📋 C.B. REQUENA 8️⃣6️⃣ – 9️⃣3️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Important victòria dels vallers en un camp molt difĂ­cil. Va ser un partit d’infart, apretat en tot moment i el qual es va decidir a la pròrroga.

A la primera part els locals ens dominen al marcador en tot moment, agafant un avantatge de 4, 6 punts i fins i tot 10 punts. Tanmateix, els vallers en cap moment entren en pĂ nic. Continuem treballant tot el que havĂ­em practicat durant la setmana, denegant el joc interior i buscant una defensa molt agressiva.

Arribem al descans 6 punts baix, molt concentrats al partit i coneixedors dels detalls que devem millorar per ser capaços de superar l’equip local, ja que el Requena era un equip veterĂ , que sabia molt bĂŠ a què jugava i que cometia pocs errors, no donant-nos massa opcions d’agafar avantatge.

A la segona part eixim a pista elèctrics, amb una intensitat fulminant, i en 5 minuts girem el marcador amb bones defenses, contraatacs i tirs de 3, provocant el temps mort local amb un +10 a favor nostre a l’electrònic.

A partir d’acĂ­ continuem elaborant, però deixem espais en defensa, i a poc a poc els locals van acostant-se al marcador, arribant a l’Ăşltim minut amb un +4 al marcador, on el base del Requena ens clava un triple a tablero i apreta el marcador per als Ăşltims dos atacs.

A l’Ăşltim atac forcem dos tirs lliures, anotant-ne tan sols un, i deixant un +2 al marcador per a l’Ăşltim atac, al qual els rivals acaben anotant i ens forcen la pròrroga.

El temps extra tĂŠ poca història, ja que passem per damunt dels de Requena a base d’intensitat i cĂłrrer contra uns rivals que fĂ­sicament ja estaven mĂŠs fatigats. AixĂ­ ens acabem emportant una nova victòria cap a casa.

En definitiva, l’equip continua creixent pas a pas. És molt important guanyar aquests partits, als quals saps que vas a sofrir durant 40 minuts contra equips veterans i on no es regala res.

L’equip va demostrant a poc a poc passos de maduresa. No ens afonem, no ens posem nerviosos si anem baix al marcador, seguim treballant i al final treballant acaba arribant la victòria.

Seguim! 🏀

📋 C.B. SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 4️⃣5️⃣ – 4️⃣8️⃣ C.D. BAIXENS-BERENGUER DALMAU 📋

LlĂ stima de partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, al qual s’ha lluitat fins el final. Solament xicotets errors, sobretot el cansanci acumulat al llarg del partit, ha fet que finalment aquest es decantara per a l’equip visitant.

Bon partit del vallers, amb un gran treball defensiu, on a poc a poc anem millorant el joc d’atac que es treballa al dia a dia.

L’encontre va estar dominat quasi des de l’inici per l’equip de Tavernes, anant gran part del mateix per davant al marcador. Tan sols al final del primer temps, on els locals es van relaxar durant dos minuts, es va permetre a l’equip de Catarroja apropar-se al marcador, i fins i tot acabar un punt per davant a l’electrònic.

A la segona part el C.B. Tavernes torna a eixir molt enxufat i aconsegueix tornar a col¡locar-se per davant i fins i tot traure diferències al marcador, tot i que no van superar els 6-8 punts. AixĂ­ es va arribar a l’Ăşltim quart, amb domini dels vallers, però on l’equip visitant sempre tenia opcions per a remuntar.

I aixĂ­ va ser. Als dos Ăşltims minuts de partit va haver un major encert dels visitants junt amb algunes precipitacions per part dels de Tavernes, que van suposar pèrdues de balĂł. A mĂŠs a mĂŠs, la falta d’encert de cara a l’anella en eixos moments claus va provocar que l’equip de Catarroja aconseguira novament avançar-se a l’electrònic i endur-se una victòria, la qual el C.B. Tavernes possiblement la mereixia mĂŠs que el rival.

