📋 C.B. MARISTAS VALENCIA B 6️⃣6️⃣ – 5️⃣9️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Aquesta vegada no ha pogut ser. Derrota dels vallers en un partit on en cap moment ens col·loquem davant al marcador.

Un primer quart per a oblidar, on els locals entren al partit molt connectats, ens anoten 6 triples, sense perdonar-ne cap. En canvi, nosaltres en defensa estem lents, ens generen massa fàcil l’avantatge a l’1×1, i per molt que arribem als tirs, no ens perdonen.

A la part ofensiva, dels pitjors minuts. Arribem a perdonar 14 punts baix l’anella completament a soles, i si juntem aquests dos aspectes, tanquem el parcial amb un -18 al marcador.

Al segon quart millorem un poc en defensa, però continuem negats de cara a l’anella. No n’encertem ni una, i sense sumar punts és realment difícil retallar al marcador.

Així i tot, no baixem els braços i arribem al descans amb un -17 a l’electrònic, sabent que queda molt de partit per davant.

Al tercer període eixim a pista a donar-ho tot, creient en el nostre ADN, i a poc a poc anem retallant la diferència, però quan el baló no vol entrar, no hi ha manera d’anotar, i tan sols aconseguim col·locar-nos a -9 punts, amb sensacions que estem frenant els locals en defensa i que hauríem pogut entrar al partit.

A l’últim quart, més del mateix. Arribem a col·locar-nos a tan sols 4 punts quan falten 3 minuts, però ahí cometem 2 errades que no es poden perdonar, regalant dues defenses per mala comunicació, i també dues cistelles als locals, fet que ens col·loca 8 punts baix a falta de 2 minuts.

Als últims dos minuts ho deixem tot, però el Maristas pausa molt bé el partit, i no aconseguim acostar-nos prou per poder lluitar el partit.

En definitiva, partit negats de cara a l’anella, amb tan sols 17 punts en 20 minuts de joc. Tanmateix, cal quedar-se amb la part bona, per mal que estigam. L’equip ho lluita tot, i aquest ADN és el que ens farà arribar lluny.

Toca pegar un pas endavant i deixar de cometre errors individuals 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 4️⃣5️⃣ – 6️⃣8️⃣ C.B. OLIVA MOMPÓ-ÒPTICA 📋

Més de mateix. Una setmana més, per a l’equip del C.B. Tavernes és un voler i no poder. Segueix constant-li molt el fet d’anotar punts, en una mitja que no passa dels 45 punts.

Ja resulta complicat aconseguir millors resultats i, si a més a més durant certs minuts desconnectem en l’aspecte defensiu, encara la situació es complica molt més, i això és el que li està passant als vallers jornada darrere jornada.

No va començar mal l’encontre pels de Tavernes, llegint bé les situacions i aprofitant les ocasions que tenien, però cometent moltes errades en tirs lliurats de baix de cistella. Tot això feia que el marcador estaguera igualat.

Però novament, una desconnexió en defensa i moltes errades en atac, amb moltes pèrdues de baló, van provocar que l’equip d’Oliva aconseguira els primers avantatges al marcador, que a poc a poc anaven augmentant fins arribar al descans uns 20 punts dalt a l’electrònic.

Eixa diferència ja era difícil de reduir a la segona part, ja que els vallers sempre ho intenten, però no troben la manera d’augmentar la seua anotació, fet que permet als rivals seguir augmentant les diferències fins al xiulit final.

S’ha de seguir lluitant i confiant en nosaltres per a seguir creixent i creure’ns que podem! 🏀

📋 C.D.S.C. GODELLA 7️⃣5️⃣ – 6️⃣4️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Segona derrota de les nostres xiques en un partit aplaçat davant el líder invicte de la categoria.

No obstant això, derrota després de realitzar el millor partit de la temporada, on l’equip li va mirar cara a cara a l’equip amb millor atac i defensa de la lliga, acostumat a trencar els partits abans del descans i jugar a un ritme difícilment igualable. Però les nostres xiques des del primer minut van eixir amb la idea de ser protagonistes i jugar fins i tot a un ritme més alt que el de les xiques de Godella.

