📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣2️⃣ 🆚 6️⃣5️⃣ ENGUERA BASKET 📋

Derrota merescuda a la segona jornada de la Lliga Valenciana, en un partit on sempre hem jugat al ritme del nostre rival, sense intensitat i competint molt poc.

A la primera part arranquem bĂŠ a l’encontre, amb la intenciĂł d’imposar el nostre ritme alt de joc, però estem molt desencertats de cara a l’anella, arribant a perdonar fins a 15 punts fĂ cils.

Arribem al descans amb un marcador molt baix i igualat, degut principalment al poc encert en atac i a la gran quantitat de tirs lliures errats pels locals.

A la segona part, un desastre total. No juguem a res ofensivament, tenim un joc molt individualista sense moure la pilota en cap moment, baixem els braços i deixem d’apretar en defensiva, entrant totalment en el joc que volien els visitants, un ritme lent de joc estĂ tic on ells van saber moure millor la pilota i trobar les cistelles.

Quan falten 2 minuts, aconseguim col¡locar-nos a tan sols 3 punts, apretant el partit, però una vegada mĂŠs, les desconnexions defensives defensius i la poca concentraciĂł de l’equip els torna a donar un cert avantatge als d’Enguera, i aquesta vegada la victòria no cau del nostre costat.

En definitiva, un part dolent per oblidar. Hem d’alçar el cap i seguir treballant per a aplicar tot el que entrenem durant la setmana al partit.

L’actitud, la intensitat, el ritme de joc i la defensa ĂŠs una cosa innegociable 🏀.

📋 CRÒNICA DESGUACES EL ALEMÁN C.B. GUADASSUAR 1️⃣1️⃣2️⃣ 🆚 3️⃣4️⃣ SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Molt a treballar. AhĂ­ va estar la clau.

DesprĂŠs d’un bon inici de partit on s’han pogut veure alguns detalls del que s’ha treballat, l’equip de Tavernes ha anat diluin-se, al mateix temps que l’equip local començava a traure el seu joc intens en defensa i rĂ pid en atac. Tot això va fer que a poc a poc el conjunt d’Alzira començara a traure diferències, les quals cada vegada anaven fent-se mĂŠs grans.

El conjunt valler va entrar en un joc en el qual es van quedar mĂŠs de 10 minuts sense anotar, principalment perquè van deixar d’intentar fer les coses que s’estaven entrenant, especialment en atac, amb moltĂ­ssimes pèrdues de balĂł i amb una defensa prĂ cticament inexistent que donava moltes facilitats al rival. NomĂŠs cal veure l’abultada diferència final al marcador.

Queda molt treball per fer i ara no es veure com comencem, sinó com acabarem.

No deixem d’estar en pretemporada 🏀.

📋 CRÒNICA SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 3️⃣4️⃣ 🆚 1️⃣1️⃣5️⃣ MAXCOLCHÓN N.B. ALZIRA 📋

Millor imatge l’oferida pels del C.B. Tavernes, encara que el resultat puga indicar tot el contrari.

Els vallers s’enfrontaven aquesta vegada a un equip que disputa la categoría Autonòmica i que, evidentment, està format per jugadors amb una major qualitat i sobretot ritme de joc.

Tot i això, l’equip va treballar bĂŠ, millorant la part defensiva respecte a l’encontre anterior, tot i que en atac segueix amb moltes mancances que s’hauran d’anar corregint.

Cal seguir amb el treball del dia a dia per a poc a poc anar trobant el ritme i joc adequat per a encarar allò realment important, que no és altra cosa que la Lliga Regular 🏀.

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 4️⃣7️⃣ 🆚 4️⃣2️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Molt bon treball de l’equip!

Partit competit fins l’últim segon, on estant 2 punts baix hem fallat 4 tirs lliures per empatar, i amb un tir lliurat per guanyar.

L’equip ha competit des del primer moment amb 0-8 d’inici, basat en una press a tota la pista, amb 2×1 i canvis defensius agressius, que ens han permet cĂłrrer i jugar fĂ cil. El Torrent, un equip de gran qualitat i fĂ­sic superior, ha anat entrant al partit fins posar-se per davant 12-10 a la fi del primer quart.

El segon quart l’equip ha continuat amb una bona actitud defensiva, però desencertada en atac, amb molt poca claredat. L’encert des del triple de Torrent ha propiciat l’avantatge al descans 28-18.

Després de reflexionar al descans al voltant d’ocupar millor els espais en atac, compartir la pilota, ser valentes i, sobretot, continuar amb la intensitat defensiva, l’equip fa un fantàstic tercer quart amb un parcial 9-18 que ens deixa un punt per baix per afrontar l’últim quart, i amb la sensació de jugar molt més còmodes i amb més confiança.

Durant l’últim quart el partit ha estat en avantatges mínims per als dos equips, on la nostra falta d’encert al tir lliure no ens ha permés guanyar.

Tot i això, el treball ha sigut molt satisfactori i ens permet continuar el nostre camí entre setmana. Enhorabona a les xiques per l’esforç! 🏀

📋 CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ A 5️⃣0️⃣ 🆚 6️⃣0️⃣ C.B. MISANA ALBERIC 📋

Partit que ha estat igualat fins els Ăşltims tres minuts.

El Tavernes i l’Alberic han començat el partit intercanviant cistelles, i això provocava que cap dels dos es despegara del marcador al finalitzar el primer període.

Al començament del segon quart, l’equip visitant ha pujat un poc més la intensitat defensiva, fet que feia que als vallers els costara anotar i que l’equip visitant agafara un avantatge al marcador de 12 punts al descans.