Finalment, una nova derrota de les que un equip pot aprendre, i molt, però que deixa l’equip un poc tocat anĂ­micament. AixĂ­ i tot, orgullĂłs pel treball realitzat i sabent que aquest ĂŠs el camĂ­ per a poc a poc traure els resultats que es mereixen 🏀.

📋 C.B.I. ELCHE 4️⃣2️⃣ – 6️⃣2️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Important i treballada victòria de les nostres xiques, mostrant prous moments de bon joc i del ritme i dinamisme que treballem entre setmana.

Des del primer quart l’equip ha mostrat una gran actitud i exigència per dur el partit al nostre ritme, amb una defensa molt alta, amb continus 2×1 i bones rotacions defensives que nomĂŠs donaven opciĂł a efectuar tirs exteriors. En atac, l’equip ha tornat a cĂłrrer com volem, i ha jugat amb molta mobilitat, tant de balĂł com de les jugadores.

El segon quart ha sigut més ajustat al marcador, però amb la mateixa sensació, sobretot al principi de quart, on el nostre ritme dificultava prou el seu joc en atac. Així i tot, la nostra falta d’encert al tir exterior i la irrupció al partit de la jugadora local número 24 en el pla anotador, ha propiciat un marcador més ajustat del que mostraven les sensacions. Arribem al descans amb un 18-30 al marcador.

Al tercer quart el partit ha baixat d’intensitat. Tanmateix, en quan hem pogut córrer, les diferències se n’anaven a 16 o 18 punts de diferència. No obstant això, l’equip local ha mostrat una gran capacitat de lluita, intentant estar sempre en partit, i la nostra falta de mobilitat en atac i de tancar el rebot han mantés les diferències entre els 14 i els 18 punts.

A l’últim quart les nostres xiques per moments eren capaces d’encadenar 3-4 atacs i defenses brillants que allargaven la diferència fins als 20 punts, però la falta de continuïtat i, sobretot, d’encert exterior (només un triple en tot el partit) no ens ha permés obrir més les distàncies.

En definitiva, una victòria en una pista exigent que ens serveix per a reafirmar allò que ens fa ser un equip competitiu i capaç de disfrutar a la pista amb eixe dinamisme i ritme i, sobretot, per a valorar el treball de les xiques i que creguen en elles mateixa.

Important setmana d’entrenaments per preparar dos partits en 4 dies que ens venen damunt, un d’ells a casa de les líders invictes 🏀.

📋 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 5️⃣0️⃣ – 5️⃣6️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Hui jugaven dos equips que estaven a la part alta de la classificació, ambdós amb 0 derrotes, la qual cosa feia que l’encontre es disputara de tu a tu, i així ha sigut.

Els dos equips han eixit des del primer minut a pel partit. Ha sigut un encontre lluitat a parts iguals, on el Tavernes, des de l’inici de l’encontre, s’ha posat per davant al marcador fins al final.

Semblava que els vallers controlaven el partit, tal com reflectia el marcador, sempre amb avantatges entre 8 i 12 punts, però el BenifaiĂł jugava a casa i no volia deixar escapar la victòria, fet que provocava que a poc a poc, grĂ cies a les nostres errades i imprecisions de cara a l’anella contrĂ ria, anara acostant-se al marcador, baixant de la barrera dels 10 punts a falta de 4 minuts per finalitzar l’encontre.

L’equip valler no estava disposat a perdre desprĂŠs de tot l’esforç demostrat i comencem a efectuar atacs lents per deixar cĂłrrer el marcador. Per la seua part, el BenifaiĂł anota dos triples seguits i comença a veure la victòria mĂŠs a prop, però el rellotge avança i el Tavernes va matant el temps en cada atac, controlant el temps al nostre favor i el partit fins el final 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 5️⃣5️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.B. ONDARA 📋

Partit per a oblidar el jugat hui per l’equip Júnior. Ha sigut un encontre on els vallers no tenien les coses clares de cara a la cistella, fet que ha provocat que l’Ondara es creguera que podia guanyar el partit, i així ho han demostrat durant els 40 minuts.

