📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 5️⃣8️⃣ – 6️⃣0️⃣ C.B. PICKEN CLARET B 📋

Derrota dels vallers en un partit apretat de principi a fi.

Al primer període el joc de l’equip era bo, però no acabàvem d’estar prou concentrats en defensa, concedint algunes cistelles fàcils.

D’altra banda, de cara a l’anella estàvem negats, perdonant moltes cistelles fàcils i, per tant, mantenint un marcador molt baix.

Arribem al descans amb igualtat màxima, tan sols 3 punts baix, i sabent que si aconseguim millorar la nostra anotació, podem col·locar-nos per davant a l’electrònic.

A la represa del descans, el tercer quart es converteix en un voler i no poder.

L’equip no acaba de carburar ofensivament, i cada cistella ens costa un món d’anotar, però mai baixem els braços i seguim lluitant, fins i tot quan l’equip arbitral no vol que juguem i es dediquen a xiular coses sense sentit, cometent errors lamentables i castigant-nos pels seus errors amb 7 tècniques.

A l’últim període el partit segueix en la mateixa dinàmica. El marcador es manté igualat en tot moment i arribem als últims minuts empatats al marcador. Al penúltim atac no aconseguim anotar i els visitants tenen l’última possessió per guanyar el partit, però tampoc anoten i ens n’anem a la pròrroga.

Al període extra, més del mateix. Per molt que volem, no estem gens encertats ofensivament i no som capaços de col·locar-nos dalt al marcador. Finalment, amb dos bons atacs, els visitants es posen 4 punts dalt i ja no aconseguim retallar aquest resultats, ja que tenim dos últims atacs on llancem dos triples i no anotem.

En definitiva, una derrota dura. Es tractava d’un partit que necessitàvem traure per sumar les victòries que necessitarem a final de temporada, però amb el poc encert de cara a l’anella ha sigut impossible que la moneda caiguera de la nostra part. Ens queda seguir treballant i intentar traure el següent partit! 🏀

📋 C.B. COLEGIO ALEMÁN 5️⃣1️⃣ – 5️⃣0️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Derrota a la pròrroga, en l’últim moment, en un partit on l’equip del C.B. Tavernes ha anat de menys a més i on, en aquesta ocasió, la sort els ha tornat a donar l’esquena.

A la primera part l’equip de Tavernes no treballava bé en l’aspecte defensiu, i això provocava que els locals aconseguiren cistelles fàcils prop de la cistella, aconseguint diferències d’entre 8/10 punts i arribant al descans amb 7 punts d’avantatge a favor dels locals.

A la segona part, l’equip valler va millorant el seu aspecte defensiu i ofereix el seu millor joc ofensiu, aconseguint a poc a poc no solament apropar-se al marcador, sinó fins i tot col·locar-se per davant a l’electrònic.

Així arriben els últims segons de partit on, estant el Tavernes un punt dalt al marcador, els del Colegio Alemán aconsegueixen una cistella que els dona la victòria.

Bona imatge i bon treball de tot l’equip. Si encarem els pròxims encontres amb la mateixa idea de joc i lluita, de segur que les victòries acabaran arribant.

Tot i la dura derrota, ara cal seguir treballant i confiant en allò que fem! 🏀

📋 DÉNIA BÀSQUET CLUB 4️⃣9️⃣ – 5️⃣0️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Sofridíssima victòria del nostre equip a Dénia, on les nostres xiques han mostrat dues versions prou diferenciades, de més a menys.

En una primera part molt dura quant a contactes i ritme, i on les defenses han dominat clarament, les nostres han aconseguit minimitzar els atacs de les locals, i amb el domini del rebot s’ha aconseguit córrer. Tot i això, les constants errades en situacions còmodes i la falta d’encert en el tir exterior, provoquen que el partit continue molt obert al descans, amb un 18-25 a favor de les nostres.

L’inici de la segona part ha tornat a mostrar igualtat en el joc, però l’equip ja començava a mostrar-se molt menys fluid en atac, amb pèrdues innecessàries i males preses de decisions.

El nostre escàs encert i l’aparició de les tiradores per part de les locals ha igualat el marcador a la fi del tercer període.

