📋 C.B. ALGEMESÍ 4️⃣1️⃣ – 4️⃣9️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Important victòria aconseguida pels nostres Sèniors a la pista de l’AlgemesĂ­ en un partit treballat de principi a fi.

Al primer quart eixim connectats al partit, amb un bon ritme i intensitat, aconseguint un primer avantatge al marcador de +6 i provocant el primer temps mort local.

A partir d’ahĂ­ seguim treballant els atacs ofensius, elaborant amb calma i obtenint bona fluĂŻdesa ofensiva, i on tots els jugadors toquen el balĂł i agafen bones sensacions col¡lectives.

Tanquem la primera part imposant el nostre ritme i aconseguint un avantatge de +12 punts al marcador, deixant l’equip local amb tan sols 20 punts.

A la represa del descans, un tercer quart per a oblidar. Un canvi defensiu dels locals ens trenca els esquemes i deixem de jugar com a equip, com veníem fent abans, provocant pèrdues de baló i individualitats innecessàries.

El locals aprofiten molt bĂŠ aquests minuts dolents nostres per robar balons i apropar-se al marcador, arribant a l’Ăşltim quart amb una diferència de tan sols 2 punts.

A l’Ăşltim quart ajustem l’atac per a intentar recuperar les bones sensacions de la primera part i aconseguim a poc a poc anar sumant cistelles. Recuperem una bona fluĂŻdesa ofensiva, però on aconseguim tancar el partit ĂŠs en defensa, on sabent la dificultat que tenĂ­em per anotar, pressionem de valent en defensa per aconseguir que els locals no anoten en els Ăşltims 4 atacs, tancant aixĂ­ una nova victòria molt important.

En definitiva, victòria important i necessària per a recuperar les bones sensacions perdudes a la jornada passada.

Molt content amb la feina de tots els jugadors, on s’ha vist un pas endavant de molts d’ells, aconseguint una millora grupal necessĂ ria per poder competir.

Amb aquesta victòria ens col·loquem primers de grup i passem a semifinals. Anem per més! 🏀

📋 XENET C.B. BÀSQUET CULLERA 6️⃣0️⃣ – 4️⃣4️⃣ SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT 📋

Xicoteta millora en allò que s’estĂ  treballant, sobretot en atac, on en alguns moments s’han aconseguit traure avantatges, però el poc encert d’aquest equip de cara a la cistella els penalitza molt. A mĂŠs a mĂŠs, hem tingut moltes pèrdues de balĂł que permeten cistelles fĂ cils al rival mitjançant els contraatacs.

DesprĂŠs tambĂŠ s’han vist millores defensives, sobretot en la col¡locaciĂł dels jugadors en el camp.

Respecte el partit, l’equip del C.B. Tavernes va eixir molt dormit al camp, permetent a l’equip de Cullera, ja en els primers minuts, traure avantatge al marcador, que va acabar significant un llosa massa gran, ja que en cap moment aconseguiren apropar-se el suficient a l’electrònic per almenys poder lluitar per traure un resultat mĂŠs positiu.

Cal seguir treballant per poder millorar. Queda molt de camí per davant! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 5️⃣6️⃣ – 4️⃣2️⃣ JÚNIOR MASCULÍ A 📋

Un partit ben plantejat als primers tres períodes i molt disputat entre ambdós equips on, a l’últim quart, un conjunt d’errades nostres provoca que el marcador es decante a favor de l’equip local.

Al primer període, el conjunt de Carcaixent es troba molt còmode a las pista i aconsegueix un 6-0 al marcador. Açò provoca que els vallers pugen un poc més la intensitat defensiva i que roden més la pilota, trobant cistelles fàcils. D’aquesta manera el primer quart acaba amb un avantatge de 3 punts (11-14).

Al segon quart continuem amb la mateixa intensitat defensiva, però ens costa trobar l’anella contrària, fet que provoca que el Carcaixent rebotege bé en defensa, traga balons al contraatac i pose un xicotet avantatge al marcador al seu favor (28-23).

Al tercer quart, els del C.B. Tavernes comencen amb una zona que resulta complicada d’atacar pels rivals, fet que permet que comencem a tallar balons i que siguem ara nosaltres els que ixim al contraatac, col·locant-nos a 1 punt del Carcaixent a l’acabar el tercer període (33-32).

