📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 5️⃣7️⃣ – 7️⃣3️⃣ C.B. ALCÀSSER 📋

Nova derrota dels vallers en un partit sense història, on hem sigut dominats de principi a fi.

Arranquem el partit amb bon ritme, dominant amb un 8-0 al marcador, però a partir d’ahĂ­ el partit es gela el joci els visitants li peguen la volta a base d’anotar cistelles fĂ cils.

Seguim al partit sense cap tipus d’intensitat, permetent cistelles fĂ cils i no sent capaços de cĂłrrer i fer el nostre joc, arribant al descans 8 punts baix.

A la represa del descans, mĂŠs del mateix. No hi ha reacciĂł de l’equip i quan darrere no defensem ni correm, es nota en l’ofensiva de l’equip, on no juguem a res en cap moment i l’AlcĂ sser, molt còmode al partit, acaba agafant un avantatge de 20 punts que ja no aconseguim recuperar.

En definitiva, partit per oblidar de l’equip. Demanar disculpes a la gent que ve a animar setmana rere setmana. És necessari un canvi a l’equip i, com a entrenador, assumisc que soc el mĂ xim responsable del joc de l’equip 🏀.

📋 N.B. ALZIRA 8️⃣1️⃣ – 4️⃣5️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

No ha sigut un bon partit el jugat C.B. Tavernes.

Des de l’inici de l’encontre es va poder veure que l’equip valler no estava posat al partit, amb molt poca intensitat, tant ofensiva com sobretot defensiva. Això va provocar que l’equip d’Alzira anara aconseguint traure diferències al marcador.

L’equip de Tavernes encara es va poder entonar un poc, però no ajudava la gran quantitat de pèrdues de balĂł, fet que permetia contraatacs dels locals, que anaven augmentant les diferències a l’electrònic.

Tot açò junt a la grandĂ­ssima quantitat de tirs errats baix de la cistella i, una vegada mĂŠs, l’enorme quantitat de tirs lliures errats, va fer que en cap moment es puguera competir un poc mĂŠs, acabant l’encontre amb una diferència molt abultada, però que de segur que, amb un poc mĂŠs d’encert, s’hauria vist un altre partit 🏀.

📋 C.B.F. CABO MAR 4️⃣3️⃣ – 6️⃣4️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Treballada victòria del nostre Sènior Femení davant un equip local que va eixir a jugar amb molta energia i capacitat per defendre a tota la pista i córrer.

Amb un 10-2 de parcial als primers minuts, havĂ­em de parar el partit per entendre que necessitĂ vem igualar la seua intensitat i generar mĂŠs des del moviment, davant un equip molt agressiu en les lĂ­nies de passe.

A poc a poc anem entrant en partit des de la defensa i amb més verticalitat cap a l’anella, fet que ens fa traure tirs lliures i algún tir obert. Acabem el primer quart 16-13.

El segon quart continua amb la tendència del final del primer, amb les nostres molt més actives en defensa, dificultant molt a les locals fins i tot acabar les jugades, i progressivament atacant amb més tranquil·litat i començant a dominar prop de l’anella. Arribem al descans amb un 25-28, dominant el marcador per fi.

L’inici del tercer quart mostra una igualtat que dura els primers minuts, ja que a partir del 31-33, les nostres definitivament comencen a jugar millor les transicions, amb més dinamisme i encert en el tir exterior, i aquests aspectes propicien les primeres diferències significatives.

L’últim quart, amb molta activitat de mans i dominant el rebot, ens permet córrer i moure prou millor el baló, juntament amb una pressió, que obri definitivament el marcador fins al 20 punts de diferència que s’han mantés fins al xiulit final.

A continuar treballant per estar a la part alta de la classificació i, sobretot, per intentar jugar els 40 minuts amb la exigència amb què entrenem 🏀.

📋 I.V.C.B. MALVARROSA 4️⃣2️⃣ – 6️⃣7️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit complicat, almenys a la primera part, on semblava que els lĂ­ders eren els locals i nosaltres un equip de mitja taula.

Comencem com sempre amb pressió a tota la pista, però hui amb menys intensitat, fet que provocava que els locals anotaren fàcilment. Ens costa entrar al partit, i cada cistella que anotàvem, els locals ens la tornaven. Apleguem al final del primer període 2 punts dalt (17-19).