L’inici de l’últim quart ha sigut devastador per a les nostres xiques, amb una nul·la capacitat per anotar, propiciant els primers avantatges per a les xiques de Dénia.

A falta de 2 minuts el marcador reflectia un 44-39 per a les locals, però una reacció de coratge de les nostres, amb l’únic triple anotat en tot el partit, bones defenses i robant un baló clau en la press després d’anotar el 49-47, ens permet empatar el partit a 49.

Els últims 25 segons han tingut 2 atacs locals ben defesos per les nostres, on hem aprofitat un tir lliure per sentenciar l’encontre a falta de 9 segons i deixar el definitiu 49-50.

Destacar l’esperit de lluita de les nostres xiques fins al final i les ganes de continuar competint fins al final.

Amb aquesta victòria acabem la primera volta amb 7 victòries i 3 derrotes, que ens deixen en la part alta de la classificació i que premia el nostre treball al llarg d’aquests mesos, sobretot al principi, on ens vam mostrar com un equip molt dinàmic, exigent i divertit.

Ara, si volem continuar a la part alta, tenint en compte que som noves en la categoria, hem de tornar a l’exigència com a grup del principi i recuperar eixes sensacions.

Felicitar a Paulina Catararu, jugadora del nostre equip Júnior Femení, pel debut amb el primer equip, mostrant les seues grans qualitats 🏀.

📋 S.D. EL PILAR 3️⃣7️⃣ – 4️⃣5️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Hui jugàvem contra un equip que es fa fort a casa, tal com reflexa el marcador, jugant en una pista exterior on ens costa entrar al partit.

L’encontre comença amb un intercanvi de cistelles, on els locals tenen un major encert. Aquest fet provoca que a poc a poc els del Pilar vagen agafant un xicotet avantatge al marcador, acabant el primer període amb un parcial de 18-12 favorable als de València.

Al segon quart els dos equips perden la punteria de cara a la cistella i l’encontre semblava més un correcalles que un partit de bàsquet, fet que provoca que el període també acabe amb un 7-8 pels locals. El Tavernes no trobava la comoditat dels altres partits i això es notava a la pista.

Al tercer període, vegent que els locals no estaven encertats des de l’exterior, decidim defendre en zona, ja que estaven aconseguint massa avantatge al joc interior. Així, pressionem més en defensa, però no ens acostem al marcador, ja que segum amb -8 i -6 punts a falta de 10 minuts per finalitzar l’encontre.

Els jugadors volien però no podien. Cada cistella era contestada per l’equip local i cada vegada quedava menys temps, però volíem la victòria número 12 i anàvem a lluitar fins el final.

Diuen que tot esforç té la seua recompensa i així ha sigut. Als últims 2 minuts empatem a 37. Era ara o mai, i ens hem posat a defendre al nostre màxim, aconseguint un parcial de 0-8 i guanyant finalment el partit.

La veritat és que hui ens ha costat prou entrar al partit, però al final allò que val és el que posa al marcador. Merescuda victòria, però cal estar centrat els 40 minuts per poder jugar més tranquils.

Enhorabona a tot l’equip, que en cap moment ha baixat els braços i han anat a per la victòria 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 7️⃣3️⃣ – 5️⃣3️⃣ C.B. PEDREGUER 📋

Victòria en el primer partit de la segona fase en un encontre poc vistós.

El partit ha començat igualat, amb un intercanvi de cistelles de tots dos equips, però amb massa pilotes perdudes. Tot i això, aconseguim traure els primers avantatges.

Ja en el segon període la diferència s’ha incrementat fins els 10 punts, però la quantitat de tirs errats prop de l’anella era molt gran.

Ja després del descans el joc ha millorat un poc, però les contínues errades en els tirs propers impedien trencar el partit.

Ha sigut ja en l’últim quart on la intensitat en defensa ha permés recuperar alguns balons, córrer al contraatac i traure la diferència que al final s’ha reflectit a l’electrònic 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 5️⃣7️⃣ – 6️⃣4️⃣ C.B. SUECA TARONGES DURÀ 📋

Comencem la segona fase de la Lliga Regular amb un encontre molt complicat contra un rival dur, intens i molt complet.

