📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣7️⃣ – 8️⃣1️⃣ C.B. SUECA 📋

Primer encontre del Trofeu FederaciĂł davant un rival que en alguns trams de partit ens castigava des de la lĂ­nia del 6,75.

Els vallers li van plantar cara al Sueca, però les faltes ens van castigar en les rotacions. Tot i això, li plantem cara a un rival seriós tant en atac com en defensa.

En cap moment baixem els braços i intentem posar-li les coses difícils al rival, jugant-li de tu a tu.

L’equip de Sueca aplega a col·locar-se 15 punts dalt a l’electrònic, però el Tavernes, amb actitud i ganes, va retallant el resultat en poc menys de 3 minuts, posant-nos a 2 punts del rival.

Els teníem i no volíem deixar-los escapar, però l’equip contrincant tenia jugadors amb molta qualitat que es notava quan estaven a la pista.

El Tavernes volia i no podria i tampoc ens van ajudar algunes decisions arbitrals en l’últim tram de l’encontre. Tanmateix, el conjunt grocinegre va fer un bon partit.

Cal millorar algunes decisions de cara a la cistella contrària i seguir treballant per aconseguir la victòria al pròxim encontre 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 5️⃣7️⃣ – 5️⃣6️⃣ C.B. OLIVA 📋

El conjunt del C.B. Tavernes no ix molt posat al partit.

Tenim moltes errades de cara a la cistella als tirs lliurats i també als passes. Tot i que ho suplim amb una bona defensa, el joc real de l’equip deixa molt a desitjar. Encara sort que l’equip visitant tampoc estava massa encertat i feia que s’arribara al descans amb un cert avantatge per a l’equip d’Oliva, que va estar molt més concentrat durant l’encontre.

A la segona part, els vallers van millorant el seu joc. Tot i que no acaben de trobar-se còmodes al camp, alments van aconseguint apropar-se al marcador fins col·locar-se per davant a falta de pocs minuts, però amb tot a favor per traure el resultat final, la precipitació per voler guanyar abans d’hora provoca que l’equip olivenc aconseguisca forçar la pròrroga.

Ja al temps extra, molt igualtat on cap dels dos equips aconsegueix dominar el joc, intercanviant-se el domini al marcador i arribant als últims 3 segons 2 punts dalt a favor de l’Oliva.

Per sort, un triple en l’últim sospir del partit acaba donant-li la victòria al C.B. Tavernes! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 5️⃣9️⃣ – 5️⃣5️⃣ GITICSA U.B.F. TORRENT 📋

Comencem el partit molt enxufades, molt intenses en defensa i fent un joc molt fluid en atac que ens fa anar-nos-en 10 punts dalt al marcador.

L’equip contrari puja el nivell defensiu i ja no ens trobem còmodes en atac. A poc a poc el Torrent va retallant el marcador i arribem al descans 3 punts baix.

Una mala decisió en defensa propicia que l’equip contrari ens castigue amb 3 triples i agafe un avantatge de 12 punts al marcador.

Un canvi d’actitud en les xiques, molt agressives en defensa i fent un bon atac, provoca que anem retallant la distància a l’electrònic fins empatar el partit a falta de 2 minuts.

La bona gestió del temps en atac i l’encert al tir exterior ens ajuda a col·locar-nos 59-53 a falta de 14 segons.

L’equip de Torrent aconsegueix convertir 2 tirs lliures per deixar el marcador final en un 59-55.

A la fi, gran victòria d’un equip que ha demostrat durant tot l’any que són unes autèntiques lluitadores 🏀.

📋 C.B. LA FONT D’EN CARRÒS 2️⃣6️⃣ – 1️⃣3️⃣6️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Es jugava un partit contra un equip acabat de formar, amb jugadors Cadets i JĂşniors i on els xiquets es van dedicar a jugar dins del seu nivell, sense mirar en cap moment el marcador.

Els de la Font d’en Carròs van demostrar que no els importava la diferència i que havien anat al partit a passar-s’ho bé 🏀.

📋 C.B. JÓVENS L’ELIANA 6️⃣4️⃣ – 3️⃣6️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Encontre on, llevat dels primers minuts de partit, en cap moment s’ha competit davant un rival millor posicionat al camp i amb les idees molt més clares que les de les valleres 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2009 5️⃣0️⃣ – 1️⃣8️⃣ C.B. SUECA 📋

Eixim al partit molt bÊ i acabem el primer període amb un 14-0. El marcador podria haver sigut mÊs abundant, però errem moltes cistelles fàcils.

Al segon quart el Sueca ix bé i nosaltres desconnectem per complet. Ens n’anem a la segona part amb un 20-12 després de fer un mal segon període.

A la represa del descans tornem a eixir molt bĂŠ i la segona part la guanyem 30-8, on destaca la nostra defensa i el bon tir des de la lĂ­nia de 3.

Cal seguir així i aquests partits ens han de servir per al futur! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 1️⃣3️⃣ – 5️⃣4️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Clara derrota de les nostres xiques en un encontre on les visitants han sigut superiors durant quasi tot l’encontre.