Al segon quart, mÊs del mateix. Seguim incòmodes en atac, tot degut a la bona defensa dels de la Malvarrosa, però anem treballant un poc millor en defensa. Això provoca que puntet a puntet anem despegant-nos al marcador, aplegant al descans 7 punts dalt (27-34).

A la segona part ja va notant-se el cansanci dels locals i, si a això li sumem que el C.B. Tavernes entra en joc i comença a apretar les línies de passe, provoca que el contrincant es canse, amb un parcial de 4-11 al tercer període.

TenĂ­em el partit on volĂ­em, dominant tant al marcador com a la pista, la qual cosa provoca que es jugue un bĂ squet tranquil i sense cap pressiĂł.

Aconseguim un parcial final d’11-22 a l’últim quart i la victòria se’n ve cap a casa! 🏀

📋 C.B. PUERTO DE SAGUNTO – JÚNIOR FEMENÍ 📋

⌛ Resultat no definit ⌛

📋 CADET MASCULÍ 2009 6️⃣9️⃣ – 4️⃣7️⃣ U.P.B. GANDIA MORAT 📋

Nova victòria pel al nostre equip, on vam començar molt fluixos, però vam saber pegar-li a volta al marcador i endur-nos la victòria amb facilitat.

L’equip visitant ix a la pista des de la primera jugada col·locant-se en zona, i això ens sorprén, ja que no sabem atacar-la i l’equip rival aconsegueix traure avantatge.

Tanmateix, a poc a poc anem ajustant-la i ja ens col·loquem per davant a l’electrònic durant la resta del partit.

Estem còmodes però no traiem el millor bàsquet que sabem. Cal seguir treballant i millorant eixos aspectes que ens estan costant! 🏀

📋 N.B. ALCOI 5️⃣9️⃣ – 1️⃣9️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Derrota davant un equip fĂ­sicament superior en un partit on quasi en cap moment vam entrar en ritme de joc.

Els primers minuts de partit van començar amb les nostres arribant a anella, però finalitzant amb tirs precipitats que no ens deixaven anotar, mentre que les locals, a pesar d’errar en els llançaments, demostraven la seua superioritat al rebot, fet que les feia anotar en segones i terceres opcions.

Ja al segon quart, la nostra intensitat va baixant, cosa que provoca que ens coste més llançar a cistella i que es produisquen moltes pèrdues de baló, permetent a les d’Alcoi contraatacar amb facilitat i ampliar l’avantatge fins els 30 punts.

En tornar del descans, una millor predisposiciĂł en el camp de les nostres ens feia millorar, i a pesar que la diferència continuava ampliat-se, el joc era molt mĂŠs equilibrat entre els dos equips. Ja en l’Ăşltim quart, les locals baixen un poc el ritme, permentent jugar mĂŠs còmodes a les valleres, però el partit ja estava resolt.

A la fi, derrota amplia en un partit on des d’un inicie les opcions van ser poques 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA B 3️⃣3️⃣ – 5️⃣4️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Un dels partits mĂŠs complets el que hem jugat este matĂ­ davant d’un equip molt ordenat i que comptava els partits per victòries.

El començament ens ha pillat un poc desprevingudes, amb les locals prou encertades al joc exterior, però desprĂŠs d’uns minuts, hem ajustat millor en defensa i ja no permetem que les de Gandia troben camins fĂ cils cap a la nostra cistella.

A poc a poc, basat en una gran defensa, anem obrint diferències al tanteig i fem que siga un partit mĂŠs còmode del que havĂ­em pensat. A l’Ăşltim quart ja estava prĂ cticament tot decidit.

Això sĂ­, grĂ cies a l’esforç defensiu col¡lectiu i al bon treball en atac, on moltes jugadores han aportat de diferents formes i en diferents moments.

Bona línia de joc i a seguir millorant en altres coses de cara als següents encontres! 🏀

📋 E.E.M. TEULADA 4️⃣5️⃣ – 3️⃣1️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on no hem donat el nostre nivell per ser massa individualistes i imprecissos amb el passe. A mÊs a mÊs, no hem pogut parar a un jugador rival que ens ha fet 31 punts, aprofitant la seua velocitat i alçada.

El primer quart ha acabat 6-2 per les errades abans esmentades. Hem corregit un poc i la igualtat s’ha mantĂŠs a la resta de la primera part, amb un resultat parcial de 15-10.

Al cinquĂŠ perĂ­ode tornem a repetir les errades i el parcial ĂŠs de 9-2.