Amb transicions ràpides i atacs amb molt de dinamisme i mobilitat, castigàvem les líders atacant el centre i trobant bons tirs oberts.

Durant el primer període les nostres xiques van dominar el marcador entre 6 i 8 punts de diferència.

A pesar de dominar l’encontre i el ritme, les locals demostraven la seua qualitat amb situacions d’1×1 i tirs oberts, fet que les matenia en partit.

El segon quart manté inicialment la dinàmica i el nostre domini, però a partir del minut 5, algunes pèrdues i la falta de control del rebot defensiu propicia que el marcador s’iguale, arribant al descans amb un 31-32 a l’electrònic.

El tercer període mostra l’alt nivell dels dos equips amb alternança de cistelles, i on per primera vegada les locals es posen per davant. Quan intenten trencar el partit a favor, les nostres xiques demostren el seu caràcter i capacitat de lluita, igualant de nou el partit, fins i tot amb xicotets avantatges.

L’últim quart manté la igualtat, però a falta de 4-5 minuts, el cansanci ens passa factura tant en atac, on perdonem moltes situacions clares a cistella, com en defensa, on ens costa arribar als tirs oberts després de primeres ajudes.

En un últim esforç per lluitar en el partit, concedim alguna cistella fàcil i tirs lliurats que allarguen el marcador fins el 75-64 final.

Molt content per l’actitud i el nivell mostrat per l’equip, amb un gran esforç i solidaritat per part de totes per dur endavant un pla de partit i joc. Aquest tipus d’encontres ens fan créixer com a grup i també individualment, i confirma el nostre treball setmanal i la creença de que podem ser competitives contra el millor equip de la competició 🏀.

📋 C.B. SAN BLAS B 5️⃣4️⃣ – 5️⃣7️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Victòria duríssima i molt treballada de les nostres xiques, davant un equip que, amb el nivell demostrat, anava a ser molt difícil de guanyar a la seua pista.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles, amb les locals aprofitant el seu avantatge interior i amb les nostres demostrant el joc dinàmic que volem.

A poc a poc les locals comencen a dominar el temps del partit, portant-lo a les zones, on demostren la seua superioritat.

L’equip intenta dur el partit al nostre ritme, però no ho aconseguim i, a més a més, no ens mostrem encertades al tir exterior. Així aconseguim un primer parcial de 17-11.

El segon quart continua amb la mateixa dinàmica, amb poc d’encert per la nostra part i on tampoc aprofitem els tirs lliures ni algunes situacions clares prop de l’anella. Tanmateix, la nostra exigència darrere creix i ens permet estar en partit.

A la part final del quart, les nostres xiques troben espais amb el joc sense baló que aprofiten per ajustar el marcador i frenar l’anotació de les locals des dels canvis defensius a tota la pista. Arribem al descans amb un 31-28 al marcador.

El tercer quart suposa un canvi en la dinàmica del partit, des de la defensa a tota la pista i robant alguns balons que ens permeten trobar espais i anotar amb major facilitat. Després de molt d’esforç, aconseguim posar-nos per davant per fi, fins i tot malgrat el canvi defensiu de l’equip local, que tot i atacar bé la seua zona, no aconseguim estar encertades en el tir exterior, fet que no ens permet obrir diferències.

Seguim amb xicotetes diferències, però ens mantenim per davant a l’inici i durant gran part de l’últim quart, en un encontre on tots els atacs i defenses demanen la màxima exigència i concentració per no concedir situacions còmodes prop de l’anella i trobar bones situacions en atac, que desaprofitem en moments claus.

Després de molt d’esforç per part de les locals, junt amb errades nostres en situacions clares, les d’Alacant aconsegueixen posar-se per davant a falta de 2 minuts: 50-48.

Així i tot, l’equip continua treballant i creient, i amb dos cistelles de mèrit i els tirs lliures, recuperem l’avantatge a falta de 40 segons. A més amés, efectuem unes dues últimes defenses molt bones que propicien pèrdues de les locals i tanquem el partit amb els tirs lliures finals.

