📋 C.B. ALDAIA 1️⃣0️⃣4️⃣ – 7️⃣0️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit on el C.B. Tavernes ho ha intentat, però no ha pogut davant un rival molt superior en tots els aspectes del joc.

Reforçat amb 5 jugadors d’EBA, s’ha notat la qualitat d’aquests jugadors.

Finalment, els vallers han fet allò que havien de fer, no perdre-li la cara al partit i intentar-ho de totes les formes possibles.

S’ha intentat i no s’ha pogut, però hem lluitat fins el final! 🏀

📋 C.B. CULLERA 6️⃣4️⃣ – 4️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Si ens fixem en el resultat, sembla que l’equip de Cullera va ser superior, però no va ser així, ja que el tanteig és enganyós.

El partit va transcórrer amb moltíssima igualtat i va ser sobretot el poc encert dels vallers al llarg de tota la segona part el que va provocar que els locals acabaren emportant-se la victòria per la diferència final.

L’encontre va transcórrer de tal manera que l’alternança al marcador era constant, i on les diferències no s’allargaven més enllà dels 4-6 punts, que ràpidament eren reduïts per un equip o l’altre.

El conjunt de Tavernes, això sí, va tindre moltes pèrdues de baló, massa, i si a això li afegim el poc encert de cara a l’anella, ja es feia molt complicat traure el partit.

En definitiva, vam competir durant els 40 minuts, però finalment els de Cullera van estar més encertats per acabar emportant-se la victòria 🏀.

📋 DÉNIA BÀSQUET CLUB 5️⃣2️⃣ – 5️⃣4️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Autèntic partidàs de les nostres xiques, en un encontre on acudim amb nombroses baixes.

Comencem el partit molt gelades i l’equip contrari ho aprofita per anar-se’n 10 punts dalt.

Un augment d’intensitat defensiva i un bon joc col·lectiu en atac provoca que li peguem la volta al marcador fins col·locar-nos 3 punts dalt al descans.

Un bon inici del tercer període ens permet augmentar l’avantatge fins els 8 punts, però l’encert des de la línia de tir exterior del Dénia provoca que les rivals tornen a entrar en partit. Així hem estat fins l’últim minut, 2-3 punts dalt.

Com era d’esperar, en aquest últim minut ha hagut de tot, però l’encert de les nostres a la línia de tir lliure, les ganes de guanyar i la maduresa demostrada en el moments clau han fet possible la victòria de les valleres en un camp molt difícil que ens fa acabar primeres de grup en aquesta primera fase del Trofeu FBCV.

Molt orgullós del treball realitzat per aquest equip, que mai es dóna per vençut i que sempre va a per totes. A seguir disfrutant! 🏀

📋 JÚNIOR MASCULÍ 7️⃣3️⃣ – 6️⃣7️⃣ C.B. OLIVA 📋

Últim partit de la primera fase del Trofeu FBCV contra un Oliva molt batallador que ha posat a l’equip valler contra les cordes.

Ha sigut un encontre molt disputat, com tots els que hem lluitat contra aquest equip durant la temporada, i aixĂ­ ho assenyalava el marcador al final del primer perĂ­ode (14-14).

Al segon quart el conjunt de Tavernes seguia incòmode i ens costava un món aconseguir una cistella per l’actitud defensiva del rival. D’altra bansa, deixàvem que ens anotaren fàcilment, fet que provocava que l’equip visitant anar a poc a poc despegant-se del marcador al descans (28-32).

A la represa del descans seguim sense ritme en atac. Volem però no podem i plantegem una zona per trencar el ritme dels contrincants. Per la seua part, l’Oliva aprofita per traure una renda de 8 punts al finalitzar el tercer període (46-54).

Els vallers tenien clar que volien guanyar i l’única forma d’aconseguir-ho era posant ganes en defensa i actitud en atac. A l’Oliva ja li costava atacar per la intensitat defensiva dels de Tavernes i a poc a poc anàvem sumant. Cada vegada ens veiem més a prop de l’Oliva i en aquest moment és quan comencem a creure que sí que es pot.

Amb l’espenta, una vegada més, de la nostra afició i amb un parcial de 27-13, aconseguim emportar-nos a casa una victòria molt costosa i treballada 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣3️⃣ – 8️⃣4️⃣ C.B. L’HORTA GODELLA 📋

Derrota en un encontre marcat per les baixes, on la diferència en el joc no va ser tan abultada.