El partit comença bé, amb bones defenses dels 2 equips i amb una intensitat alta, acabant el parcial 12 – 12.

Comença el segon quart i l’equip rival segueix pujant la intensitat i fent pressions altes que ens fan perdre molts balons. A falta de 4 minuts per al descans, el Sueca ens castiga amb un parcial de 2 – 22.

Comencem a ajustar i recuperem un poc, havent de remuntar el parcial complicat, i així arribem al descans 11 punts baix.

La dinàmica al tercer període segueix igual. Aconseguim trencar la pressió i recuperar el marcador, oferint un partit de tu a tu durant més de 15 minuts amb el marcador igualat. Llàstima els últims minuts, que per xicotets errors se’ns va de les mans.

Molt content pel resultat i pel treball plasmat a la pista. A poc a poc anem sent molt millor equip i era l’objectiu. De segur que venen bons resultats en breu en aquesta fase! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 7️⃣3️⃣ – 5️⃣0️⃣ E.E.M. PEDREGUER 📋

Comencem la segona fase amb victòria contra un equip que venia de quedar segon en la primera fase.

Aconseguim estar connectats durant tot l’encontre, que era una cosa que encara no havíem aconseguit. Destacar del partit la gran defensa de tots els jugadors. A seguir així i seguirem traguent partits! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 4️⃣2️⃣ – 6️⃣2️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Gran victòria en la pròrroga de les nostres Cadets, en un partit on s’ha anat de menys a més.

L’encontre ha començat amb les nostres xiques molt gelades i amb poca intensitat en defensa. No obstant això, en atac intentaven fer les coses bé, però amb precipitació, cosa que les feia errar en moltes ocasions. Això permetia a les de la Ribera traure els primers avantatges (12-10 al minut 10).

A l’inici del segon quart, les de Carcaixent continuaven més entonades i anotant amb més facilitat que les nostres, però a meitat de període les valleres han començat a reaccionar en defensa i a recuperar alguna pilota, permetent-les arribar al descans amb només 4 punts de desavantatge.

En tornar del descans, a pesar de la millora vallera, el resultat no es retallava, i fins i tot s’acabava el quart amb un marcador de 34-28.

No obstant això, a l’últim quart la defensa de les de Tavernes s’ha imposat i els ha permés recuperar a poc a poc la diferència i arribar a la fi del partit empatades, forçant la pròrroga.

Al període extra, les nostres jugadores estaven plenes de confiança i amb molta fam de baló, arribant així l’apoteosi. Moltes pilotes recuperades permetien contraatacs fàcils i que el marcador es disparara a una diferència molt irreal en comparació a allò vist durant la resta de l’encontre 🏀.

📋 C.B. JOVENTUT XÀBIA GENERATION 66 6️⃣0️⃣ – 4️⃣3️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Dos parts molt diferents hui a l’encontre contra l’equip de Xàbia, on una primera part un tant fluixa en intensitat i ganes fa que tinguem moltes pèrdues de baló, permetent que l’equip local agafe un avantatge prou considerable. La segona part ha sigut diferent, on els vallers intenten imposar el seu ritme de joc, però no és suficient per acurtar el marcador.

Hem de ser capaços d’estar concentrats des de l’inici fins el final dels encontres per intentar competir! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 2️⃣8️⃣ – 2️⃣4️⃣ C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

Un resultat molt ajustat i que reflexa la igualtat que va haver durant tot el partit.

Hem començat no massa encertades i sense continuïtat. El joc era espés i basat en accions individuals.

Durant tota la primera part, les xiques de Canals van ser molt millors, dominant clarament aspectes importants del joc. Arribarem al descans amb un desavantatge lleuger, però sense tindre bones sensacions.

A la represa del descans hem sabut llegir millor el partit, prenent decisions correctes, tot i que les visitants seguien manant l’electrònic.

A l’últim període estàvem 5 punts baix i ha sigut l’actitud en defensa la clau per a recuperar algunes pilotes, poder donar-li la volta al tanteig i endur-nos una victòria molt treballada però merescuda.

