📊 CRÒNIQUES JORNADA 21 I 22 D’OCTUBRE | LLIGA REGULAR 📊

📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 4️⃣4️⃣ – 6️⃣6️⃣ C.B. ESCOLAPIAS 📋

Derrota merescuda per als nostres Sèniors aquesta jornada, contra un equip rival que de segur estarà a la part alta de la classificació.

Al primer quart eixim a pista amb una bona dinàmica, però poc encertats de cara a l’anella. En canvi, amb un bon ritme i encert, els visitants van sumant punts, aconseguint un +10 al final del primer període.

Al segon quart anem decaiguent a poc a poc. No aconseguim fluïdesa ofensiva en cap moment i, amb una anotació molt pobra, els visitant van allunyant-se al marcador a poc a poc.

Al tercer quart, amb un -15 al marcador, intentem eixir a pista pujant la intensitat i el ritme i aconseguim retallar 6 punts, però els visitants no baixen els braços i acaben recuperant el parcial.

A l’últim període poc que dir. Ens deixem portar ja amb un marcador molt desfavorable, dominant el partit els visitants de manera còmoda.

En definitiva, toca alçar el cap en un partit on no hem estat gens encertats i els rivals han sigut molt superiors. Poc més es pot fer, cal seguir treballant per a les pròximes jornades! 🏀

📋 NOU BÀSQUET ALBORAIA 4️⃣8️⃣ – 4️⃣5️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Ens trobem amb una primera part inoperant per part del C.B. Tavernes, que va eixir a l’encontre sense cap gana de competir, ni defensaven, ni atacaven, donant així moltes facilitats a l’equip rival. Això va permetre als locals traure una xicoteta diferència que, al cap i a la fi, ens costaria el partit.

Ja en el segon temps, els vallers van millorar la seua actitud, però una vegada més, a l’equip grocinegre li costa molt anotar, però a poc a poc anava aconseguint apropar-se en el marcador, especialment per la millora defensiva, la qual cosa no va ser suficient donar-li la volta al marcador.

Este partit ha de servir per a que els jugadors se n’adonen que o ixen concentrats al partit o és molt dificil a dia de hui traure millors resultats. A seguir treballant! 🏀

📋 C.B. PICASSENT 3️⃣3️⃣ – 5️⃣6️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Segona victòria seguida del Júnior Masculí, aquesta vegada davant l’equip de Picassent.

Ha sigut un encontre on el C.B. Tavernes ha lluitat contra l’aire, ja que la pixta exterior on han jugat no semblava de bàsquet.

Hui els vallers no volien sorpreses i han eixit amb molta intensitat, deixant al rival amb només 6 punts al primer quart enfront els 18 del Tavernes.

El segon quart ha sigut un calc del primer i el conjunt grocinegre seguir anotant cistelles fàcils, fet que el rival no aconseguia degut a la forta defensa vallera, que intimidava dins la pintura i tancava bé el rebot, acabant la primera part amb un avantatge de 18 punts i aconseguint un marcador de 17-35.

A la segona part el Picassent planteja una defensa en zona, fet que provoca que al Tavernes li coste anotar als primer minuts. Els locals ho aprofiten per retallar 6 punts al marcador i els vallers reaccionen i comencen a circular la pilota, trobant passes interiors i penetracions fàcils de cara a l’anella contrària, recuperant l’avantatge dels 18 punts.

A l’últim quart ens hem relaxat un poc i ens hem col·locat en zona. El Picassent ha tornat a fer alguna costella, posant el marcador a tan sols 14 punts a 7 minuts per al final. A la recta final el Tavernes ha pressionat un poc més en defensa i, finalment, l’avantatge del partit ha sigut de 23 punts.

Continuem disfrutant jugant i això es nota a a la pista i a les cares dels jugadors! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 6️⃣5️⃣ – 3️⃣6️⃣ MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 📋

Partit molt complet de les nostres xiques el jugat el matí del diumenge al pavelló Carlos Pellicer de Tavernes, que els ha fet endur-se la victòria davant un rival més complicat d’allò reflectit al marcador.

L’encontre ha començat amb nivell prou alt de les nostres, tant en defensa com en atac. En atac, la bona circulació de baló donava moltes opcions de tirs lliurats i bones penetracions que permetien anotar amb certa continuïtat. En defensa, a pesar de ser bona quasi tot el període, els desajustos eren castigats amb molta efectivitat per les alcoianes en el tir exterior (19-14 al minut 10).

Al segon quart la defensa ha millorat, recuperant alguns balons i tancant bé el rebot. Aquestes accions deixaven opcions per a les valleres per a eixir ràpidament al contraatac i anotar algunes cistelles fàcils per anar ampliant la diferència a poc a poc al marcador fins al 37-24 al descans.

