📋 C.B. GRAO 5️⃣6️⃣ – 5️⃣3️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Derrota en un partit apretat de principi a fi, on no hem pogut aconseguir una victòria important per a la salvació.

Al primer perĂ­ode es dĂłna un intercanvi de cistelles, on cap dels dos equips aconsegueix anotar fĂ cilment ni obtĂŠ fluĂŻdesa ofensiva, mantenint un marcador baix en tot moment.

Al segon quart, més del mateix. Aconseguim recuperar el marcador, però som incapaços de produir punts fàcils i en cap moment agafem més de 2 punts d’avantatge.

A la represa del descans els locals juguen els millors minuts, on defensivament no ens regalen res i amb tres contraatacs ens agafen 6 punts d’avantatge.

A l’Ăşltim perĂ­ode tornem a apretar el marcador, mantenint-se igualat fins als Ăşltims minuts on, amb dues cistelles, els locals aconsegueixen un +6 que mantenen fins a les Ăşltimes possessions.

A falta d’1 minut anotem un triple i ens col·loquem a 3 punts a l’electrònic, defenem bé i tenim les dues últimes possessions per igualar el partit, però no encertem i se’ns escapa una victòria molt important.

En definitiva, amb aquesta derrota ja no depenem de nosaltres mateixa per a la salvació. Demà tenim un partit important a casa. Hem de guanyar i esperar que el Grao no aconseguixca una altra victòria per mantenir la categoria 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 7️⃣0️⃣ – 5️⃣5️⃣ C.B. JÓVENS L’ELIANA 📋

Bon partit en línies generals dels vallers, on tot i haver jugat el dia anterior, fan un autèntic partidàs de principi a fi.

Al primer període eixim connectats, amb bona energia, i establim un primer parcial al marcador per col¡loca-nos 6 punts dalt, però en canvi, durant el quart els visitants van entrant en partit i aconsegueixen igualar el tanteig amb dos bons tirs exteriors.

Al segon perĂ­ode es dĂłna un intercanvi de cistelles on no carburem ofensivament. Tenim poc moviment de balĂł, estem apĂ tics en el joc i no aconseguim general, pel que arribem al descans tan sols 2 punts dalt.

A la represa del descans Ês un voler i no poder. Ho donem tot tant ofensivament com ofensivament, però el poc encert no ens permet agafar avantatge en cap moment.

A l’últim període no baixem els braços i seguim creient en la victòria. Per fi els locals se solten i comencen a entrar les cistelles, on amb un vendaval de triples aconseguim col·locar-nos 12 punts dalt que ja no soltem fins el final de l’encontre.

Finalment, el C.B. Grao no perd i automàticament ens convertim en equip de categoria Preferent. Tanmateix, res que retraure-li a l’equip. Ho han donat tot fins el final sense baixar mai els braços i sempre han cregut en l’equip. Orgullós de cadascun dels jugadors per l’esforç mental que han fet durant tota la temporada fins l’últim segon.

El bàsquet ens en deu una i estic segur que ens la tornarà 🏀.

📋 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 8️⃣4️⃣ – 4️⃣8️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

El conjunt del C.B. Tavernes acudia amb moltes baixes a aquest encontre, amb tan sols 7 jugadors disponibles. Tot i això, l’equip no li va perdre la cara al partit, tot i que pel resultat semble el contrari.

Després d’un inici de partit on els locals ixen molt més intensos i, sobretot, molt encertats al tir exterior, als primers minuts s’aconsegueix una diferència important al marcador, fins els 20 punts de diferència. A poc a poc els vallers van entrant en joc i aconsegueixen reduir la diferència fins els 11 punts als últims minuts de la primera part, però un parell d’errades provoca que arribem al descans 21 punts baix.

L’inici de la segona part va ser definitiu, ja que els vallers es van descentrar en el joc, fet que van aprofitar bé els locals per trencar el partit. A partir d’aquest moment, poca història més.

Acabem la Lliga Regular i cal agrair a aquest equip les ganes de créixer i millorar. A més a més, el canvi realitzat per cadascun dels jugadors al llarg d’aquesta temporada es mereix el seu reconeixement.

Enhorabona a tot el conjunt i ara a gaudir del Trofeu Federació! 🏀

📋 C.B. ALGINET 6️⃣7️⃣ – 4️⃣7️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Just guanyador l’equip local, el C.B. Alginet, que ha estat molt seriós en tot moment a la pista. Per la seua part, el Tavernes ha plantat cara els 20 primers minuts i després, conforme anaven despegant-se els rivals al marcador, els vallers jugaven amb molta pressió de veure que volien però no podien.

Hui el tir exterior ha estat negat completament. Així i tot, en cap moment hem baixat els braços, però en aquest joc unes vegades es guanya i altres es perd. Hui ens ha tocat a nosaltres, però volem fer un agraïment a tota l’afició que ha vingut a donar-nos suport, perquè han estat de 10.

