📋 MAXCOLCHÓN N.B. ALZIRA 7️⃣3️⃣ – 5️⃣7️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Un primer quart competit, on treballem bé en defensa, ens permet igualar el marcador, parant molt bé els tirs locals, on sabem que són molt bons.

Al segon quart tenim 5 minuts de desconnexió, on deixem de moure la pilota en atac i l’anella se’ns tanca, fet que aprofiten molt bé els locals per agafar distància al marcador i deixar-nos 12 punts baix.

A la represa del descans no baixem els braços, seguim lluitant i no ens distanciem al marcador, però una vegada més la poca anotació ofensiva no ens permet retallar el marcador i la lluita es converteix en un voler i no poder.

A l’últim quart, més del mateix. Aconseguim col·locar-nos a 8 punts, però amb dos bons atacs i dos triples, els locals ens sentencien i tanquen el marcador.

En definitiva, equip superior que s’emporta la victòria, però havent de treballar de valent.

Cal que seguim treballant, afrontar ara la parada de Nadal i recarregar piles per al que queda de temporada. Seguim! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 5️⃣7️⃣ – 7️⃣3️⃣ C.B. PATRONATO BOCAIRENT 📋

Dura derrota del nostre equip Sènior Femení a casa, davant un rival que va mostrar ser superior durant la major part de l’encontre, amb un gran encert des del tir exterior i duent el ritme del partit en tot moment.

El nostre bon inici, amb un balanç de 5-0, va ser un miratge d’allò que realment va ser després, perquè tot i la voluntat de les nostres xiques, en cap moment vam tindre l’encert ni la suficient energia per dominar el partit i el marcador.

Durant els 2 primers quarts anem a estirons, de 8-9 punts a 5 de desavantatge al descans, però sempre amb la sensació que ens faltava alguna coseta més per poder competir amb elles, un poc de paciència davant i capacitat de sofriment darrere, per poder córrer, que va ser on realment les vam superar.

Al tercer període, amb un canvi defensiu per la nostra part que ens permet córrer i l’encert exterior d’alguna de les nostres xiques, aconseguim empatar a 44 el partit. Però de nou, el seu encert en el triple i el nostre nerviosisme propicia un parcial de 0-8 que ens torna a la situació del primer temps, a pesar de l’esforç de les xiques.

L’últim quart va ser un període on va aparéixer massa frustració davant les nostres errades continues  i algunes decisions arbitrals en forma de faltes tècniques que ens trauen definitivament del partit, i on un equip de la qualitat del Bocairent no desaprofita per sentenciar.

Dur resultat que ens mostra la realitat de la setmana d’entrenaments, i ens fa més mal en allò anímic que en allò classificatori 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣5️⃣ – 6️⃣2️⃣ C.B. OLIVA 📋

Hui s’enfrontaven el segon contra el tercer classificats en un partit que anava   ser molt intens, i així ha sigut, on els vallers no han decepcionat la gent que ha vingut a veure’ls.

L’encontre s’ha jugat de tu a tu per part dels dos equips, demostrant que cap dels dos volia perdre’l.

Al primer període els dos equips ja han eixit a pel partit, no deixant que l’altre es despegara al marcador i aconseguint un primer parcial de 20-16 favorale als vallers.

Al segon quart l’Oliva deixa clar que no vol deixar-se sorprendre i augment la intensitat defensiva, fet que provoca que s’enduguen aquest parcial amb un 14-21 al seu favor, arribant al descans amb un xicotet avantatge de 3 punts per a ells, amb un marcador de 34-37.

Al tercer període, als de Tavernes els costa anotar degut a les ajudes defensives efectuades per l’Oliva al mig de camp, fet que provoca que perguem algunes pilota, i que aprofita bé l’equip visitant per posar-se 10 punts dalt a l’electrònic.

Tanmateix, jugant a casa no anàvem a deixar-nos sorprendre i després d’un temps mort reaccionem i ens clavem altra vegada al partit, en un parcial de 13-13.

A l’últim quart l’Oliva es col·loca en zona, aspecte que provoca que els coste anotar molt als vallers. Volíem però no podríem. Això junt amb l’encert dels visitants al tir exterior provoca que agafen de nou un avantatge de 6 punts a falta de 4 minuts pel final.