En tornar dels vestidors ha vingut el quart més fluix de les nostres, on encara que en defensa continuaven a un bon nivell, en atac les males eleccions i la poca circulació de baló els impedia anotar amb continuïtat. Això permetia a les visitants acostar-se a l’electrònic fins als 5 punts de diferència, però una bona reacció abans de finalitzar el quart encara deixava a les de Tavernes amb 11 punts a favor.

Ja a l’últim quart, el nivell defensiu de les locals ha augmentat més si es podia. Arribant bé a les ajudes i agafant quasi tots els rebots, les nostres dominaven el joc i aquesta seguretat defensiva ens permetia jugar amb molta més soltura en atac, ampliant la diferència fins el 65-36 final 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 4️⃣6️⃣ – 0️⃣ XENET C.B. CULLERA 📋

Partit sense història, on hem eixit a pressionar a tota pista des de l’inici, aconseguint robar molts balons i aconseguint convertir cistelles fàcils.

Sobre el minut 5 del segon quart aconseguim tancar l’acta i, a partir d’aquest moment, hem pogut provar molts aspectes que comencem a treballar als entrenaments. Tard o prompte aquests aspectes han d’eixir als partits complicats. A seguir treballant! 🏀

📋 C.B. ESCOLAPIAS 7️⃣7️⃣ – 3️⃣7️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Derrota massa àmplia per al que s’ha vist al partit.

L’encontre s’ha caracteritzar per un excés de precipitació de les nostres, fet que portava a errar molts tirs a cistella. D’altra banda, els moments de molt d’encert de les locals els permetia feia despegar-se en el marcador en pocs atacs consecutius.

Tot i això, la lluita durant quasi tot el partit ha sigut bona per part de les nostres xiquetes 🏀.

📋 C.B.M. BENIFAIÓ 5️⃣2️⃣ – 4️⃣4️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Després d’una primera part més que igualada, amb cert domini nostre que no s’ha reflectit al marcador, ens ha faltat continuïtat a la segona part.

Hem treballat bé, però de quan en quan tenim moltes presses i ens precipitem buscant accions que no ajuden massa. També estem cometent massa faltes últimament.

Eixos moments sí que van ser aprofitats per les locals. Han trobat cistelles senzilles i el seu joc interior començava a funcionar fent el millor bàsquet del partit.

L’avantatge que portaven ja durant el final del tercer quart l’han mantés, i no donava sensació que poguerem competir l’encontre fins al final.

En resum, xicotets detalls, la concentració, les males decisions i el no jugar ràpidament i amb claredat han sigut decisius.

Cal ser constants, estar sempre posades al partit amb confiança en allò que fem i buscar el joc més dinàmic.

Hem de trobar eixe ritme que per ara ens costa tindre i que ens permetrà jugar cada vegada millor 🏀.

📋 C.B. PEGO 4️⃣9️⃣ – 3️⃣9️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Degut a l’aplaçament de l’anterior partit, primer partit de lliga que disputen els nostres xiquets, on s’han adonat que en aquesta categoria les errades es paguen molt cares i costa molt recuperar els punts encaixats.

Comencem prou ficats al partit, amb intensitat en atac i defensa i amb qualitat als passes i desplaçaments, portant-nos tot això a uns parcials de 8-8, 7-3 i 4-6.

Al quart període ens oblidem de la necessitat de fer bons passes i de tindre molta mobilitat per tal de poder rebre el baló en condicions de poder ser jugat amb un mínim d’eficàcia, i aquest finalitza amb un parcial de 12-2.

Al mig temps comentem i reflexionem sobre totes les errades anteriorment esmentades i els xiquets ixen novament molt concentrats, aconseguint un 0-6 que feia pensar en una remuntada que un sisé quart, on novament repetim les errades, feia que tot l’esforç fet es quedara sense un millor premi.

Als dos últims períodes els xiquets tornen a posar atenció en tot allò que s’ha de fer per poder aconseguir bones posicions de tir i aconsegueixen imposar-se amb uns parcials de 4-5 i 2-9 que no han sigut suficients.

Una llàstima de resultat, perquè l’esforç ha estat present durant quasi tot el partit i alguns detalls i la falta d’encert en cistelles fàcils ha evitat la possibilitat d’obtindre la victòria.

Treballarem durant la setmana per millorar la mobilitat, per aconseguir unes bones línies de passe i augmentar la qualitat dels passes 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣7️⃣ – 5️⃣6️⃣ PAIDOS DÉNIA 📋

Entretingut l’encontre el que hem vist aquesta vesprada, amb dos equips jugant amb ganes i bons moments tant de les locals com de les visitants.

Com en l’anterior encontre, ens passa factura el primer quart. Estem un pas per darrere en intensitat i concentració. L’equip contrari aprofita aquestes febleses per posar-se 15 punts dalt al marcador, provocant massa pèrdues amb la seua pressió que ens costava de sobrepassar.

Més o menys es manté aquest avantatge fins al final, alternant quarts per a nosaltres i per a elles.

Ens costa entrar als partits, però una volta ho fem, som capaces de competir i donar bons moments de joc.