Hem d’estar contents per la temporada que han fet els jugadors, perquè són Subcampions i això s’ho han guanyat partit a partit. Aquesta derrota no entela el campionat que han fet.

ENHORABONA XICONS! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2008 2️⃣2️⃣ – 6️⃣2️⃣ B.D.B. VAS MATERIALS UIXÓ BÀSQUET 📋

Partit d’anada dels 1/8 de final dels Playoffs, on ens presentem amb 2 baixes molt importants.

Comencem el primer perĂ­ode molt mal. Els rivals ens corren i s’unflen a contraatacs. En atac no tenim claredat i els de la Vall d’UixĂł es col¡loquen en una zona 2×3 tot el partit, fet que ens obliga a reorganitzar l’atac per veure’l clar i acabem 20 punts baix a l’electrònic.

Al segon quart comencem a jugar millor. Tanquem el rebot i no permetem que ens correguen, però seguim espessos en atac. Tanmateix, fem una bona defensa i acabem perdent el parcial 9-10.

El tercer període era importantíssim i havíem de canviar estratègies, les quals ens funcionen en alguns moments, però 1 minut de desconnexió ens costa l’eliminatòria.

Ja a la meitat de l’últim quart ens tanquen acta i no ens deixen cap opció de jugar 🏀.

📋 B.D.B. VAS MATERIALS UIXÓ BÀSQUET 6️⃣0️⃣ – 4️⃣3️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Partit de tornada dels 1/8 de final dels Playoffs. Recuperem una baixa i comencem l’encontre enxufats, on som nosaltres els que correm. Ells també ho intenten, però fem un bon balanç. Juguem millor en equip, rodem la pilota, trenquem la seua pressió i aconseguim bones cistelles trencant un poc la zona que presenten els rivals. A més, una defensa sòlida i el rebot ofensiu fan que acabem el primer període 6 punts dalt al marcador.

La represa del segon període és igual, però els de la Vall d’Uixó comencen a estar encertats des de fora i efectuen algunes accions de contraatac amb bones cistelles. Ens n’anem al descans amb un 29-25 a l’electrònic.

Al tercer quart seguim igual. Estem concentrats en l’encontre, no deixem que se’ns en vagen al marcador, juguem molt bé l’atac i mantenim una defensa dura. Així aconseguim anar-nos-en a l’últim quart 42-46.

No obstant això, comencen les lesions, el cansanci acumular i el gran ritme local, i amb aquesta combinació se’ns en van finalment.

Enhorabona a tots els jugadors pel partit jugat hui, demostrant que amb l’equip sa i complet haguérem donat moltíssima guerra.

Un 10 per a la gran temporada del nostre Cadet Masculí 2008 i gràcies als jugadors del 2009, que ens han ajudat quan més ho hem necessitat! 🏀

📋 AVENIDA CERÁMICAS PETRER 4️⃣7️⃣ – 5️⃣7️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Partit d’anada de 1/8 de final dels Playoffs del nostre Cadet Femení 2009.

Gran partit el que ens han oferit els dos equips amb mĂ xima igualtat, jugant intenses des del principi i alternant-se al marcador sempre entre 2-3 punts per a unes i altres.

Hem arribat al descans empatades a 29-29. DesprĂŠs d’un primer quart molt ofensiu, el segon ha segut eminentment defensiu.

Al tercer perĂ­ode mĂŠs del mateix, ja amb cert cansament damunt, però seguim jugant bĂŠ en l’atac i amb bon tir exterior, encara que tot igualat de nou a la fi.

No ha sigut fins als primers minuts de l’Ăşltim quart on sĂ­ que hem aconseguit distanciar-nos, aportant moltes jugadores en les dues parts del camp i mantenint un bon nivell fĂ­sic defensiu ens ha permĂŠs obtenir aquesta diferència.

DemĂ  no ens podrem confiar, ja que tenim davant un equip amb qualitat i haurem d’estar concentrades per fer un altre bon partit! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2009 6️⃣5️⃣ – 2️⃣4️⃣ AVENIDA CERÁMICAS PETRER 📋

Partit de tornada de 1/8 de final dels Playoffs del nostre Cadet FemenĂ­ 2009.

A diferència de l’anterior, hem fet un joc molt complet i fĂ­sicament hem aguantat millor el cansament de jugar dos dies seguits.

Aquest aspecte sĂ­ que ha afectat a les visitants, ja que no se’ls veia còmodes ni amb les idees clares.

Des del començament hem controlat el ritme, cosa que no vam poder fer al partit d’anada, i això ens dóna certs problemes, amb pèrdues i precipitació a l’hora d’atacar.

Hui hem aconseguit rectificar molts detalls d’ahir, defensant millor a les seues jugadores destacades. En atac, seguim encertades en prou moments, tant dins com fora, i fent que els esforços de les xiques de Petrer no tingueren premi.

