📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 5️⃣8️⃣ – 5️⃣7️⃣ C.B. GRAO 📋

Victòria sofrida de principi a fi en un partit on en cap moment hem sigut capaços d’estar còmodes i traure el nostre millor joc.

El primer quart començava amb molt bones sensacions i atacs fluids, on aconseguim anotar i robar pilotes que ens permeten córrer al contraatac i agafar un xicotet avantatge, però tanquem el quart amb males defenses permetent als visitants igualar-nos al marcador.

Al segon quart comença la tònica de tot el partit. Els visitants jugaven molt dinĂ mics, amb talls rĂ pids i movent molt bĂŠ la pilota ofensivament. En canvi, nosaltres no estĂ vem gens actius en defensa, permetent cistelles molt fĂ cils i sense cap de compromĂ­s en la defensa de l’1×1 ni en les ajudes defensives.

Açò ens fa arribar a estar fins a 8 punts baix, i els del C.B. Grao a poc a poc dominen el partit, ja que no obtenim ni ritme ni defensa, i arribem al descans amb un -6 al marcador.

A la represa del descans volem pujar la intensitat i la defensa, fer-nos forts i ser capaços de donar-li la volta al marcador, però els visitants no es deixen doblegar i el poc encert nostre cara l’anella no ens ajuda, junt a una quantitat massa alta de tirs lliures fallats, que ens deixa en un -3 al final del quart.

Entrem a l’Ăşltim perĂ­ode concentrats, sabent que no estem tenint bon dia. No estem connectats i els visitants ens han dominat tot el partit, però sabem que tenim l’ADN guanyador que podem endur-nos el partit.

Seguim defensant, sense baixar els braços, creient en l’equip, i a poc a poc anem retallant, fins a aconseguir col¡locar-nos per davant a l’electrònic a falta de 4 minuts. A partir d’acĂ­ els vallers aconseguim dominar el partit, col¡locar-nos 6 punts dalt, esgotar possessions i fer bones defenses. D’aquesta manera arribem a l’Ăşltim atac 4 punts dalt, on els visitants anoten un triple de mig camp i deixen el marcador final amb tan sols un punt de diferència.

En definitiva, victòria important una vegada mĂŠs, i ĂŠs que l’ADN d’este equip no es negocia. No estem fent els partits que voldrĂ­em, sobretot a casa, que no acabem de treballar bĂŠ, però allò mĂŠs important ĂŠs continuar sumant cada victòria, i mĂŠs en aquests partits tan dolents.

6/2 i ens mantenim a la segona posició. Seguim! 🏀

📋 C.B. IBERIC DE CAUDETE 7️⃣6️⃣ – 3️⃣7️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Partit per oblidar per part del C.B. Tavernes. Tot i començar el partit amb bones sensacions, estes sols van durar els primers 6 minuts de l’encontre, on fins i tot ens vam col¡locar per davant al marcador, però a partir d’eixe moment vam tindre una desconnexiĂł total.

Ens segueix costant moltĂ­ssim anotar i aquest aspecte condiciona molt el nostre joc. Si a mĂŠs a mĂŠs afegim que en aquest encontre als vallers els va faltar treballar en defensa, el partit es fa encara mĂŠs costera amunt.

Els locals van aprofitar esta situaciĂł, per a poc a poc anar traguent distĂ ncia al marcador, finalitzant el partit amb una clara derrota per als del C.B. Tavernes.

Cal seguir treballant per millorar cada vegada mĂŠs i perquè l’equip competisca cada vegada millor 🏀.

📋 C.B. ALDAIA 5️⃣6️⃣ – 8️⃣0️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Bon resultat el del nostre equip a Aldaia, davant un rival que ha competit a gran nivell, sobretot durant la primera part.

El primer perĂ­ode s’inicia amb un clar domini per part de les locals que, jugant amb molta comoditat les situacions de 2×2, ens castiguen amb continuacions a l’anella. Tampoc el nostre atac davant la seua zona ĂŠs consistent ni eficaç, on abusem del bot i no fem una bona presa de decisions. 0-7 i 4-11 sĂłn els avantatges inicials per a les xiques d’Aldaia.

Parem el partit, comencem a pujar la lĂ­nia defensiva amb major intensitat i responsabilitat a l’1×1, sense deixar-les jugar còmodes en estĂ tic, rebotejant i començant a cĂłrrer per fer cistelles senzilles. 23-21 a la fi del primer quart, entrant definitivament al partit.

El segon període l’equip continua defenent amb eixa capacitat de sofriment que limita els atacs locals, i amb una certa millora en l’atac sobre la zona, comencem a tindre avantatges de 4-6 punts, que es queden en 2, assolint un 36-38 al descans, després d’un parcial negatiu final.