El conjunt local no baixa els braços i es creu que pot guanyar el partit, fent ajudes defensives i tapant el tir exterior, la qual cosa provoca que empatem l’encontre a falta de 2 minuts pel xiulit final.

En aquests 2 minuts, la diferència d’1 punt era favorable a l’equip que atacava la cistella. Cap dels dos equips es despegava al marcador i, finalment, el Tavernes ha sabut jugar millor amb la possessió de la pilota, acabant l’últim quart amb un favorable 18-12.

Finalment, victòria treballada del Tavernes amb un marcador de 65-62! 🏀

📋 N.B. ALCOI 5️⃣5️⃣ – 5️⃣0️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota ajustada davant les segones classificades on, a pesar de les baixes, vam competir i vam mantenir el basket-average.

El partit va començar amb les nostres molt gelades, permetent a les locals agafar ràpidament els 10 punts d’avantatge, gràcies als balons perduts i les errades en els tirs del primer quart.

Ja en el segon període, les nostres jugadores es centren més en pista i, a pesar que la diferència va arribar als 18 punts, la bona disposició de les nostres la deixa només en 13 punts als descans.

A la segona part, una millor defensa ens permet anar a poc a poc retallant el marcador i baixar dels 10 punts. Tant és així que, a falta de poc temps per a finalitzar l’encontre, l’equip aconegueix col·locar-se a només 1 punt, però no és capaç de culminar la remuntada.

A la fi, primera derrota en la Lliga Regular en un partit on el saber estar va ser fonamental per no acabar perdent el basket-average particular 🏀.

📋 DÉNIA BÀSQUET 5️⃣4️⃣ – 6️⃣4️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria en l’últim partit de la primera fase de la Lliga Regular per mantenir la primera plaça del grup.

L’encontre ha començat amb les locals més encertades, encistellant amb més facilitat que les nostres jugadores que, malgrat que dominaven el rebot a les dues cistelles, eren incapaces d’anotar amb comoditat.

Al segon quart, una millora defensiva junt a millors eleccions en atac permeten donar la volta al marcador, encara que les xiques de la Marina reaccionen i arriben al descans 4 punts per davant (32-28).

A la segona part, les variants defensives de les valleres les feien dominar en la seua cistella i les impulsaven a eixir amb certa comoditat al contraatac. Així aconsegueixen donar-li la volta al marcador i col·locar-se per davant.

Ja en l’últim quart, el domini del rebot de les nostres xiquets unit al poc encert cara anella de les de Dénia feia que a poc a poc la diferència augmentara fins els 10 punts.

A la fi, victòria en el segon partit jugat el cap de setmana que ens atorga la primera plaça del grup 🏀.

📋 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 3️⃣5️⃣ – 6️⃣5️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Últim partit de la fase, que hem agafat amb ganes per tindre bones sensacions. Tot i que ens ha costat agafar el ritme, hem dominat l’encontre en tot moment.

La defensa ha sigut prou fluixa durant la primera part, però a poc a poc ha anat sent més seriosa i hem aconseguit trencar fàcilment el partit.

Victòria que ens dóna l’ascens a la següent fase! Ara toca treballar molt per rendir de cara a gener.

Molt content per aquesta fase on tan sols hem perdut 2 partits. A seguir sumant! 🏀

📋 XERACO BÀSQUET CLUB 5️⃣4️⃣ – 5️⃣8️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Partit molt dur el jugat a Xeraco.

L’encontre comença amb un resultat prou igualat i amb un intercanvi de cistelles que fa que ens n’anem al segon quart amb un 11-11 al marcador.

Al segon període, més del mateix, però perdonem moltes cistelles fàcils i l’equip rival ho aprofita per guanyar-nos el segon període 19-16. Ens n’anem al descans 3 punts baix a l’electrònic.

A la segona meitat tenim desconnexions en defensa, i això unit al poc encert en atac provoca que l’equip local seguisca ampliant el marcador fins guanyar-nos el període 18-14.