Tan sols en alguns minuts aïllats les valleres han pogut fer-li front a les d’Alzira, però l’escàs encert de cara a l’anella els ha impedit retallar la diferència 🏀.

📋 C.B. BENICARLÓ 3️⃣3️⃣ – 4️⃣1️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Partit intens, amb un gran ambient a la grada i ben treballat per part d’ambdós equips.

Hi havia certs nervis a l’inici, però els hem sabut dominar millor nosaltres que l’equip rival per fer-nos amb el control del partit, més al marcador que al joc. Sempre hem tingut avantatges de 10 punts.

Ens ha costat molt fer el bàsquet que sabem, ja que la defensa local ha proposat una zona durant gran part de l’encontre i, a més a més, l’encert exterior no ha sigut el nostre punt for hui. Tampoc hem sabut com atacar en condicions.

En el millor moment de l’equip de Benicarló, amb jugadores talentoses i amb un gran encert des del triple, ja al quart període, hem aconseguit mantenir la calma. Alguns detalls ofensius (bona aportació de nombroses jugadores altra vegada) i les ganes en defensa ens han permés finalitzar el partit amb aquest marge.

Caldrà no confiar-nos i treballar de forma seriosa com estem fent als últims partits! 🏀

📋 INFANTIL MASCULÍ 3️⃣8️⃣ – 3️⃣4️⃣ C.B. SUECA 📋

Mal partit en línies generals, on l’equip valler no ha estat còmode. Tot i que han tingut molts minuts sent molt superiors al conjunt de Sueca, no han pogut trencar el partit i això li ha donat vida al Sueca.

Moltes errades baix de la cistella sense oposició i molts rebots defensius perduts han marcat la tònica del partit.

Hem d’estar més concentrats durant tot l’encontre i no perdonar les cistelles fàcils! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 5️⃣3️⃣ – 1️⃣5️⃣ U.P.B. GANDIA 📋

Molt bona actitud la mostrada al llarg de tot el partit, imposant una intensitat en defensa que ens ha permÊs, amb el pas dels minuts, anar augmentant la diferència al marcador, davant un Gandia voluntariós, però sense eixa energia que van mostrar les nostres.

Tot i això, ens ha costat traure l’encontre en alguns quarts, ja que no teníem la paciència per a jugar més en equip i fer un bàsquet poc clar.

En altres tot el contrari, fent les coses més senzilles i sense precipitar-nos en excés. Ens cal eixa calma en alguns casos i per al següent partit 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 5️⃣8️⃣ – 4️⃣8️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Bon partit d’ambdós equips que s’ha decidit per xicotets detalls.

Tot i perdre el primer període 4-7, hem eixit bé al partit, però la manca d’encert i la precipitació en alguns atacs no ens ajudava.

Remarquem al descans la necessitat d’alçar el cap i jugar a passar i tallar. Així ho fem i aconseguim un parcial de 20-10.

A partir d’aquest moment hem fet un partit igualat, amb una bona defensa i on només ens ha faltat passar més el baló.

Continuarem treballant-ho als entrenaments i a veure si ho aconseguim abans que la temporada finalitze! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 4️⃣7️⃣ – 5️⃣ C.B. LA FONT D’EN CARRÒS 📋

Primer partit per a la gran majoria de les xiquetes de la Font d’en Carròs i primer encontre on jugaven contra xiquetes i àrbitres federats.

Eixim al partit pressionant a tota pista i treballant línies de passe perquè les rivals no passen la pilota amb comoditat.

A mĂŠs a mĂŠs, en atac hem compartit la pilota com encara no ho havĂ­em aconseguit durant la temporada, fent cistelles amb tan sols 5 passes i un bot de balĂł.

Cal seguir entrenant així i veurem la progressió a poc a poc! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 2️⃣8️⃣ – 5️⃣2️⃣ VILA-REAL B.C. 📋

Bon partit de les lleonetes en l’anada de la Semifinal dels Playoffs.

Sabem que el Vila Real ĂŠs un rival fort, pressionant tota la pista i atacant molt bĂŠ en equip.

Hem eixit concentrades, amb ganes de competir i superant la seua pressiĂł.

Hem aguantat la distĂ ncia al marcador, i no ha sigut fins l’últim quart on s’ha notat la superioritat fĂ­sica de l’equip rival. AixĂ­ i tot, les nostres ho han donat tot fins el final de l’encontre.

Ara ens queda el partit de tornada, al qual estem segures que van a jugar amb la mateixa intensitat que han demostrat tota la temporada! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 1️⃣0️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.B. GENOVÉS 📋

Encontre dominat de principi a fi per l’equip de Genovés, el qual no ens ha donat cap opció als del C.B. Tavernes.
Tot i que l’equip lluitava, no acabava de seure al camp, sent els visitants els qui més intensitat posaven. En cap moment s’ha pogut veure cap reacció local.

En definitiva, partit amb poca història 🏀.