El resultat no marca la dificultat amb la qual ens hem trobat. Ahir ens va costar traure un bon marcador i hui hem fet que fóra mÊs còmode del que podria haver sigut.

Agrair el bon joc i l’ambient entre els dos equips, molt respectuĂłs ahir i hui. La pròxima setmana intentarem seguir competint amb aquest bon nivell! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 6️⃣5️⃣ – 6️⃣8️⃣ C.D. BERENGUER DALMAU 📋

Partit d’anada de 1/8 de final dels Playoffs del nostre Aleví Masculí 2012.

Encontre molt igualat on sempre hem anat per darrere al marcador, des del parcial de 4-11 del primer perĂ­ode, on no hem eixit amb una adequada concentraciĂł en atac.

Ens faltava un millor desplaçament de baló i volíem acabar totes les accions a l’interior. Demanem temps mort perquè el parcial era de 0-10 i corregim un poc els errors comesos.

A partir d’aquest moment anem millorant el nostre joc, juguem més oberts, passem i tallem, però amb una tendència de voler acabar sempre amb una cistella prop de l’anella.

Tot i això, anem retallant la diferència al marcador. Tot i augmentar la intensitat defensiva, el C.D. Berenguer Dalmau juga molt obert i, quan anàvem a les ajudes en les penetracions, són capaços de doblar el passe per fer cistelles fàcils baix de l’anella.

Al cinqué període aconseguim posar-nos al davant, però un triple a l’últim segon deixa el marcador amb un 55-57.

A l’últim quart tenim algunes desconnexions defensives que ens costen cistelles fàcils del rival i impedeixen obtenir un millor resultat.

Content pel treball dels xiquets, tot i que ha faltat una major concentració a l’hora de tancar el rebot i tindre més confiança a l’hora de tirar des de la línia del triple. Així i tot, esperem poder donar-li la volta a l’eliminatòria al partit del diumenge a Catarroja 🏀.

📋 C.D. BERENGUER DALMAU 7️⃣6️⃣ – 2️⃣6️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Partit de tornada de 1/8 de final dels Playoffs del nostre AlevĂ­ MasculĂ­ 2012.

Com si es tractara d’una final d’Eurolliga i no d’un partit en categoria de formació, el públic de Catarroja ha creat un ambient que els nostres joves jugadors no han pogut superar.

Ambient ensordidor i aturdidor que pretenia i ha aconseguit atemorir a uns xiquets de 10-12 anys i que, fins i tot, feia impossible la comunicació amb la taula i amb l’àrbitre.

La nul·la col·laboració de tots els estaments del C.D. Berenguer Dalmau presents a l’encontre per evitar aquest atropell mereixeria una reprobació per part de la FBCV.

Per la seua part, els xiquets i l’afició del C.B. Tavernes, amb el seu comportament exemplar, han deixar ben alt el nom del nostre Club Bàsquet Tavernes.

Agrair l’esforç dels xiquets i una llàstima que el fi de festa a una bona temporada que suposava la disputa de la Fase Final no s’haja pogut disfrutar com calia 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 4️⃣5️⃣ – 3️⃣7️⃣ C.D. PAIDÓS DÉNIA 📋

Partit d’anada de 1/4 de final dels Playoffs del nostre Aleví Femení 2012, on no hem pogut aconseguir la victòria.

Comencem el partit amb les rivals molt intenses i nosaltres poc concentrades. Fem que siga molt fàcil defendre’ns, així com fer-nos contraatacs. La poca efectivitat en el tir exterior i el tir lliure ens perjudica més.

A la mitja part augmentem el ritme, la qual cosa ens permet aproximar-nos al marcador.

Finalment ens n’anem a l’encontre de tornada amb un -8, sabent que hem d’entrenar amb moltes ganes aquesta setmana per dissabte intentar donar la volta al marcador 🏀.

📋 E.M.B.A. L’ALCÚDIA VERD 5️⃣9️⃣ – 3️⃣2️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Després d’un inici igualat de partit, l’equip local a poc a poc ha anat situant-se millor a la pista i han començat a dominar el joc. Així els d’Alcúdia han començat a traure les primeres diferències.

D’altra banda, els del C.B. Tavernes no li van perdre la cara al partit i van lluitar fins el xiulit final 🏀.

📋 PREBENJAMÍ 0️⃣ – 4️⃣0️⃣ C.B. ALGINET GROC 📋

Derrota davant un rival contra el qual no tenĂ­em cap tipus de possibilitat.

Els rivals han sigut molt superiors a nosaltres, molt més durs i amb un encert increïble des de la línia de triple. D’aquesta manera, els menuts de l’Alginet se n’anaren prompte al marcador.

No obstant això, orgullosa del treball dels nostres Prebenjamins, que no van baixar el cap ni es van rendir en cap moment, lluitant cada baló i corrent sempre a la defensa.

Aquests partits també ens ensenyen lliçons i ens fan més forts contra rivals als quals podem competir. Seguim treballant! 🏀