Content per les ganes mostrades, però cal millorar altres aspectes 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 5️⃣3️⃣ – 5️⃣0️⃣ C.B. ALGEMESÍ 📋

Gran victòria l’aconseguida hui per l’equip en un partit on totes les xiques han donat un pas endavant tant en responsabilitat individual, com en esforç i ganes.

El partit el comencem des d’un inici per davant al marcador, amb diferències que no superen en cap moment els 10 punts.

A l’últim període, les d’Algemesí tracten d’igualar el partit, però tot i això aconseguim que la victòria es quede a casa.

Enhorabona a les xiquetes pel treball realitzat! 🏀

📋 N.B. ALZIRA 6️⃣3️⃣ – 7️⃣1️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Victòria merescuda dels nostres xiquets que han guanyat els parcials de tots els quarts excepte el tercer i el cinqué, permetent-se anar tot el partit al davant del marcador excepte al final del 5é quart, que ha finalitzat amb un marcador de 50-50.

Els xiquets han eixit amb intensitat al partit, però les reduïdes dimensions de la pista impedien desenvolupar el nostre joc d’atacar amb velocitat eixint al contraatac. Tot i això, els xiquets s’han adaptat i per fi hem començat a veure un joc estàtic més dinàmic amb les posicions més obertes i amb una ocupació d’espais més lògica i efectiva.

Ens ha costat tancar el rebot en els quarts on no jugava el nostre jugador més alt i s’ha de millorar l’encert del tir exterior, però tot açò ho millorarem amb el treball als entrenaments.

S’inicia la segona fase de la Lliga Regular amb una victòria molt lluitada que ha de servir per recolzar l’esforç que està fent-se. Ànim i a pel pròxim! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 4️⃣ – 4️⃣6️⃣ C.B. L’OLLERIA 📋

Encontre sense història contra un equip visitant molt bo, que ha sigut superior als nostres, els quals han entrat a la pista totalment desconeguts i, quan han volgut reaccionar, ja era massa tard.

A més a més, ens ha sorprés molt el tir exterior dels rivals.

Ara cal seguir entrenant i intentar superar-nos! 🏀

📋 N.B. PATERNA A 5️⃣0️⃣ – 7️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Victòria al primer encontre de la segona fase de la Lliga Regular.

L’equip ha eixit amb intensitat des del primer minut, amb moltes ganes de guanyar.

A més a més, s’han vist coses que anem entrenant i encara no s’havien fet als partits.

En general, bon partit de les nostres xiquetes. A seguir treballar per millorar cada dia més! 🏀

📋 C.B. ALGEMESÍ 3️⃣5️⃣ – 3️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Molt bon inici de partit aconseguint fer un parcial de 0-11, el qual ens permet estar per davant al marcador durant tot l’encontre.

El partit es juga a trams, on els dos equips tenim bons moments i desconnexions, però el nostre gran inici propicia que ens puguem emportar la victòria.

Ja va notant-se que no són tot són individualitats i que les jugadores es reparteixen els punts. A seguir treballant! 🏀

📋 VALCOMAQ N.B. XÀTIVA 4️⃣4️⃣ – 4️⃣1️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

L’equip Benjamí no ha disputat un bon partit.

Al llarg de la primera part ens ha faltat encert de cara a la cistella. No arribàvem a anotar, ja que l’equip rival ha proposat una gran defensa.

Els nostres jugadors han mostrat aquesta tendència fins l’últim quart, on s’han esforçat i han aconseguit un parcial de 19-7 a favor dels nostres.

Tot i l’esforç, no ha sigut suficient per guanyar 🏀.

📋 PREBENJAMÍ 3️⃣3️⃣ – 4️⃣3️⃣ C.B. ANNA 📋

Derrota dels nostres menudets, on hem vist ratxes molt diferenciades.

Ha hagut moments als quals els hem pogut veure actius i amb ganes de treballar, i altres als que semblava que l’equip estava dormit.

La defensa ha sigut inexistent en moments crucials, cosa que seguirem treballant i millorant! 🏀