El Tavernes no aconseguia despegar-se del marcador per la pressió que presentava l’Ondara. Ens costava molt anotar i volíem però no podíem, i això ho va aprofitar molt bé el rival per estar al partit en tot moment, col·locant-se per davant al marcador i provocant que el Tavernes anara perdent la moral al veure que no els eixien les coses.

Als últims minuts hem pressionat un poc en defensa, fent que l’Ondara perguera algunes pilotes i recuperant l’avantatge al marcador per deixar una nova victòria a casa.

Al final, jugues com jugues, allò que importa és la victòria, i així ha sigut! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2008  4️⃣6️⃣ – 4️⃣7️⃣ DOMINOS PIZZA U.P.B. GANDIA B 📋

Partit molt complicat on hem començat perdent, sempre amb una diferència de 10 punts, i mantenint el marcador durant tot l’encontre.

Hem comés molts errors defensius que provocaven cistelles fàcils dels rivals, però un bon joc en atac fa que puguem mantindre’ns al partit.

Arriba l’últim període i comencem a pressionat molt en defensa i a originar situacions de contraatac ràpid. Tanmateix, això no és suficient per aconseguir endur-nos la victòria 🏀.

📋 C.B. OLIVA ACTIVA’T 5️⃣4️⃣ – 5️⃣6️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Equip molt dur i amb molta intensitat que ens posa les coses molt difícils, però les ganes dels nostres eren increïbles.

Hem executat defenses perfectes, parant als jugadors locals i ajudant-nos entre tots. Els rebots també han sigut molt importants durant tot l’encontre i hem aconseguit dominar en aquest aspecte.

Ofensivament hem jugat igual que als entrenaments, on treballem de valent. Així ens n’anem al descals amb un avantatge de 12 punts al marcador.

El tercer quart era importantísimo i aconseguim robar molts balons i córrer per trencar el partit, aconseguint una renda positiva de 18 punts, però no era suficient.

La forta defensa de l’Oliva, la relaxació amb la falta d’encert i, sobretot, el gran encert de cara a l’anella dels locals fa que tinguem un final molt apurat, però finalment traguem un partit importantíssim.

Molt content del nostre treball i de tot allò aplicat a la pista. A seguir millorant! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 5️⃣3️⃣ – 4️⃣1️⃣ MERAKI U.P.B. GANDIA NEGRE 📋

Molt bon partit de tots els jugadors. Comencem l’encontre amb molta intensitat en defensa i robant un parell de pilotes, eixint al contraatac. Això provoca que ens n’anem al marcador fins a 10 punt.

Després, l’equip rival anota un parell de cistelles que ens desconnecten del partit i ens n’anem al descans 3 punts baix.

A la segona part ens tornem a connectar i actuem bé en atac. No ens podem distanciar de l’equip rival, però ens falla el rebot defensiu, fet que aprofita el Gandia per estar en partit.

Als últims minuts de partit ens posem a jugar com millor sabem i ens n’anem al marcador fins endur-nos la victòria.

Molt content per tots els jugadors i cal seguir treballant igual que ho estem fent! 🏀

📋 C.B. MARISTAS VLC 6️⃣1️⃣ – 2️⃣0️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Derrota en un partit on l’inici ha sigut la clau perquè la diferència fĂłra tan gran.

El partit ha començat amb les nostres poc connectades, perdent molts balons davant la pressiĂł local per culpa de passes massa blanets i deixant massa segones i terceres opcions a l’atac de les de la capital. Això unit a la precipitaciĂł en atac deixava el marcador en un aclaridor 22-1 al finalitzar el perĂ­ode.