La primera part va estar marcada per la igualtat, amb les visitants estirant el joc i les valleres reaccionant al marcador. La màxima diferència va ser de 12 punts a l’arribar al descans degut a tres pèrdues seguides.

Un mal inici de la segona part provoca que les de Godella aconseguisquen una diferència superior als 20 punts en poc de temps, i a partir d’ací la resta del joc va ser semblant. Molt d’esforç per part de les nostres per tal d’aconseguir alguna cistella junt amb errades que sempre eren castigades fàcilment per les jugadores rivals 🏀.

📋 VALÈNCIA BASKET CLUB 5️⃣2️⃣ – 1️⃣0️⃣8️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Comencem l’encontre competint de tu a tu, estant per davant al marcador fins al primer temps mort local, on el rival fa canvis i ajustos.

A base de tirs de 3 el València aconsegueix trencar el partit, anant-nos-en ja al descans 26 punts baix.

L’equip dóna la cara en tot moment, amb una molt bona defensa individual, però el València seguia al seu joc. Penetraven i doblaven a l’exterior, i fóra com fóra, tenien un encert increïble des de la línia del triple.

Poc més que afegir. Enhorabona als xiquets per intentar-ho durant els 40 minuts! 🏀

📋 C.B. CULLERA 3️⃣8️⃣ – 6️⃣0️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Partit on ens costa molt traure la primera part, ja que ens trobem amb un molt bon Cullera. Això provoca que al descans sols hi haja un avantatge de 5 punts a favor dels vallers.

A la segona part comencem a pressionar un poc més i a poder córrer. Finalment ens emportem la victòria amb comoditat. A seguir així! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2009 5️⃣7️⃣ – 4️⃣4️⃣ C.B. BENICARLÓ 📋

Tornada de la Semifinal dels Playoffs i un dels partits més bonics jugats fins ara, ple d’alternances i amb ambdós equips demostrant grans moments de bàsquet.

El BenicarlĂł ha plantejat un partit molt diferent al primer, arriscant un poc mĂŠs, jugant rĂ pid i exigint-nos donar el millor en defensa.

Tot i haver començat igualades, un gran segon període de els visitants provocava que recuperaren el seu desavantatge i que aconseguiren una diferència d’uns 10 punts al seu favor (21-30).

Les valleres s’han sobreposat a eixos moments a la represa del descans, gràcies a un millor treball en equip i a un ritme que ens convenia.

L’encert al tir exterior també ha sigut clau, ja que nombrosos triples i un bon joc en atac, que ens havia faltat al primer quart, ens fa recuperar la confiança, fent-nos el joc molt més fàcil.

Amb el pas dels minuts, el desgast físic de les visitants els passa factura i les nostres, més soltes, han fet que el joc a la segona part de l’encontre tinguera un clar dominador, arribant amb un clar avantatge als últims minuts.

Donar l’enhorabona als dos equips i aficions per l’eliminatòria que han fet. Amb partits així tots aprenem, guanyem experiència en conjunt i de segur que ens servirà per anar amb més ganes a la final 🏀.

📋 C.S.A. CARCAIXENT 5️⃣6️⃣ – 1️⃣5️⃣ CAIXA POPULAR CB TAVERNES CADET 08 📋

Derrota en l’últim encontre de la temporada, on s’ha donat una millor imatge d’allò que reflexa el marcador.

El partit ha començat amb les locals manant, trobant millors opcions de tir i furtant algunes pilotes en la pressió. Tot i això, les nostres xiques no li han perdut la cara al partit i han reaccionat  reduint bastant el nombre de balons perduts. No obstant això, l’atac continuava molt espés.

Al segon període la millora continuava. Les valleres rebotejaven millor, però les locals continuaven dominant i convertint cistelles amb certa facilitat.

En tornar del descans, per fi les de Tavernes comencen a millorar la circulació de baló, fet que provocava que ja quasi no perderen pilotes i trobaren moltes mes opcions de tir. Tot i això, el percentatge era baix i els impedia retallar el marcador.

A la fi, victòria clara de les de Carcaixent enfront un Tavernes que acaba la temporada amb un partit amb bon actitud, però sense pràcticament encert 🏀.

📋 C.B. CULLERA 7️⃣4️⃣ – 3️⃣5️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Encontre amb dues parts ben diferenciades.