Hui ha sigut molt semblant, encara que notem una millora i més jugadores van donant eixe pas endavant, jugant més còmodes i atrevides.

Ens anem acostumant a la Lliga, on tots els equips són exigents, però a la llarga ens servirà per fer-nos progressar.

Content per eixa progressió i les sensacions que han tingut les jugadores al final 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 5️⃣7️⃣ – 2️⃣8️⃣ U.P.B. GANDIA 📋

Bon partit el jugat aquest matí a casa per part de les nostres.

Tot i començar un tant dubitatives el partit, ja des del segon període ens imposem quant a agressivitat i ganes al Gandia, furtant balons en pista ofensiva i penanitzant amb cistelles còmodes.

El partit es desenvolupa amb aquesta dinàmica, on les nostres han sigut superiors. Tot i això, tenim algunes desconnexions i errades que hem d’anar treballant per així poder competir a tots els partits.

La segona part comença amb la mateixa dinàmica que la primera, amb alguns despistes i errades que hem d’anar polint per tal de millorar com a equip.

A la fi, una victòria còmoda que esperem ens ajude a estar més unides i més actives al llarg de la temporada 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 5️⃣ – 4️⃣5️⃣ C.B.M. BENIFAIÓ 📋

Encontre disputat a casa aquest matí, on el nostre equip no ha pogut disfrutar del partit, ja que ens hem presentat amb una inoperància total per la nostra part, tant en defensa com en atac. D’aquesta manera li hem facilitat la victporia als visitants.

No ens queda altra que seguint entrenant i treballant! 🏀

📋 HOTEL BORGIA U.P.B. GANDIA B 9️⃣ – 5️⃣0️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Partit resolt a la meitat del tercer quart, on el més destacable ha sigut la intensitat en defensa mostrada per gran part dels nostres xiquets.

Al primer període hem eixit molt concentrades, però la falta d’encert a cistella i la relaxació puntual ha permés un resultat de 5-16.

Al canvi de quart hem comentat la relaxació que s’havia produït, insistint en que cadascú ha de ser responsable en defensa del seu jugador i que no s’ha de delegar sempre el treball a l’ajuda del company. Tot el període s’ha treballat en defensa i en atac i s’ha resolt amb un marcador de 2-26.

Al tercer quart s’ha mantés l’actitud, propiciant el tancament de l’acta, i en la segona part del partit ha faltat una major constància.

Bon partit en línies generals, on ha faltat constància i un poc de més generositat en atac que esperem millorar als entrenaments 🏀.

📋 C.D. ARCADI LORETO FESD VERDE 4️⃣0️⃣ – 4️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Segona victòria de les nostres lleonetes en la Lliga Regular. A destacar el companyerisme d’aquest equip i l’actitud de grup positiva.

Partit igualat en el qual, gràcies a jugar amb ganes fins el final, hem guanyat. Així i tot, les jugadores han d’eixir actives a partir del primer minut i no relaxar-se per apretar més en els últims.

A pesar de l’altura de les rivals, hem aconseguit agafar rebots i córrer al contraatac, encara que no tant com ens agradaria i sabem. A més a més, hem de seguir treballant la posició defensiva per no deixar que ens facen cistelles tan fàcils.

A seguir aprenent i millorant els punts dèbils de l’equip! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 6️⃣4️⃣ – 2️⃣3️⃣ C.B. AUTOAVENIDA SUECA 📋

Partit amb un inici molt dubtós per part dels vallers, amb un mal primer quart guanyat per l’equip visitant.

A partir del segon quart, el rumb del partit canvia, ja amb superioritat de l’equip local, dominant tot el que quedava de partit amb un joc molt egoista, fet que hem d’aprendre.

En definitiva, primer partit de la Lliga Regular on ens emportem una victòria, però encara queda molt de treball per fer 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 2️⃣7️⃣ – 4️⃣1️⃣ GENOVÉS GRUPO TORMO GSPORT 📋

Primer partit de la temporada de l’equip Benjamí 2015.

El conjunt grocinegre va eixir al partit molt clavat, amb un bon joc col·lectiu i on tots es passaven el baló i participaven en el joc.

Al segon quart l’equip va pegar un pas enrrere, i ni en atac ni en defensa es va jugar a res, permetent cistelles molt fàcils al rival, que no sols aprofitaren per donar la volta al marcador, sinó també per distanciar-se al mateix que, al cap i a la fi, va ser definitiu per a la resta de l’encontre.

A partir d’ahí combinació de períodes bons amb altres no tan bons, que provoquen que no es poguera traure un millor resultat.

Tot i això, dos detalls a tindre en compte per a seguir treballant, un negatiu i altre positiu.

El negatiu, cal millorar l’aspecte defensiu, moltes errades de marcatge i molts despistes a l’hora de realitzar el balanç defensiu.

Per la part positiva, bon joc col·lectiu, jugant en equip i participant tots.