Al començar el tercer quart tenim clar el camí a seguir, i ho fem. El partit es juga a tota la pista amb molta intensitat defensiva, bones primeres ajudes i negant situacions de bloc directe, unit a uns atacs estàtics sobre la seua zona amb molt moviment de baló i ocupant bé els espais, sobretot interiors. Tots aquests aspectes propicien cistelles còmodes prop de l’anella i tirs lliurats que augmenten el nostre percentatge.

Comencem a tindre diferències d’entre 14 i 18 punts que ens donen confiança per a mantindre eixa dinàmica on totes les jugadores aporten.

A la fi, 56-80, un resultat que ens serveix per a valorar una gran segona part que ens apropa a allò que treballem entre setmana i que ens fa competir a gran nivell.

Som un equip que des del treball defensiu i la capacitat de jugar a tota la pista a gran ritme, arribem a competir a molt bon nivell.

Important i treballada victòria de les nostres xiques, que ens anima i motiva de cara a l’exigent partit del proper dimarts front al líder a Godella 🏀.

📋 C.B. CABO MAR 5️⃣8️⃣ – 5️⃣9️⃣ JÚNIOR FEMENÍ (SEMIFINAL COPA PREFERENT FBCV) 📋

Partit molt competit el jugat per les nostres xiques on, des d’un inici, les defenses eren intenses.

Les primeres en traure avantatge van ser les jugadores d’Alacant que, amb una defensa molt dura, posaven moltes traves al joc valler i aconseguien arribar al descans 7 punts per davant al marcador.

Tot i això, un bon inici del tercer quart permetia donar-li la volta a l’electrònic durant uns moments. Ja en l’Ăşltim quart, la igualtat continuava, encara que sempre a remolc al marcador però, a falta de pocs segons, les de Tavernes aconsegueixen posar-se per davant i, amb un parell de bones defenses posteriors, mantenen l’avantatge i s’emporten la victòria 🏀.

📋 N.B.F. CASTELLÓ 8️⃣9️⃣ – 4️⃣5️⃣ C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ (FINAL COPA PREFERENT FBCV) 📋

Partit amb molt poca història, on les nostres han eixit dormint i han permÊs un parcial inicial de 22-0 que ha catapultat les castellonenques.

A partir d’ahĂ­ hem tingut alguns intents a la desesperada, però cada vegada que aconseguien concatenar dues bones accions ofensives amb bon treball en defensa, les del Nou BĂ squet enxufaven un triple. A la fi, derrota molt Ă mplia contra un equip que ha sigut superior durant tot l’encontre 🏀.

📋 XENET C.B. CULLERA 0️⃣ – 4️⃣1️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Partit sense història, dominat de principi a final, on hem aconseguit treballar molts aspectes defensius i ofensius. Agafem confiança i forces per a la recta final! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 3️⃣4️⃣ – 6️⃣7️⃣ C.B. ESCOLAPIAS C.F.A. 📋

Derrota clara de les nostres xiques en un partit on, a pesar de la millora respecte als Ăşltims partits, no va ser suficient per a poder competir.

Des d’un inici les pèrdues i les desconnexions defensives deixaven que les de la capital se n’anaren al marcador i nomĂŠs en alguns moments ĂŠrem capaços de competir. Tot i això, cal continuar treballant per millorar i poder competir els 40 minuts 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 2️⃣9️⃣ – 3️⃣9️⃣ C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Encontre marcat per les defenses i on el líder mostra el perquè de la seua posició.

Tot i intentar-ho d’una manera o altra, no aconseguim tindre oportunitat de competir el partit.

Ens ha costat molt trobar el camĂ­ cap a cistella i bones combinacions en atac. D’eixa forma arribem 11-19 al descans.

DesprÊs hem millorat un poc, però sense continuïtat, precipitades en les passades, fet que han aprofitat les visitants i han tret profit amb unes quantes cistelles fàcils que els han permès no patir als darrers minuts.

Ens quedem amb la lluita en defensa, on sempre treballem bĂŠ. L’atac ĂŠs la part feble. Hem de trobar aportacions d’altres jugadores a la vegada que tindre mĂŠs dinamisme.

Cal millorar eixe aspecte que tant ens fa falta 🏀.

📋 C.B. PAIDOS DÉNIA 5️⃣1️⃣ – 4️⃣2️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

De nou i van tres seguits, bon partit de les valleres. Hem canviat des de fa unes setmanes i podem lluitar pels partits.

Hui els dos equips han tingut els seus moments. Bon inici de les de la Marina, intenses i adquirint avantatges (8-0) que hem sabut mantindre per arribar al descans amb opcions.