Pas avant del grup en exigència i capacitat de sofriment amb 9 jugadores, però hem d’exigir-nos un major encert cara a l’anella, perquè durant la setmana ho treballem i hem de donar-li valor al nostre treball.

Molt contents per la capacitat de reacció i lluita de totes les jugadores. Seguim fent el nostre camí a la categoria! 🏀

📋 C.B. GATA DE GORGOS 2️⃣7️⃣ – 8️⃣4️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre sense molta història el jugat hui a Tavernes, tal com indica el marcador.

Al primer quart juguem i deixem jugar, fet que es manifesta en un primer parcial de 10-19.

Al segon període ja entrem en partit i a poc a poc anem agafant avantatge al marcador, arribant al descans 20 punts dalt.

La segona part ha sigut un calc de la primera, on la intensitat defensiva ha fet que l’equip de Gata perguera pilotes i que el Tavernes s’aprofitara de les seues errades.

Finalment, nova victòria dels vallers. Cal seguir treballant per a quan vinguen partits més complicats 🏀.

📋 C.B. IFACH CALPE 5️⃣5️⃣ – 5️⃣8️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria complicada la de les nostres xiques en la represa després de la ressaca de la Copa Preferent.

El partit ha començat amb les nostres ben posades en pista, i sense fer massa en el seu joc, han dominat al marcador, sobretot gràcies al rebot. Així ha sigut en tota la primera part, fet que les fa arribar al descans amb 9 punts d’avantatge (34-23).

En el tercer període, l’augment de la intensitat defensiva de les locals ens ha pillat de sorpresa, i les continues pèrdues de baló per la nostra part feien que les de Calp acabaren pegant-li la volta al marcador (47-43 al minut 30).

Ja en l’últim quart, una millor rotació de baló en l’atac i unes bones defenses al principi del quart ens tornaven a donar l’avantage que mantindríem fins a la fi de l’encontre 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 5️⃣1️⃣ – 3️⃣8️⃣ C.B. PEGO 📋

Partit importantíssim davant un rival directe.

Comença l’encontre amb un cert avantatge per part dels visitants, sent molt permissius en defensa, amb accions de contraatac molt clares i sense a penes intenció d’ajudar-nos entre nosaltres per parar el rival.

A partir del segon període lamentalitat canvia i comencem a presentar una defensa molt més dura, posant tots moltes més ganes i aconseguint parar el rival. També comencem a agafar rebots importants i a robar balons que ens permeten córrer, fet que ens permet remuntar l’encontre.

A partir de la segona part, les idees no canvien i seguim constants en defensa. Això ens permet aconseguir un cert avantatge.

Cal millorar molt més de cara a l’anella, ja que en certs minuts hem tingut problemes a l’hora de decidir i finalitzar, però el treball és molt bo per part de tots els jugadors. Enhorabona i a seguir sumant! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 5️⃣1️⃣ – 2️⃣4️⃣ C.B. SUECA 📋

Seguim amb la bona ratxa de partits. En aquest encontre han participat i sumat tots els jugadors durant els minuts que han estat en pista, fet que és molt important.

En defensa hem estat intensos durant gran part de l’encontre i també hem eixit bé al contraatac. Així mateix, ens falta compartir un poc més la pilota, però malgrat aquest aspecte, ha sigut un bon partit.

A seguir treballant, que la pròxima setmana tenim un partit molt complicat! 🏀

📋 C.D. ESCLAVAS 2️⃣8️⃣ – 3️⃣3️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Bon inici de partit que no feia semblar el que després ha sigut.

Hem fet uns primers minuts plens d’encert i no donant opcions a les locals, encara que no no va tindre massa continuïtat.

Hem passat a un joc on tot ens costava i sols provant opcions de tir exterior i, amb el pas del temps, les xiques de València han pres el domini quasi sencer del partit i la capdavantera al marcador.

