📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 5️⃣9️⃣ – 6️⃣9️⃣ MISLATA B.C. 📋

Encontra amb un primer quart on eixim ben plantats a pista, sabent la feina que havĂ­em de fer. Amb bones defenses i fluĂŻdesa ofensiva aconseguim tancar el quart per davant i amb molt bones sensacions.

Al segon perĂ­ode, els visitants comencen a adaptar-se millor a la nostra defensa i a poc a poc ens van fent mal, movent la pilota molt bĂŠ ofensivament i trobant tirs lliurats que no perdonen. Arribem al descans amb un +4 al marcador.

El tercer quart va ser un voler i no poder. Els vallers segueixen defenent molt bÊ, pressionant els millors jugadors del rival, però el Mislata ofensivament aconsegueix trobar al jugador que es troba a soles, i amb un molt bon encert al tir exterior, ens donen la volta al marcador, arribant a col¡locar-se fins 10 punts dalt.

A l’Ăşltim quart no baixem els braços, però ofensivament no carburem gens bĂŠ. Ens costa anotar amb fluĂŻdesa i depenem molt del tir exterior. En canvi, els visitants segueixen anotant sense molts problemes, cosa que els fa impossible tornar al marcador i finalment, amb un Ăşltim apretĂł ens col¡loquem a 5 punts, però els visitants tanquen molt bĂŠ el partit i no aconseguim emportar-nos la victòria esta vegada.

En definitiva, orgullĂłs del treball de l’equip en este partit i victòria merescuda per al Mislata, que ha sigut millor. Queda alçar el cap i seguir treballant. Si volem estar a la part alta, hem de ser capaços de guanyar a aquests equips 🏀.

📋 C.B. PEGO ROIG 9️⃣0️⃣ – 4️⃣9️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

A pesar del resultat, bon partit el fet per l’equip del C.B. Tavernes, enfront un equip amb molta veterania, amb un joc interior fort i que de segur que finalitzarĂ  la temporada a la part alta de la classificaciĂł.

Bon inici de l’equip valler, lluitant en els primers minuts de tu a tu a l’equip de Pego, però a poc a poc els locals van imposant la seua veterania i qualitat i aconsegueixen traure les primeres distĂ ncies al marcador.

Al segon quart, uns moments de desconnexió del C.B. Tavernes, que sols aconsegueix una cistella en joc, provoquen que la diferència al marcador siga molt elevada.

A la segona part, el conjunt grocinegre es refà en el seu joc i aconsegueix efectuar jugades amb mèrit, demostrant allò que entrenem, i cada vegada ho estan fent millor.

Això sí, la gran falta d’anotació dels de Tavernes segueix sent una lacra que no els permet competir amb majors garanties, perquè altra cosa no, però l’equip treballa, i si seguim així, de segur que arribaran les recompenses.

A seguir, equip! 🏀

📋 U.P.B. GANDIA 3️⃣4️⃣ – 6️⃣6️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Els Júniors continuen disfrutant del moment i el Tavernes torna a casa amb la quarta victòria, en un partit dominat de principi a fi i on no s’han deixat sorprendre en cap moment pel conjunt local de Gandia.

Els vallers comencen l’encontre amb una actitud seriosa, i als primers minuts ja dominaven amb un marcador de 3-12. Tot i això, els de Gandia no baixaven els braços i s’acostaven al marcador amb un 10-17, finalitzant el primer període amb un avantatge d’11-20 favorable als vallers.

Al segon període, els locals comencen a pressionat en defensa a tota pista, però el Tavernes trau bé la pilota i continua atacant fàcil l’anella contrària, acabant el segon quart amb un marcador de 22-40, tenint ja el partit finiquitat.

El Tavernes volia més i no baixa la intensitat defensiva, però sí la ofensiva. D’aquesta manera, deixem el rival amb tan sols 1 punt en 10 minuts, però encistellem únicament 14 punts en aquest període, amb un resultat clar de 23-54.