Així ha sigut: una millor posada en marxa, un ritme mÊs alt i un joc veloç ens han fet dominar part de la segona meitat de partit.

Hem estat a tres punts (45-42) a un minut i mig del final, però l’encert als tirs lliures locals (sense errades en eixos moments) van ser clau.

En resum, bona imatge i partit molt complet. Cada dia es nota l’evoluciĂł tant individual com al joc col¡lectiu 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA 4️⃣1️⃣ – 4️⃣0️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit molt complet per part nostra que novament es decideix en les últimes accions del partit, sense el premi final de la victòria.

El partit ens serveix, i molt, per a adonar-nos que podem fer les coses molt bĂŠ quan entrem en dinĂ mica de concentraciĂł i prenem una actitud activa enfront del bĂ squet.

D’altra banda, tambĂŠ ens serveix per a que cada vegada anem sumant mĂŠs efectius i responsabilitats individuals tant en defensa con en atac al joc de l’equip.

El partit es desenvolupa molt ajustat durant els 40 minuts i soles la falta d’encert nostra de cara a l’anella quan el Gandia es tanca en zona ens fan perdre el partit.

Tot i això, cal felicitar les jugadores per l’esforç realitzat i remarcar que quan estem connectades en la pista, podem competir-li a qualsevol rival 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 4️⃣7️⃣ – 6️⃣ HOTEL BORGIA U.P.B. GANDIA 📋

Partit sense molta història el disputat este matĂ­, on els nostres xiquets, de la mateixa manera que la setmana passada a Cullera, han defĂŠs amb molta intensitat i no han donat cap opciĂł a l’equip rival, tancant l’acta a l’inici del tercer quart.

Els xiquets ho han donat tot a la pista, tant en defensa com en atac, i fins els dos Ăşltims quarts no han baixat el ritme.

A l’encontre de hui s’ha començat a veure el treball de passar + tallar + reemplaçar que hem estat treballant durant les Ăşltimes setmanes. Sembla que els xiquets van assolint conceptes i que sĂłn capaços de dur-los a terme.

Enhorabona a tots els jugadors per l’esforç i esperem anar millorant a poc a poc! 🏀

📋 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 4️⃣9️⃣ – 8️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit jugat pels nostres Alevins, on al primer perĂ­ode els jugadors van rendir a un bon nivell.

No obstant això, a partir d’aquest moment i a l’inici del segon quart, els vallers reben 3 cistelles seguides i la lluita es converteix en un voler i no poder.

Aquesta és la tònica del partit fins l’últim quart, on els del C.B. Tavernes van voler tornar al partit però va ser massa tard.

A seguir entrenant! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 3️⃣9️⃣ – 4️⃣8️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Seguim sumant victòries, però aquesta vegada no com ens agrada.

No hem estat concentrades en cap moment del partit, hem comÊs moltíssimes errades que no ens podem permetre i hem deixat al rival jugar còmode, tant en defensa com en atac.

En definitiva, partit per a aprendre i millorar en diferents aspectes. Així i tot, 6 victòries de 6 partits que hem jugat. A per moltes més! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 4️⃣5️⃣ – 5️⃣7️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Bon partit el jugat malgrat el resultat.

Hem estat durant tot el partit igualats i qualsevol equip podria endur-se la victòria, però un mal període de les nostres jugadores, amb un parcial de 1-16, ocasiona que el rival s’emporte el partit.

Tot i el resultat, content per l’esforç de les xiquetes. A seguir així, que de segur que prompte començarem a endur-nos aquests tipus de partits! 🏀

📋 C.B. SUECA TALLERES AUTOAVENIDA 1️⃣8️⃣ – 5️⃣9️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Partit controlat pels vallers de principi a fi. Tot i que el joc va ser molt egoista, ens emportem una nova victòria a casa 🏀.

📋 C.B. GENOVÉS 5️⃣2️⃣ – 3️⃣9️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Partit igualat des de l’inici, on les defenses han sigut la clau del partit.

Per una banda, els de Tavernes han estat molt poc intensos i han comés moltes errades defensives. D’altra banda, un Genovés millor situat en defensa aconsegueix recuperar balons que, davant la passivitat del C.B. Tavernes, acaben convertint-se en cistelles fàcils.

D’altra banda, ofensivament es va poder veure una millora al joc dels vallers, on fins i tot jugadors als quals els costa mĂŠs aportar a l’equip, ho han fet.

En conclusiĂł, s’ha de treballar per millorar defensivament. Hem de seguir treballant perquè cada vegada aportant mĂŠs i mĂŠs tots els jugadors i jugadores de l’equip 🏀.