No ha sigut fins ben entrat l’últim quart, quan anàvem 25-17, que aconseguim jugar com sabem i al mateix temps aconseguim convertir els tirs de fora.

Gràcies a tres triples, un a pocs segons del final del quart, hem forçat la pròrroga.

Ja al període extra, hem tingut més confiança i la defensa seguia donant-nos eixa seguretat de no permetre cap cistella fàcil.

En resum, bon treball de l’equip quan més difícil ho tenia. Eixos tirs que han servit per a la remuntada es van efectuar després d’un joc col·lectiu, aspecte que vull remarcar.

Ens falta jugar amb més consistència i no tindre eixos baixons on sembla que gairebé creem perill.

Donar l’enhorabona pel caràcter tret i confiar amb allò que estem treballant 🏀.

📋 C.B. BELLREGUARD 4️⃣0️⃣ – 1️⃣9️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Bon partit dels xics el jugat hui on, malgrat el resultat negatiu, han lluitat durant tot l’encontre i en cap moment han donat el partit per perdut.

La batalla ha començat amb un ritme alt de joc, on els jugadors van intentar continuar amb la progressió de la temporada en l’aspecte defensiu.

En atac ens falta no perdonar tant baix de la cistella i intentar recolzar-nos més al tauler a l’hora de llançar a cistella.

Hem de continuar amb la progressió defensiva i en atac hem de ser més agressius de cara a l’anella 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 3️⃣1️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. PEGO 📋

Nova derrota dels nostres xics, que van començar bé el partit, aconseguint un parcial de 11-3 al primer període, però no van saber superar la intimidació i la defensa més que dura que va dur a terme el C.B. Pego amb la permisivitat del criteri arbitral de la vesprada d’ahir, arribant al mig temps amb un resultat de 13-21.

Aquesta vegada l’esforç ha sigut constant durant tot l’encontre i el balanç defensiu ha estat correcte, faltant-nos saber fer les faltes oportunes per tallar el joc del rival, un poc més d’intensitat a l’hora de tancar el rebot i, sobretot, encert de cara a la cistella. Treballarem per millorar i continuar aprenent més conceptes d’aquest meravellós joc que és el bàsquet 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣3️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.B. LUCENTUM ALICANTE 📋

Després d’un inici molt bo de les nostres, al qual aconseguim 10-11 punts d’avantatge, hem tingut un lleuger bloqueig al joc, fet que aprofitaren les visitants per igualar el tanteig i posar-se per davant lleugerament al descans.

A la tornada, no hem sabut encertar i desaprofitem unes quantes cistelles fàcils. Això unit al bon joc visitant, ha fet que eixa diferència fora més ampla que allò vist al partit.

De totes formes, hem seguit jugant bé, amb ganes, i la llàstima ha sigut el desencert de cara a la cistella.

Hui han sigut els millors 15 minuts de la temporada en molts aspectes. Seguim amb eixa evolució i sensacions positives, ja competint amb tots els equips.

Quin gran canvi de fa un temps! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 3️⃣5️⃣ – 4️⃣4️⃣ C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Partit al que hem estat lluny del nostre nivell i on no acabem amb bones sensacions.

Començament molt adormides i permissives en defensa, afegit a la falta d’agressivitat per atacar la cistella rival.

Al tercer i quart període despertem i comencem a lluitar el partit per anar-nos-en igualades al descans.

A la segona part hem estat prou lentes, tant en atac com en defensa, i això s’ha reflectit al marcador, davant un Benifaió que hui ha sigut millor que nosaltres.

Hem d’agrair les ganes i l’esforç de les xiquetes, tant de l’Aleví com de l’Infantil 2010, que ens han ajudat i s’ho han deixat tot a la pista.

Demà tenim una nova oportunitat per tal de millorar sensacions 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣7️⃣ – 4️⃣6️⃣ C.B. BELLREGUARD 📋

Partit molt divertit i competit el que hem jugat aquesta vesprada. Volíem millorar les sensacions d’ahir i així ho hem fet.

El partit s’ha desenvolupat de manera molt ajustada, amb tantejos molt pareguts a tots els períodes, excepte al segon i tercer període, que ha sigut un per a cada equip de manera molt clara.