A l’últim quart continuem al nostre ritme. És cert que deixem al rival anotar alguna cistella fàcil que en una altra situación en podria haver fet perdre un partit, però finalment el resultat és allò que conta i seguim pel camí de les victòries.

En definitiva, un altre bon partit del Júnior Masculí que continua disfrutant jugant. Finalment aconseguim un resultat de 34-66 a l’electrònic. La setmana que ve més i millor! 🏀

📋 C.B. TACTE PEDREGUER 4️⃣8️⃣ – 6️⃣3️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria de les nostres xiques en un desplaçament complicat.

El partit ha començat amb intensitat, amb les nostres intentant jugar i trobar espais, cosa que els feia rebre moltes faltes personals i estar dins del partit gràcies a l’encert al tir lliure.

No obstant això, la defensa no estava igual. Moltes segones opcions concedides i mals balanços permetien a les locals estar en partit. Malgrat això, aconseguim arribar al descans amb 8 punts d’avantatge (30-38).

En començar el tercer quart, uns balons recuperats de les valleres els feia sobrepassar els 10 punts de diferència, una distĂ ncia que es mantindria quasi tota la segona part. NomĂŠs uns minuts de desconcert en defensa han fet que les de Pedreguer s’acostaren, però les del Tavernes no han perdut el temple i han aconseguit endur-se la victòria 🏀.

📋 C.B. OLIVA ACTIVA’T – CADET MASCULÍ 2008 📋

Encontre ajornat ⏳.

📋 C.B. OLIVA DISGLOP 3️⃣8️⃣ – 5️⃣1️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Primera derrota per al nostre equip, on tot el treball que estàvem fent als entrenaments i als partits se’ns ha oblidat.

Cal seguir treballant de la mateixa manera que estàvem fent-ho fins ara i solament d’aquesta forma tornarem a aconseguir victòries 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2008 – C.B. ERCROS ALMUSSAFES 📋

Partit per disputar (dimecres 8 de novembre) ⏳.

📋 N.B. ALZIRA 2️⃣9️⃣ – 4️⃣5️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Molt bon partit pel que fa a la regularitat. Hem estat ben concentrades i fent un bàsquet dinàmic.

A la primera part ens hem mantés igualades, amb un marcador de 19-21, tot i veure’s cert domini al joc.

Al tornar del descans hem apretat mÊs en defensa, amb domini del rebot i no permetent cap cistella fàcil.

El nostre tercer quart ha segut fonamental, ja que hem aconseguit un bon marge i l’hem anant mantenint fins tancar el resultat final.

Cal destacar el treball en equip i l’evoluciĂł de les jugadores, que cada vegada sĂłn mĂŠs serioses 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ – CYCA U.P.B. GANDIA NEGRE 📋

Primera victòria de l’equip Infantil, on gràcies a la nostra defensa i la velocitat, hem sigut superiors durant quasi tot l’encontre. Per la seua part, el Gandia, tot i que tenia més altura, no ha pogut guanyar-nos en la velocitat i les ganes.

Hem de ser més consistents a l’anella rival i deixar de perdonar cistelles fàcils baix de l’anella. La defensa ha de ser la nostra virtut i ja comença a veure’s als jugadors.

Cal seguir amb els entrenaments, que faran que aquests jugadors cresquen més 🏀.

📋 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 3️⃣7️⃣ – 6️⃣0️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit mĂŠs ajustat del que es reflecteix al marcador final.

Començament de partit on ens costa molt entrar en ritme i concentració, arribant al final dels 3 primers períodes molt ajustades.

A partir del quart període, comencem a estar mÊs concentrades i a posar mÊs intensitat, fet que aprofitem per a fer 3 quarts seguits molt favorables.

Amb el marcador a favor i el domini del ritme, l’equip es va sumant i agafa confiança.

Acabem l’encontre amb una diferència àmplia al marcador, però amb la  sensació que hem de concentrar-nos i ser intenses durant tot el partit si volem competir la resta de lliga 🏀.