Ja al segon quart, una millor predisposiciĂł davant la pressiĂł ens permet eixir millor i arribar amb mĂŠs calma a l’atac. GrĂ cies a això la ÂŤsangriaÂť al  marcador es va tallar, deixant el parcial en un 11-4 i el marcador al descans en un 33-5.

En la segona part l’actitud de les nostres continuava millorant, aconseguint anotar amb un poc mĂŠs de comoditat, i nomĂŠs unes desconnexions als Ăşltims minuts del tercer quart decantaven el parcial a favor de les de la capital.

Ja en l’Ăşltim quart, el joc continuava igualant-se, però el major encert de les locals els permetia anar-se’n fins els 40 punts de diferència 🏀.

📋 C.S.A. CARCAIXENT 4️⃣0️⃣ – 1️⃣8️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Hui no ha sigut un dels nostres millors dies en quasi ningun aspecte, tal com reflexa el tanteig final.

Tot i dur el partit mÊs o menys igualat fins al descans (17-14), desprÊs hem encadenat minuts de desencert, un joc molt pla, embolicat i abusant del joc individual.

Les locals ens ho van posar difícil, amb una molt bona defensa, intenses i no hem trobat mai el nostre lloc ni el ritme per poder competir.

Caldrà adonar-nos d’allò que hui no hem fet bé i aprendre per poder veure una millor versió nostra. La de hui no era ni de bon tros pareguda a la que som 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣8️⃣ – 4️⃣0️⃣ DÉNIA B.C. 📋

Probablement el millor partit dels jugats fins el moment, tenint en compte que tenĂ­em davant el lĂ­der del grup i que en l’anada ens havia guanyat per molt.

Hui s’ha vist un bon nivell competitiu, lluitant i portant el partit a un ritme alt que ens convĂŠ.

Al principi ens ha costat trobar la cistella, però almenys no deixàvem jugar còmodes a les visitants. Això ha fet que el tanteig fora tan sols un poc desfavorable als primers quarts.

A poc a poc hem reduĂŻt diferències i tot s’ha igualat als Ăşltims quarts de la segona part.

Quasi al final li donem la volta al marcador, encara que DÊnia ens ha aconseguit empatar i portar el partit a la pròrroga, amb un tir nostre per a guanyar que no ha entrat.

A la pròrroga, les visitants han estat mÊs encertades al principi, encara que no ho hem intentat de nou. Ens hem posat a dos punts i hem tingut un altre tir per endur-nos el partit, però no hem tingut la sort de la nostra part.

El que sĂ­ ens emporten sĂłn unes sensacions mĂŠs que positives, un reforç d’allò que estem fent i que de segur ens ajuda en la resta de la temporada.

Agrair el treball i veure com continua l’evoluciĂł de les jugadores, aixĂ­ com el reforç de les dos altres Infantils del 2011 que ens han ajudat.

Cal donar l’enhorabona a les jugadores per fer un partit aixĂ­ 🏀.

📋 BÀSQUET BELLREGUARD 4️⃣9️⃣ – 3️⃣6️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit on eixim a pista molt descentrades, sense estar connectades davant d’un rival mĂŠs alt i rĂ pid que nosaltres. Acabem els 2 primers perĂ­odes 18 punts baix al marcador.

A partir del tercer quart ens connectem, comencem a ser agressives i a llevar-nos la por de damunt i comencem a competir. Des d’aquest perĂ­ode fins al sèptim, furtem balons i penalitzem amb accions de contraatac i d’1×1, retallant a poc a poc la distĂ ncia al marcador fins arribar 5 punts baix.

Una nova desconnexió nostra fa que les de Bellreguard agafen una nova renda al marcador que es manté fins el final del partit. Tot i això, tornem a entrar en partit, acabant amb bones sensacions 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 3️⃣5️⃣ – 3️⃣6️⃣ C.B. SUECA 📋

Partit molt disputat des de l’inici, on hem aprĂŠs de les errades d’ahir i entrem a pista concentrades i connectades.