Comencem l’últim quart 7 punts baix i sabem que necessitem una reacció. Ens activem en defensa junt a uns bons atacs, i així guanyem l’últim quart 6-17, deixant l’equip rival amb tan sols 6 punts. Això provoca que ens puguem emportar el partit per tan sols 4 punts.

En definitiva, molt bona reacció de l’equip que fa que acabem la primera fase de la Lliga Regular en segona posició 🏀.

📋 ERCROS C.B. ALMUSSAFES 8️⃣0️⃣ – 4️⃣4️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Derrota en un partit ple de baixes i on, amb només 7 jugadores, les nostres xiques intenten competir.

Tot i el resultat, l’encontre va estar competit a pista. La gran diferència al marcador va radicar en els balons perduts, en els passes i en el poc domini del rebot defensiu, sobretot quan deixava moltes segones opcions a les jugadores locals.

Tot i això, es van veure bons moments de les nostres xiquetes, amb una gran circulació de baló davant les defenses zonals de les d’Almussafes i amb un bon encert des de la línia de tirs lliures 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2008 1️⃣4️⃣ – 5️⃣9️⃣ C.B. OLIVA 📋

Derrota en l’últim partit de la primera fase que deixa les nostres amb només una victòria.

El partit ha començat igualat, amb les valleres eixint bé de la pressió i aconseguint encistellar. Tant és així que fins i tot han estat alguns minuts per davant al marcador.

Però ja cap a final del quart, el conjunt d’Oliva ha pujat la intensitat i les nostres no han reaccionat, fet que provoca que les nostres comencen a perdre balons i i que les visitants puguen anotar amb facilitat.

Aquesta tònica s’ha repetit fins al final del partit, tot i que amb algun moment de reacció de les nostres. A la fi, derrota en l’últim partit abans de la parada nadalenca 🏀.

📋 MARNI BASKET 3️⃣8️⃣ – 5️⃣3️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Últim partit de la primera fase que ens deixa amb bones sensacions per la forma en què s’ha jugat.

Teníem davant un equip que en sa casa competia molt bé i només el líder l’havia guanyat còmodament.

Hui nosaltres hem entés com jugar des del principi: amb un atac variat, sense massa individualitats i amb moltes jugadores aportant a l’equip.

Sols al segon quart les locals han tingut bons moments de joc, encara que les nostres seguien prou encertades ofensivament. D’eixa forma ens n’anem al descans amb 9 punts de diferència.

El bon inici després del descans ha sigut clau. Ens ha donat molta confiança i ens ha permès dominar tota la segona part fins arribar a la diferència final.

Destacar el bon treball col·lectiu, on fins i tot renunciem a fer alguns tirs i seguim buscant la companya. Gran detall el de ser generoses, així com el fet que cada vegada ens passem millor la pilota, amb bones intencions i fent un bàsquet creatiu 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 4️⃣4️⃣ – 5️⃣7️⃣ XENET C.B. CULLERA 📋

Bon partit jugat pels nostres xics, independentment del resultat negatiu.

Els vallers han jugat de tu a tu contra un equip col·locat a la part alta de la classificació. Per culpa d’algunes errades no forçoses, la victòria s’ha decantat de cara a l’equip visitant.

Molt bona imatge dels xics, que van pujant la intensitat. Molt content també per la progressió, però ens falta no perdonar tant baix de la cistella.

Hem de continuar treballant, ja que els resultats acabaran per arribar. Aquest és el camí dels xiquets! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 6️⃣0️⃣ – 3️⃣2️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

A diferència dels últims encontres, hui no hem sabut competir, fet degut en bona part al bon treball en defensa de les locals, però sobretot a les nombroses pèrdues nostres, moltes d’elles innocents. Això ha fet que tinguerem un desavantatge clar ja al descans.

A la represa del descans hem millorat un poc, encara que sense fer massa bon bàsquet, sols per moments.

Quan ho hem fet, hem mostrat una gran imatge. Llàstima que sols fóra en alguns quarts, on la defensa estava intensa, posant les coses difícils al segon classificat de la lliga, un equip molt complet i físicament superior.

Ens falta mantenir eixa continuïtat i tindre més determinació per atrevir-nos en alguns moments.

