial del Càncer Infantil (15 de febrer) 🗓️, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), la FBCV 🏀 i la Fundació Unoentrecienmil (@unoentrecienmil) 🏩 han dedicat aquesta passada jornada de partits per a recaptar fons 💰contra el càncer infantil en una iniciativa a la qual s’han sumat els nostres companys del C.B. Algemesí (@cbalgemesi) 🤝.

🔸Des del C.B. Tavernes agraïm 🙏🏽 que hagen fet extensiva aquesta recaptació a la resta de clubs contra els que han jugat ⛹🏽‍♀️. D’aquesta manera, el nostre equip Aleví Femení va poder aportar el seu granet d’arena el passat dissabte dia 10 al Pavelló Carlos Pellicer 🏟️.

🔸El C.B. Algemesí ha aconseguit recaptar una quantitat total de 1165,25 € 🙌🏽 aquest cap de setmana en els diferents partits que han disputat els equips que el conformen ⛹🏼‍♂️.

🔸Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Unoentrecienmil 🏩, un moviment que porta 10 anys lluitant contra la leucèmia infantil a través de projectes innovadors d’investigació 🔍 i iniciatives solidàries com aquesta, que està directament relacionada amb l’esport, ja que la pràctica de l’exercici físic contribueix al fet que els xiquets/es amb càncer es recuperen més ràpid i tornen en millor forma física a la seua vida diària 🏀⚽️🏈.

🔸Donar l’enhorabona al C.B. Algemesí per la seua participació en aquesta iniciativa tan important! 🫶🏼🧡

#CanastasContraElCĂĄncerInfantil @unoentrecienmil