A la primera meitat els vallers han eixit molt adormits i el Cullera ha sabut agafar la confiança i un avantatge que els vallers no han aconseguit remuntar.

La segona meitat ha sigut molt diferent i els vallers, més connectats i amb més motivació, han tret la seua garra i han lluitat per acabar donant-li un poc de guerra al conjunt de Cullera 🏀.

📋 DÉNIA BÀSQUET CLUB 2️⃣7️⃣ – 3️⃣9️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Partit amb molts altibaixos, sobretot al començament, on hem tingut certa precipitació i no teníem massa clar com havíem de jugar.

Així ha sigut la dinàmica de l’encontre durant els primers 15 minuts, amb domini per part de les locals, que estaven més intenses i aprofitaven les nostres febleses.

Després hem igualat el ritme i la lluita de les xiques de Dénia per poder competir en millor condicions i a poc a poc hem alternat bons moments amb altres un poc més fluixos. Així hem aconseguit dominar, tot i que amb certs problemes, la resta de l’encontre.

Ens falta jugar un poc mĂŠs com a equip en certs moments, tot i que anem pel bon camĂ­ quan ens ho proposem.

Amb aquesta victòria ens classifiquem com a primeres de grup i ens quedem a l’espera de conéixer al nostre rival al Trofeu 🏀.

📋 C.S.A. CARCAIXENT 2️⃣7️⃣ – 6️⃣7️⃣ ALEVÍ MASCULÍ NEGRE 📋

El resultat reflecteix la diferència fĂ­sica d’ambdĂłs equips i no la diferència de joc que s’ha vist al camp.

El Carcaixent ha desplaçat amb molt criteri el baló i ha ocupat bé els espais, però l’esforç en defensa d’una part important dels jugadors ha provocat que no pogueren anotar amb facilitat.

A mÊs a mÊs, cada pèrdua de baló del Carcaixent o pilota robada pel C.B. Tavernes era castigada amb contundència pels nostres jugadors.

A poc a poc hem començat a compartir més la pilota, continuant amb l’activitat defensiva i fins i tot millorant en l’aspectes de fer ajudes als companys. Això ens ha portat a tancar l’acta a l’inici del cinqué període.

Aquesta victòria ens porta a passar com a primers de grup a la següent fase del Trofeu Federació. Hem d’estar contents pel treball defensiu dels xiquets i encara tenim temps per millorar alguns aspectes en atac.

Continuarem treballant als entrenaments i ho aconseguirem! 🏀

📋 E.E.M. BÀSQUET EL VERGER 4️⃣3️⃣ – 2️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Després d’una setmana on no hem pogut entrenar totes juntes, eixim un poc desubicades al partit i el Verger trau d’aquesta situació un avantatge molt gran que ens fa anar durant tot l’encontre a remolc per tal d’intentar remuntar.

A partir del quart període comencem a jugar molt millor i a compartir la pilota, però sobretot a defensar, i a partir d’aquest moment comencem a retallar la diferència a l’electrònic.

Als dos últims períodes arribem a col·locar-nos a 5 punts, però un parell de decisions arbitrals provoquen que no aconseguim posar-nos per davant al marcador i que l’equip rival torne a distanciar-se.

En definitiva, bon partit de les xiquetes, que no han pogut emportar-se el premi de la victòria 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 1️⃣9️⃣ – 5️⃣7️⃣ C.B. ALMUSSAFES 📋

Partit dominat de principi a fi per l’equip d’Almussafes, on la diferència física s’ha notat, ja que la majoria dels seus jugadors són de segon any.

Tot i això, l’equip del C.B. Tavernes ha lluitat al llarg de tot l’encontre i fins i tot han hagut accions de joc que demostren que els nostres a poc a poc van progressant.

Últim partit de lliga i ara cal gaudir de la Festa Final de la Lliga Intermunicipal Tavernes de la propera setmana! 🏀

📋 C.B. ANNA 3️⃣7️⃣ – 4️⃣5️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Encontre ben treballat dels nostres PrebenjamĂ­ns, malgrat la derrota.

Ens mantenim molt igualats al marcador durant tot l’encontre, però la desconnexió general del grup al cinqué període provoca que els d’Anna agafen un cert avantatge.

Al sisÊ quart tractem de recuperar-nos, aconseguint reduir la diferència, però no Ês suficient per emportar-nos la victòria.