📋 BÀSQUET BELLREGUARD – INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit suspés pel vent (ajornat al 17 de novembre) ⏳.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 4️⃣6️⃣ – 3️⃣2️⃣ C.B. OLIVA 📋

Encontre molt igualat, on fins el cinquÊ període no ens hem pogut avançar amb claredat al marcador.

Els xiquets han eixit un poc despistats en atac, sense moure la pilota amb criteri i, per tant, amb moltes dificultats per trobar companys ben situats.

Els parcials ho diuen tot: 4-4, 4-8 i 8-6 fins al descans, on s’ha arribat amb un 16-18 que indicava la igualtat desenvolupada a la pista.

A poc a poc ens hem adaptat a la duresa defensiva de l’adversari i hem eixit amb velocitat i alçat mĂŠs el cap, veient amb claredat les posicions dels companys, amb la qual cosa s’ha pogut capgirar el marcador, finalitzant el quart perĂ­ode amb un marcador 22-19.

El cinquĂŠ perĂ­ode ha sigut definitiu, on hem aconseguit un 12-2 de parcial. Les rotacions han donat resultat i hem pujat la intensitat en defensa, furtant molts balons i complicant l’atac de l’Oliva.

S’han notat hui les baixes de jugadors, però la resta de xiquets ho ha donat tot i s’han assabentat que, amb esforç i velocitat, sĂłn capaços d’enfrontar-se a qualsevol equip 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 5️⃣2️⃣ – 3️⃣6️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Seguim sumant victòries amb les Alevins, encara que de manera mÊs complicada del que sembla al marcador.

Eixim al partit adormides, i durant els dos primers quarts deixem anotar a les rivals fàcilment. A poc a poc anem entrant en partit, llegint la defensa i ocupant els espais lliures per atacar amb claredat.

La segona part ĂŠs totalment diferent, juguem el nostre bĂ squet, molt dures en defensa i movent el balĂł com sabem.

Enhorabona i a sumar moltes més victòries! 🏀

📋 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 3️⃣5️⃣ – 5️⃣0️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Encontre molt igualat, on qualsevol equip podia endur-se la victòria.

El partit anava a ratxes, on l’equip local feia uns bons minuts i després el nostre equip responia.

Hem d’intentar alçar el cap mentre botem la pilota per veure les companyes que estan soles, i en defensa hem d’estar damunt de la nostra parella.

Malgrat aquests aspectes, el partit ha sigut bo en línies generals. Cal seguir treballant als entrenaments i a poc a poc anirem millorant! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 4️⃣6️⃣ – 6️⃣ XENET C.B. BÀSQUET CULLERA 📋

Tercera victòria dels nostres guerrers a la Lliga Regular.

Des d’un inici, amb un joc col·lectiu i pressionant en defensa, els vallers imposaven el seu ritme de joc al partit.

En línies generals, molt bon encontre de tots els jugadors, que comencen a tindre clar què ha de fer cadascun d’ells per aportar el màxim possible a l’equip.

Hui hem començat a veure el joc que volem realitzar durant tota la temporada, on tot s’inicia en la defensa.

Una vegada ja tancat el marcador, hem introduĂŻt nous aspectes que anem practicant als entrenaments.

Destacar els reforços d’Isaac i Alan del Benjamí Mixte, que ens han ajudat en gran mesura.

La propera setmana jugarem a casa contra l’Algemesí, i de segur que serà un partit frenètic. Anem a per més! 🏀

📋 PREBENJAMÍ 3️⃣9️⃣ – 1️⃣6️⃣ C.B. GENOVÉS 📋

Partit còmode dels nostres Prebenjamins, on hem pogut començar a veure aspectes treballats als entrenaments.

Destacar el bon moviment de baló entre els jugadors, que aconseguien alçar el cap i passar-la al company desmarcat.

En defensa seguim un poc adormits, permetent en ocasions als contraris córrer fins a la cistella amb certa facilitat, cosa que seguirem treballant! 🏀