A l’últim quart arribem igualades al marcador, on un triple nostre ens coloca 3 punts dalt i on les de Bellreguard obtenen un 2+1 amb el que podrien haver igualat l’encontre, però erren el tir lliure.

Amb l’avantatge d’un punt juguem els últims segons, on hem aconseguit retindre la possessió i no posar-nos nervioses.

A la fi, victòria molt treballada del conjunt, on el més important ha estat el no desconnectar en cap moment del partit 🏀.

📋 DÉNIA BÀSQUET 2013 5️⃣3️⃣ – 4️⃣3️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Primera derrota de la temporada en un partit on no hem mostrat tot el joc que sabem fer i tampoc hem pogut aguantar el ritme del rival.

Comencem bé, amb ràpides transicions i bones defenses que ens permeten acabar 4-16 el primer quart.

A partir d’eixe moment el Denia puja la intensitat en defensa, no sabem llegir amb claredat les opcions en atac i el balanç defensiu no és prou ràpid, acabant amb un 25-26 la primera part.

A l’inici de la segona part eixim despistats en defensa i amb falta d’encert cara cistella, fets que es tradueixen en un marcador de 40-32.

Als dos quarts restants estem atents i intensos en defensa, però l’encert a l’hora d’encistellar tant a les jugades com als tirs lliures és molt baix, tot i agafar moltíssims rebots en atac.

Derrota que ens allunya de la primera plaça del grup i que hem de fer servir com a mostra dels aspectes a millorar als entrenaments 🏀.

📋 ACADEMIA PETRAHER A – ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

⌛ Encontre per disputar ⌛.

📋 CAIXA POPULAR C.B. ALBERIC 4️⃣7️⃣ – 7️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Encontre contra un molt bon equip on, malgrat el resultat, les xiquetes han fet un bon partit dins d’allò possible.

Les valleres han compartit la pilota en tot moment i han buscat tirs lliurats, però no estaven encertades de cara a l’anella.

Tot i això, cal mirar la part positiva, que és que cada setmana que passa, la pilota roda més per totes i en defensa ja estan totes damunt de la seua jugadora.

A seguir treballant! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣4️⃣ – 1️⃣3️⃣ C.S.A. CARCAIXENT GROC 📋

Nova victòria dels guerrers amb un gran inici de partit i on la defensa era la protagonista. Això ens ha permet agafar un cert avantatge al marcador.

A més a més, tota la primera part ha estat marcada per una gran defensa dels vallers, malgrat els errors que teníem de cara a la cistella.

Ja en la represa del descans, els guerrers continuen amb el seu ritme per tancar el marcador.

Comencem a treballar coses noves que necessiten més paciència per millorar, però de segur que els nostres xiquets ho aconseguiran a poc a poc.

Bon partit per continuar amb la lluita de millorar cada día! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 2️⃣0️⃣ – 2️⃣8️⃣ N.B. ALZIRA GRANA 📋

El C.B. Tavernes no ha fet un bon partit, amb una primera part amb molt poca intensitat defensiva i on l’Alzira castigava constantment. D’aquesta manera s’arriba al descans amb una diferència a favor dels visitants de 8-21.

La segona part va ser diferent i els vallers van eixir més lluitadors a la pista, millorant la seua defensa i el joc en atac, fet que va provocar que a poc a poc remuntaren en el marcador, però l’equip va cometre moltes errades en el tir a cistella, que a la fi van provocar que no aconseguirem traure un millor resultat.

Hem de quedar-nos amb aquesta segona part, ja que de fer-ho així de segur que l’equip anirà creixent! 🏀

📋 PREBENJAMÍ 1️⃣7️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. CANALS 📋

Tot i el resultat, bon partit dels nostres menudets, on hem pogut observar un bon joc en atac, buscant passes als companys.

Al cas de la defensa, hem tingut moments bons, però també alguns als quals semblava que ens costava reaccionar, la qual cosa donava moltes oportunitats als de Canals.