El partit es desenvolupa molt ajustat fins al sisÊ quart, on perdem la concentració i les de Sueca ens fan un parcial de 0-10.

Tot i això, ens tornem a refer arribant a l’Ăşltim minut 2 punts dalt al marcador, on un triple del Sueca ens fa perdre el partit als Ăşltims segons.

Enhorabona per l’esforç de les xiquetes, que han fet un gran treball aquests 2 dies, competint-li durant tot el partit a un rival contra el que havĂ­em perdut per 30 punts a casa seua 🏀.

📋 XENET C.B. CULLERA 4️⃣ – 4️⃣5️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Partit que a la mitja part acaba 4-43 i on, al començament del quart període, tanquem acta.

Hem estat tota la primera part molt actius en defensa, i això ha permÊs cistelles fàcils. En atac hem començat a veure les cosetes que portem 2 setmanes treballant.

A la segona part ens hem relaxat en defensa i això ha facilitat el joc dels de Cullera.

Contents pel joc mostrat a la primera part, que marca el camí a seguir 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 2️⃣5️⃣ – 2️⃣4️⃣ C.B. PICASSENT 📋

Encontre on els nostres jugadors ho han donat tot enfront un rival difícil que fins l’últim segon ha lluitat per emportar-se la victòria.

No obstant això, a falta de 40 segons, una cistella nostra i una bona defensa ens ha donat el premi d’aconseguir la nostra primera victòria.

Ara cal seguir entrenant amb ganes i anar a pel pròxim partit! 🏀

📋 C.B. PICKEN CLARET 3️⃣4️⃣ – 6️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Una victòria mÊs de les nostres Alevins, en un partit en el qual han demostrat les ganes que tenen de competir i millorar cada dia.

Destacar la intensitat amb la que juguen, sobretot en defensa, de principi a fi.

A mĂŠs a mĂŠs, estem molt contentes per la milloria en els aspectes que treballem als entrenaments per crĂŠixer encara mĂŠs com a equip.

A seguir sumant! 🏀

📋 C.B. ALGEMESÍ 2️⃣5️⃣ – 4️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Encontre on hem jugat a ratxes.

Comencem el partit jugant molt bé i passant-nos la pilota entre totes, aconseguint tirs lliurats. Després hem tingut un moment on no hem defés i hem parat de passar-nos el baló. En aquest moment l’equip rival s’ha distanciat al marcador i, ja quan hem tornat a jugar com al principi, era massa tard.

Cal seguir fent les coses que sabem de manera correcta durant tot l’encontre i corregir els aspectes als quals estem fallant. A segui treballant! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 6️⃣8️⃣ – 5️⃣0️⃣ VALCOMAQ N.B. XÀTIVA B 📋

Gran partit d’aquests guerrers davant d’un rival complicat.

Diuen que dels errors s’aprĂŠn, i això ĂŠs el que han fet els vallers. Han eixit concentrats al partit des del primer moment, al contrari que la setmana passada.

Al llarg de l’encontre hem pogut veure una gran intensitat defensiva amb un bon joc col·lectiu i cometent poques errades.

Els vallers en tot moment han estat per davant al marcador, controlant els nervis.

En conclusió, molt bon partit, encara que queda tota la tornada, així que a per ells! Felicitar a tots els xiquets pel gran esforç! 🏀.

📋 C.B. ANNA 5️⃣1️⃣ – 5️⃣2️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Molt bon partit dels nostres Prebenjamins, on han lluitat moltĂ­ssim en un encontre molt igualat.

Comencem un poc dormint als dos primers quarts, cosa que fa que ens posem 14 punts baix, però al tercer quart ens activem i remuntem, aconseguint posar-nos a un +1 al final de la primera part.

La segona part Ês ràpida i dura, però tot i seguir anotant, la falta de defensa fa que no ens en puguem anar al marcador.

A 10 segons del final del partit, una cistella ens posa un punt per davall, que ja no hem pogut recuperar.