A la represa, el conjunt grocinegre puja la intensitat defensiva i a poc a poc va reduint la diferència al marcador, obligant a l’Alberic a demanar un temps mort que nosaltres aprofitem per apretar més el marcador, amb diferències d’1 i 3 punts.

A l’últim període se segueix amb la mateixa intensitat tant en atac com en defensa per part dels dos equips, aplegant als últims 3 minuts 4 punts baix, però tres errades en atac provoquen que l’Alberic puntue al marcador i augmente la diferència als 10 punts finals.

Una llàstima la derrota perquè hui l’equip valler es mereixia la victòria. Cal seguir treballant i cal anotar les cistelles fàcils que errem i que provoquen que al final acabe en la nostra contra.

La setmana que ve més i millor! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 2️⃣7️⃣ 🆚 6️⃣8️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria còmoda en el primer partit de la Pretemporada davant un rival lluitador a pesar del que puga semblar pel resultat final.

El primer perĂ­ode ha començat amb les valleres imposant el seu ritme defensiu, recuperant balons i agafant el rebot. Això unit a un bon joc coral feia que d’inici es despegaren al marcador (8-19 al minut 10).

Al segon quart, un descens de l’activitat defensiva feia que les xiques d’Oliva estigueren un poc mĂŠs còmodes en el seu atac, i nomĂŠs el desencert en el tir feia que no s’acostaren al marcador. D’altra banda, la precipitaciĂł en atac no deixava que les de Tavernes anotaren amb comoditat.

En tornar del descans, altra vegada la defensa ens donava opcions de cistelles fĂ cils, amb recuperacions en primera lĂ­nia que deixaven les nostres molt prop de l’anella, impedint que les locals pogueren anotar en quasi tot el quart (10-49 al minut 30).

Ja a l’Ăşltim quart, mĂŠs del mateix que en el tercer. Bones defenses davant un equip que no ha baixat els braços en cap moment, i atacs que han intentat ser un poc mĂŠs elaborats per arribar al 27-68 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. CADET MASCULÍ 2009 2️⃣6️⃣ 🆚 6️⃣7️⃣ ERCROS C.B. ALMUSSAFES 📋

Primer partit contra un rival superior al nostre i on l’equip rival ha imposat el seu ritme de joc al mateix temps que nosaltres anàvem molt perduts durant tot l’encontre.

Cal seguir entrenant i millorant, ja que és el primer partit i el resultat no importa 🏀.

📋 CRÒNICA CADET FEMENÍ 2008 3️⃣1️⃣ 🆚 7️⃣1️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Primer partit de la temporada on, a pesar d’un bon inici, el factor fĂ­sic ha sigut determinant.

L’encontre ha començat amb les nostres xiques encertades en el tir, cosa que les feia estar en partit. Però les visitants, molt actives en el rebot, es mantenien per davant.

El segon quart ha tingut un inici diferent. La pressiĂł de les de Carcaixent ha provocat diverses pèrdues, fent que les de la Ribera se n’anaren al marcador. No obstant això, les nostres reaccionaren i tornaren a eixir amb certa comoditat per retallar la diferència (17-31).

A la segona part, el desgast físic ha passat factura i les visitants han anat augmentant la diferència fins el 31-71 final 🏀.

📋 CRÒNICA CADET FEMENÍ 2009 4️⃣0️⃣ 🆚 4️⃣6️⃣ ERCROS C.B. ALMUSSAFES 📋

Debut a la categoria i hem notat el canvi, tant en la força amb què es juga com en la durada de l’estiu.

Per un costat, encontre ben competit fins al final, encara que no teníem clares de tot les coses, ni en defensa ni en atac.

D’altra banda, hem estat quasi sempre blanes i desconcentrades en moments puntuals.

Això ha fet concedir moltes cistelles fàcils que a la fi foren decisives per a que les visitants, millor en eixos aspectes, pogueren endur-se el partit.

Primer partit de l’any i amb moltĂ­ssimes coses per davant a fer. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA INFANTIL MASCULÍ 0️⃣ 🆚 4️⃣0️⃣ C.B. ALGINET BLAU 📋

Primer partit de la temporada amb un rival molt fort físicament que des del minut 1 ha imposat el seu ritme de joc i la seua intensitat, i els nostres xics no s’han sentit còmodes al partit.

Des del moment en què l’equip d’Alginet ens ha tancat l’acta i s’han relaxat un poc, els xics del Tavernes han pogut jugar un poc més còmodes.

Hem de ser més intensos per poder competir durant la temporada. A seguir entrenant per a enfrontar el pròxim partit! 🏀

📋 CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣6️⃣ 🆚 4️⃣2️⃣ C.B. ALMUSSAFES 📋

Primer encontre de la temporada amb molt bones sensacions per a les nostres.

Ens enfrontem a un equip molt mÊs gran que el nostre, fet que provoca que comencem el partit amb dubtes i nervis, i que arribem a la fi del segon període baix al marcador.

A partir del tercer perĂ­ode ens adonem que, pujant el nivell defensiu, l’apartat fĂ­sic s’equipara amb el de les nostres rivals. És a partir d’aquest moment on comencem a recuperar balons i a penalitzar al contraatac per anar-nos-en al descans dalt al marcador.

A la segona part seguim amb la mentalitat aconseguida al final de la primera, millorant alguns aspectes que ens penalitzaven i  aconseguint mantenir l’avantatge al marcador fins el final.

Bon començament i bones sensacions per part de les xiques. Enhorabona i a seguir creixent! 🏀