Content en línies generals per la major confiança que veig en moltes jugadores. A seguir amb aquest treball per poder lluitar cada partit amb els equips que ens trobarem a la segona fase! 🏀

📋 C.B. CULLERA 2️⃣9️⃣ –  6️⃣2️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Últim partit de la primera fase on hem tingut dues parts molt diferenciades.

A la primera part eixim sense la intensitat i agressivitat necessàries per imposar-nos al partit, anant-nos-en al descans amb un resultat molt ajustat.

A la segona part canviem de mentalitat i no donem opcions a les nostres rivals. Comencem a apretar, furtar balons, córrer i a compartir el baló, fet que provoca que acabem el partit amb millors sensacions que a l’inici d’aquest.

A la fi, primera part de la competició finalitzada amb un balanç positiu quant a sensacions del grup.

Ara toca seguir treballant per tal d’anar millorant a la segona fase! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 5️⃣8️⃣ – 3️⃣5️⃣ C.B. ONDARA 📋

Resultat final que no reflexa la igualtat de la primera part del partit, i on la manca d’encert a cistella i no alçar el cap a l’eixida del contraatac per buscar al company amb millor posició, ha condicionat el resultat de 18-21.

A la represa del descans ens activem en atac, portant al camp el que es treballa als entrenaments. En aquesta segona part també comencen a funcionar les ajudes defensive, aconseguint 2 parcials de 14-7 i 17-0.

Content pel canvi oferit a la segona part. El desenvolupament de l’enocntre ha de servir com a avís de tot el que s’ha de fer al camp 🏀.

📋 C.B. ALGINET 6️⃣2️⃣ – 2️⃣1️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit disputat aquesta vesprada en un un horari poc habitual per a un Aleví.

Hem acudit amb 6 baixes, però malgrat el resultat, els nostres no li han perdut la cara a l’encontre. Finalment s’ha imposat el major encert de l’Alginet.

Cal seguir entrenant, ja que hui era l’últim partit de la primera fase 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 4️⃣1️⃣ – 5️⃣6️⃣ ACADEMIA PETRAHER A 📋

Derrota en l’últim partit de la primera fase de la Lliga Regular.

Ha sigut un encontre al qual les rivals s’han tancat dins la zona i cap de les nostres era capaç de fer tirs lliurats.

Hem estat molt estàtiques, i a més a més, abusant del bot de baló.

D’aquests partits hem d’aprendre tot allò que volem millorar 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 5️⃣2️⃣ – 1️⃣1️⃣ ERCROS C.B. ALMUSSAFES 📋

Molt bon partit el jugat per totes les jugadores.

Començem l’encontre un poc despistades, sense defensar, i en atac sense passes. Això fa que perdem el primer quart 6-11.

Eixim al segon quart molt clavades al partit i fem un 44-0 en tan sols 8 minuts. Un quart IMMILLORABLE tant en defensa com en atac, tirant al tauler, que era una cosa que ens estava costant molt.

Ens faltaven tan sols 2 punts per tancar el marcador i a l’inici del tercer quart ho aconseguim.

Hem aprofitat tot el temps que quedava per a passar-nos la pilota entre totes i poder disfrutar del partit.

Molt content per totes les jugadores! Cal seguir així i de segur que aconseguirem guanyar més partits! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 8️⃣0️⃣ – 4️⃣0️⃣ AQUABERCA C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit complet de tots i cadascun dels jugadors.

Gràcies altra vegada al gran inici en defensa de l’equip, aconseguim traure avantatge davant d’un rival complicat que hui s’ha vist superat per tots els llocs.

Si continuem per aquest camí, de segur que vindran moltes més victòries com aquesta! 🏀

📋 C.D.S.P. MOIXENT 1️⃣5️⃣ – 5️⃣6️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, on des de l’inici ha sigut superior.

Tot i que a l’inici de l’encontre els de Tavernes fallaven moltes cistelles fàcils, a poc a poc va anar creixent l’encert i vam aconseguir les primeres diferències al marcador.

Partit per a que tots els jugadors i jugadores gaudiren de minuts de joc i on en ocasions s’han pogut veure detalls dels que es treballen als entrenaments.