📋 CRÒNICA C.B. ALCÀSSER 69 – 63 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋

TĂ­pic partit de pretemporada on a l’equip li falta el rodatge suficient per afrontar el partit amb millors garanties.
Moltes errades i imprecisions en els passes que provoquen excessives pèrdues que desprÊs costen de recuperar.
A pesar d’això, partit lluitat pels de Tavernes, amb moments de bones defenses i on el poc encert en atac i la falta de moviment de balĂł ofensivament ha sigut definitiu per l’esdevindre del partit.
Seguim treballant per a millorar els nostres defectes i augmentar les nostres virtuts! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR ZONAL B 46 – 62 N.B. ALZIRA GRANA 📋

Primer encontre de la pretemporada i amb molt bones sensacions. Partit de preparació del Sènior B per a conjuntar un equip per tal de competir en 1ª Zonal.
En atac hem estat molt estàtics, fet que ha ocasionat que no jugàrem en equip, on no ha circulat gens el baló i on no hem pogut aconseguir cap tir exterior. Caldria millorar el joc col¡lectiu i les ajudes defensives.
A seguir treballant per millorar de cara al començament de la temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 32 – 41 C.B. GRAO 📋

Primer partit de pretemporada de les xiques, amb molt males sensacions. Hem comés moltes errades defensives, on no hem pogut parar la seua pívot que ens ha fet molt de mal baix de l’anella.
En atac hem estat molt estàtiques, on no ha circulat gens el baló i no hem pogut aconseguir cap tir exterior. A mÊs a mÊs, hem de millorar el joc col¡lectiu i les ajudes defensives.
Continuarem treballant per a millorar de cara a la temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 21 – 52 TALLERS OLTRASOL ALBERIC 📋

Primer partit de la temporada on podem veure les deficiències d’este equip. Tot i perdre de 31 punts degut a un atac pèssim i moltes pèrdues de balons, en defensa hem lluitat prou bé i almenys hem pogut veure allò que hem treballat. Hem de millorar en atac i tancar millor el rebot per no donar tantes segones opcions al rival 🏀.

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 33 – 60 C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋
DesprĂŠs de l’estiu, el començament de la temporada consisteix a anar recuperant el ritme i les sensacions i anar integrant algunes idees noves, jugadores, etc.
Pel que fa al partit, hem notat la diferència d’intensitat entre unes i altres, sense energia a partir de la segona part, fet que ha aprofitat l’equip local per separar-se al marcador i on no hem tingut cap possibilitat de competir.
A nosaltres ens interessa seguir amb el nostre treball i traure conclusions positives que, per a ser el primer dia, n’hem tingut 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 16 – 56 C.B.T. INFANTIL MASCULÍ 1 📋

Primer partit de la pretemporada on hem sigut molt superiors i hem dominat des d’un inici. Hem aprofitat el partit per a treballar aspectes individuals en el joc col¡lectiu per a millorar com a jugadors i fer mĂŠs equip 🏀.

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 58 – 30 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ 1 📋

Partit típic de pretemporada on les nostres xiques han fent un bon treball en molts moments del joc, però on encara es veien les carències del principi de temporada.
El primer quart ha sigut igualtat al marcador, amb les nostres per davant sempre, però sense traure massa grans avantatges.
Ja en el segon quart, les locals han començat a notar un poc el cansament i hem pogut ampliar la diferència per dalt dels 10 punts.
A la represa del descans, les idees no estaven fresques per cap dels dos equips. Tot i això, les nostres xiques estaven un poc millor físicament i això els permetia anar augmentant la diferència.
Ja en l’Ăşltim quart, el treball ha continuat i s’ha pogut traure un avantatge prou mĂŠs gran del real entre els dos equips.
A la fi, victòria en la tornada a les pistes en un partit on el principal objectiu era treballar per a la temporada 🏀.

📋 CRÒNICA CASA OLIVER N.B. ALZIRA 60 – 20 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ 10 📋

Primer partit de la temporada, on hem notat la diferència d’edat i la superioritat física.
Hem competit els 2 primers quarts, però després l’Alzira ha imposat la seua superioritat física i nosaltres ens hem quedat sense energies per a poder competir.
A les xiquetes se’ls ha fet molt llarg el partit, fet que significa que cal millorar el joc col·lectiu i el rebot defensiu.
A seguir treballant per millorar de cara al començament de la temporada! 🏀