📋 CRÒNICA N.B. PATERNA 85 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota clara en un partit on les locals van saber imposar el seu ritme en defensa.

L’encontre va començar amb les nostres ficades al partit i amb bons percentatges que els permetia manar durant els primers minuts, però les locals, a base de rebots ofensius, es mantenien al marcador.

A partir de meitat del quart perĂ­ode baixa l’encert de les valleres grĂ cies a la intensa defensa de les de Paterna, que li peguen la volta al marcador i comencen a pujar l’avantatge gradualment fins a arribar a l’abultat marcador final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PICKEN CLARET ROJO 56 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

PartidĂ s el jugat hui a Benimaclet.

Comencem el partit amb un tirĂł enorme, aconseguint un avantatge de 16 punts al finalitzar el primer quart.

A partir d’ahí el partit s’iguala davant un rival físicament bo i amb un ritme i jugadors molt intensos en defensa. A més a més, han estat tot l’encontre pressionant-nos i dificultant-nos les coses.

A partir del segon quart ja ens costa mÊs aguantar el ritme imposat i els locals aconsegueixen una renda de fins a 10 punts de diferència.

Comencem a precipitar-nos, fallant cistelles clares, amb pèrdues de baló tontes i sense tancar com cal el rebot, però la situació Ês breu. Ràpidament tornem al partit i, gràcies a bones defenses individuals i variacions amb les zonals, aconseguim recuperar i tornar al partir.

Així aconseguim tornar a casa sense cap diferència al marcador. Demà toca lluitar per la plaça a Semifinals davant un rival dificil. A lluitar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 58 – 49 C.B. PICKEN CLARET ROJO 📋

Molt bon partit dels nostres que ens dona el passe a les Semifinals dels Playoffs.

Des d’un inici hem marcat un ritme molt superior als visitants, corrent sempre amb el baló i amb bones accions de transició.

A partir d’ahí el rival aconsegueix cistelles molt fàcils davant una defensa molt blaneta dels nostres. Així i tot, ràpidament aconseguim frenar els atacs i dominem el marcador, amb 10 punts de diferència al descans.

El ritme de partit no podia baixar en cap moment i aixĂ­ ha sigut durant tota la segona part en defensa.

Els vallers han lluitat, s’han barallat per tots els rebots, han robat pilotes per poder córrer i han aconseguit una victòria molt treballada.

Donar l’enhorabona a tots els xiquets pel treball que fem als entrenes per poder plasmar-ho als partits i que done els resultats esperats.

GrĂ cies a tota la gent que ha baixat a donar suport, ja que hui la grada ha sigut el sext jugador.

Ens vegem en Semifinals! Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 15 – 56 C.B. ALGINET 📋

Partit on el rival ha sigut molt superior i ha imposat el seu ritme de joc de categoria autonòmica.

Els nostres xics han eixit un poc adormits al primer quart i l’Alginet se n’ha anat al marcador. L’únic període que s’ha pogut competir ha sigut el segon, on hem guanyat el parcial de 3 punts.

Tanmateix, a partir d’aquest moment l’Alginet ha demostrar la seua superioritat i els visitants han pogut amb les nostres forces.

Felicitar a tot l’equip per la gran temporada que han fet! 🏀

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 50 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

No ha pogut ser, i les xiquetes han perdut davant un bon equip.

Hem començat la final molt nervioses i 2 pèrdues de balĂł fan que l’equip contrari es col¡loque 4-0 al marcador. A partir d’aquest moment, les xiquetes a poc a poc entren al partit i acabem guanyant el quart 9-10.

Al segon quart eixim bĂŠ, però les pèrdues i la falta d’encert fa que acabem 18-15 a favor del Torrent.

El tercer quart ha sigut per oblidar, on les xiquetes han baixat els braços i l’equip contrari aconsegueix anar-se’n al vestidor amb un marcador de 30-17.

SabĂ­em que si volĂ­em la victòria, el quart perĂ­ode anava a ser clau, i les xiquetes han eixit molt enxufades, però altra vegada la falta d’encert i les pèrdues de balĂł provoquen que no aconseguim reduir la distĂ ncia (33-20).

Al cinquÊ quart seguim amb la mateixa tònica i acabem el període 16 punts baix.

Ja a l’Ăşltim perĂ­ode fem jugar a totes les xiquetes, on ja el resultat poc importava.

A la fi, donar la enhorabona a l’equip contrari per la victòria. A les nostres xiquetes, felicitar-les per la gran temporada que han fet.

Estem molt orgullosos d’elles, on hem vist una evoluciĂł dia a dia, tant a nivell individual com a col¡lectiu.

Hui hem viscut una derrota, però aquests partits són els que ensenyen i ens mostren tot el que hem de millorar.

I vos diguem que el pròxim any tornarem mÊs fortes i intentarem arribar altra vegada a les finals; i aquesta vegada aconseguirem la victòria.

A tots els pares, gent del club, Sènior Femení i a la resta que ens han acompanyat a Cullera: moltes gràcies de tot cor. Ens heu ajudat moltíssim 🥰. Fins el pròxim any! 🏀