A l’últim període seguim amb ganes de guanyar el partit, però les nostres errades i l’encert dels contrincants provoquen que el partit es decante a favor de l’equip local. Ara toca treballar ja de cara a la nova temporada! 🏀

📋 BÀSQUET BELLREGUARD 3️⃣1️⃣ – 7️⃣3️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria de les nostres xiques al segon partit de la pretemporada, en vista a intentat preparar-la el millor possible.

El partit ha començat igualat, amb les xiques de Bellreguard ficades en partit i amb encert, cosa que les feia anar 5-2 per davant al minut 3 de partit, i empatades a 8 al minut 5. No obstant això, a partir d’acĂ­ les valleres han començat a imposar el seu ritme en defensa i han pogut distanciar-se al marcador fins el 8-24 al final del quart.

Al segon quart, les variants defensives de tots dos equips han dominat sobre els atacs, cosa que feia que les cistelles costaren de pujar al marcador. AixĂ­ mateix, les nostres estaven un poc mĂŠs encertades i han arribat amb un 15-36 al descans.

En tornar del descans, les continues proves li han vingut millor a les nostres i han anat augmentant la diferència a poc a poc fins al 23-60 al finalitzar el tercer quart.

Ja en l’Ăşltim quart, amb ambdĂłs equips un poc cansats, l’encert i la concentraciĂł ha baixat, però tot i això han sigut de les Tavernes qui s’han endut el quart i han deixat el marcador en el 31-73 final 🏀.

📋 CADET MASCULÍ A 5️⃣3️⃣ – 4️⃣1️⃣ C.B. OLIVA ACTIVA’T OLIVA 📋

Primer partit de pretemporada i de la Lliga Valenciana. Es nota molt la falta d’entrenament que tenim. Les ganes estan, però hi ha molta falta de comunicació i, sobretot, d’intensitat defensiva.

Hem aconseguit estar al capdavant al marcador durant tot l’encontre, però hem caigut en errors molt bàsics que ens fan no poder allunyar-nos del marcador. No hem tancat bé el rebot i hem donat massa segones opcions als rivals.

A més a més, hi ha molts atacs on ens precipitem, fent passes molt complicats que provoquen pèrdues i contraatacs dels contrincants. Així i tot, han sabut mantenir l’equip davant i hem pogut anar solventant els problemes.

Cal treballar a tope per traure la millora cara! 🏀

📋 C.B. SILLA 7️⃣2️⃣ – 3️⃣6️⃣ CADET MASCULÍ B 📋

Comencem molt bé l’encontre en defensa i jugant en equip, que és el que estem intentant treballar als entrenament, aconseguint un 2-10 favorable al marcador.

Després, l’equip local ens fa un parcial de 17-2 i es col·loca 19-12 al descans. A la segona part eixim adormits i l’àrbitre pren unes decisions molt dubtoses que afavoreixen sempre l’equip local. Això fa que ens centrem massa en l’arbitratge i ens piten 4 faltes tècniques.

L’equip rival aprofita el nostre mal quart i se’n va al marcador, on ja no podem tornar a connectar amb el partit.

El resultat és molt més ampli del que ha sigut el partit, però cal aconseguir estar els 40 minuts de l’encontre concentrats 🏀.

📋 C.B. OLIVA 5️⃣1️⃣ – 1️⃣0️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Derrota Ă mplia contra un Oliva que pressionava molt bĂŠ en defensa, deixant poques opcions a les nostres xiques.

L’encontre ha començat amb les valleres veient-se sorpreses per les del sud de la Safor, amb una pressió a tota pista que els feia perdre moltes pilotes als primers minuts i, fins i tot, no arribar a creuar el mig camp.

No obstant això, les del C.B. Tavernes s’han pogut refer i han deixat de perdre tants balons. Tot i això, el marcador al final del quart era de 15-2.

Al segon perĂ­ode, el joc de les nostres ha millorat un poc. Han tingut menys pèrdues i una millor defensa, però poc d’encert en atac degut, moltes vegades, a la precipitaciĂł que feia que tir lliurats s’erraren (26-6 al descans).

Ja a la segona part, tot i haver millorat un poc l’atac i tirar amb mĂŠs calma, l’esforç de la base intentant eixir de la pressiĂł i la manca d’idees en cert moments feia que les d’Oliva anaren augmentant la distĂ ncia al marcador fins el 51-11 final 🏀.