Al sèptim quart arribem 26-14 i els xiquets trauen tot el bàsquet que tenen dins, fent una molt bona defensa amb pressió alta, desplaçant el baló amb criteri i velocitat i aconseguint cistelles fàcils que ens permeten apropar-nos al marcador (31-27).

Al vuitÊ quart perdem frescura en atac, el rival defensa millor i tornem a repetir les errades en el passe, fent impossible la remuntada.

Partit per a aprendre la importĂ ncia del passe i del joc col¡lectiu, que s’han de jugar tots els quarts al 100% i que allò que no es treballa als entrenaments no pot eixir als partits 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 4️⃣5️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. ELDA 📋

Partit molt entretingut, ple d’anades i tornades, amb un bon començament nostre que ens donava un lleuger avantatge, però a partir del tercer quart les xiques d’Elda han millorat molt la seua defensa i es col¡loquen per davant al marcador. Arribem al descans amb 10 punts de marge.

A la segona part hem intentat canviar algunes coses i ens posar-nos a prop d’elles, però hui ens hem trobat amb un bon equip davant que ha sabut jugar eixos moments i mantenir-se per davant als Ăşltims minuts.

AgraĂŻt per l’esforç i les ganes, però ens ha faltat no perdre tantĂ­ssimes pilotes i fer un joc mĂŠs clar. A vegades volem anar tan rĂ pid que ens precipitem. Comprensible, per altre costat.

De totes maneres, ben competit i continuem amb la millora dels últims partits! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣3️⃣ – 2️⃣4️⃣ U.P.B. GANDIA 📋

Victòria de les xiques en un partit on hem eixit a pista molt agressives, fet que provoca que acabem els 3 primers períodes amb avantatge al marcador i sent les dominadores del partit.

A partir del quart perĂ­ode tenim una baixada d’energia, fet que aprofiten les de Gandia per tractar d’entrar en partit, però podem reaccionar al sisĂŠ quart i controlar el partit 🏀.

📋 ACADEMIA PETRAHER A 4️⃣6️⃣ – 3️⃣5️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Primera derrota de les nostres en aquesta segona fase.

Hem eixit desconcentrades des del principi, amb moltes pèrdues de baló i regalant rebots. A més d’aquests detalls, la majoria de les decisions arbitrals han provocat que no jugarem al ritme d’intensitat que estem acostumades.

Així i tot, en cap moment hem deixat d’intentar-ho. Ens serveix per aprendre i saber què hem de millorar 🏀.

📋 ERCROS C.B. ALMUSSAFES 3️⃣5️⃣ – 4️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

PartidĂ s de totes les jugadores, on ens emportem un partit molt igualat i lluitat de principi a fi.

Començem l’encontre amb un 14-0 per a l’equip local, sense defensar ni compartir el baló.

El segon període el guanyem amb un parcial de 0-10 i ja sembla que el partit vaja a estar igualat, però al tercer quart tornem a estar un poc despistades i ens fan un parcial de 9-4.

A la segona part hem fet els millors minuts de la temporada, quedant el quart període en un 4-12, el cinqué en un 6-6 i l’últim en un 0-17 per emportar-nos la victòria.

Enhorabona a totes les jugadores. Cal seguir així! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 2️⃣0️⃣ – 2️⃣7️⃣ E.M.B.A. L’ALCÚDIA BLAU 📋

Derrota del nostre Benjamí en un partit on hem jugat bé i on, durant alguns minuts, s’a pogut veure una millor predisposició defensiva.

El resultat és enganyós, ja que els de Tavernes han comptat amb moltes ocasions de cara a la cistella, però hui no era el dia i han errat en massa ocasions, la qual cosa ha sabut aprofitar l’equip d’Alcúdia per endur-se el resultat al seu favor.

Tot i la derrota, s’han pogut veure detalls de millora dels nostres jugadors i jugadores. Esperem mantenir aquesta progressió! 🏀

📋 PREBENJAMÍ – C.B. ANNA 📋

🚫 Partit suspés 🚫

📋 C.B. ALGINET GROC 5️⃣0️⃣ – 9️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Dura derrota dels menudets enfront un contrincant superior.

Els xiquets de l’Alginet jugaven amb una força i rapidesa que de ninguna manera vam poder  igualar, a pesar del gran esforç dels nostres, que no es van rendir en cap moment i van lluitar fins el final.

Seguirem treballant per tal d’intentar traure eixa garra i eixes ganes que estic segura que tenen! 🏀