📋 N.B. PATERNA 2️⃣2️⃣ – 6️⃣3️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

DesprĂŠs d’uns minuts inicials de tanteig, on els dos equips han intercanviat cistelles, hem anat a poc a poc imposant el nostre ritme i qualitat, mĂŠs precĂ­s, basat en una millor defensa col¡lectiva respecte al partit anterior, que impedia el joc local, ja donant-nos certs avantatges al llarg del segon perĂ­ode.

La segona part ha seguit una lĂ­nia pareguda. Per part nostra, hem crescut encara mĂŠs, ocupant els espais, jugant sense pilota, valentes en defensa, comunicatives, provocant moltes imprecisions en l’equip de casa, que no trobava camins fĂ cils per encistellar. Això ens ha facilitat molt les coses i s’ha reflectit al marcador final.

En definitiva, content pel pas endavant defensiu, el treball físic al rebot i no baixant el ritme en cap moment i, per altre costat, seguim amb massa pèrdues de pilota no forçades, aspectes a corregir de cara al següent encontre i per a créixer al nostre joc 🏀.

📋 C.B. BELLREGUARD 6️⃣7️⃣ – 3️⃣8️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Bon partit en línies generals, on els nostre xics han anat de menys a més contra un equip que els superava en altura i feia complicat el poder anotar prop de l’anella i rebotejar.

Malgrat la diferència d’altura, a partir del descans ens hem anat soltant i hem començat a ser més agressius en defensa, aconseguint fer més contraatacs i anotant per poder anar-nos-en amb un millor sabor de boca.

Hauríem de ser més intensos des del principi dels encontres per poder competir aquest primer any en cistella gran. A seguir amb els entrenament i a créixer! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 2️⃣8️⃣ – 1️⃣2️⃣ C.B. ALGINET 📋

Bon partit en l’inici de la competiciĂł, tot i la falta d’encert que hem vist al llarg de l’encontre.

Els dos equips han marcat un ritme molt alt, el que ens duia a nombroses errades en passades i als llançaments, tot i que també és propi d’aquest moment de la temporada.

La lluita durant tots els minuts en defensa, amb ajudes constants, ens ha donat alguna que altra diferència al tanteig, que hem anat augmentant al llarg dels últims quarts per endur-nos la victòria.

Hem pogut veure alguns detalls del que ha de ser el nostre joc, combinar i ocupar llocs en la pista, encara que necessitem temps i, sobretot, molta mÊs calma.

Voldria agrair l’esforç dels dos equips i l’esportivitat que han mostrat al dia de hui, aspecte mĂŠs que important. Un aplaudiment es mereixen! 🏀

📋 N.B. ALZIRA 4️⃣8️⃣ – 8️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit que es decanta des de l’inici a favor de l’Alzira. Rival mĂŠs fort i mĂŠs curtit que les nostres, on arribem al final de la primera part amb l’acta tancada.

A la segona part, comencem a passar el baló i a generar algunes accions de joc en equip. Tot i això, hem estat molt lluny de les rivals en tot moment, arribant a totes les accions segons mÊs tard que elles.

A treballar i a millorar! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 4️⃣4️⃣ – 4️⃣ C.B. SUECA 📋

Partit sense molta història, ja que abans de finalitzar el tercer quart ja estava l’acta tancada.

Des del primer moment el nostre equip ha imposat el seu fĂ­sic i ritme, i amb una bona defensa individual, ajudes als companys i, en atac eixides rĂ pides desprĂŠs de recuperaciĂł, les cistelles fĂ cils han anat caiguent del nostre costat.

Allò més positiu és que tots els jugadors han aportat en atac in en defensa i s’han vist les ganes de joc en equip, on tots han buscat al company amb millor situació 🏀.

📋 C.B. SUECA 1️⃣7️⃣ – 5️⃣7️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 (AMISTÓS) 📋

Primer partit de la temporada, on des d’un inici els vallers han imposat el seu joc i intensitat en el camp, davant d’un Sueca incapaç de frenar-ho.

A mesura que el partit anava avançant, els vallers introduïen aspectes nous per practicar de cara a la temporada.

Gran resultat i gran partit el jugat pels nostres xiquets. A poc a poc anirem millorant més i començant a jugar més en equip! 🏀