📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 7️⃣2️⃣ – 5️⃣9️⃣ C.B. JÓVENS ALMÀSSERA B 📋

Un començament de partit lent per part nostra junt amb l’inici explosiu dels visitants ens fica en un marcador inicial de 0-11, provocant el primer temps mort als 3 minuts de joc.

A partir d’aquest temps mort l’equip reacciona i, amb molt bona maduresa, comença a elaborar l’atac amb calma i a poc a poc els punts comencen a vindre, tancant el primer quart per davant al marcador.

Al segon quart, partit molt igualat, on els vallers sempre es mantenen per davant a l’electrònic, però amb distàncies molt ajustades, ja que els visitants, amb un gran encert en el tir exterior, no deixen que ens allunyem en cap moment.

A la segona part l’equip ix concentrat, sabent que el partit una vegada mĂŠs ha de guanyar-se en defensa. Pugem la intensitat, però els visitants no es deixen sorprendre i el tercer quart es converteix en un intercanvi de joc per part dels dos equips, on nosaltres agafem el ritme del partit, corrent tota la pista, però ells dominen el joc estĂ tic anotant bons tirs.

Entrem a l’Ăşltim quart amb el marcador igualat, però molt ficats al partit i amb tots els jugadors sumant des de la banqueta. A poc a poc imposem el nostre ritme i agafem un avantatge de +6 punts. A partir d’aquest moment els vallers dominen el partit amb calma, gestionant molt bĂŠ els atacs llargs, produint cistelles sense precipitar-se i no deixant que els visitants anoten rĂ pid per retallar el marcador, ampliant l’avantatge fins el marcador final.

En definitiva, una victòria molt important per l’equip, sobretot a nivell moral. Ens clavem en una primera final de Lliga Valenciana, que mĂŠs enllĂ  de guanyar-la o no, demostra als jugadors que si es treballa en la pista, les recompenses arriben, i que si tots peguem un pas endavant, som un equip competitiu.

Molt orgullós de la feina de tots, des dels jugadors amb pes fins als jugadors de rol que estan aportant molt des de la banqueta. Aquest equip està creixent i madurant a poc a poc, però tambÊ hi ha molta feina per davant.

A per la final! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 8️⃣9️⃣ – 3️⃣7️⃣ C.B. BÉTERA 📋

Bon treball de l’equip el primer dia a casa. Des del primer minut hem mostrat una molt bona actitud defensiva, amb una pressió en primera línea que ens permet furtar balons en segona línia, propiciant atacs forçats de Bétera que ens permeten rebotejar i crear arribades en superioritat.

En atac estàtic comencem movent bÊ la bola i respectant els espais, però amb poc encert i poca mobilitat sense baló.

Progressivament anem entonant-nos i del 10-7 al minut 5 passem al 24-12 a la fi del primer quart.

Al segon quart, amb la seguretat del resultat després d’un gran esforç col·lectiu, l’equip comença a jugar amb més soltura i alegria en atac, propiciant moltíssimes situacions de cistella, tot partint des d’una intensitat i agressivitat defensiva destacable. Arribem al descans amb un marcador de 44-18.

A l’inici del tercer quart ha hagut una certa relaxació defensiva, deixant arribar a les rivals amb certa comoditat al nostre camp defensiu, on aprofiten la seua major intensitat en el rebot per anar guanyant el tercer quart fins un temps mort, on recordem quins aspectes del nostre joc ens han propiciat la renda al marcador, i on l’equip reacciona tornant a córrer i amb un bon joc en transició.

A l’últim quart l’equip ha tornat a moure la pilota amb dinamisme, compartint-lo i atacant en el moments adequats després d’inversions o d’associacions sense baló que també ens han permés tindre bons tirs lliurats.

A la fi aconseguim un 89-37 a l’electrònic, que mostra que el treball entre setmana amb una intensitat i ritme destacables ens està permetent dur els partits a un dinamisme molt positiu.

Esperem continuar aixĂ­ en el dia a dia i millorar en certs detalls com el rebot defensiu en determinades fases del partit, les finalitzacions en superioritat o la mobilitat sense balĂł en atac estĂ tic.

ENHORABONA a les xiques pel treball i al nombrós públic que va assistir al partit i ens impulsa a voler créixer 🏀.

📋 C.B. MARISTAS 2️⃣4️⃣ – 8️⃣5️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Partit desenvolupat de menys a mĂŠs.

Inici erràtic per la nostra part, sense la intensitat necessària per dur el partit al nostre ritme, deixant que les xiques de Maristes arriben prou còmodes fins a la nostra zona, i amb poca mobilitat i encert en atac. Després d’un marcador de 7-4 al minut 5, demanem un temps mort per la nostra part.

Progressivament anem entonant-nos, amb major agressivitat i velocitat, que ens permet furtar i córrer per a trencar definitivament el partit durant el segon període, on el parcial és de 2-23, amb l’equip molt més dinàmic, intens i amb fluïdesa. Arribem al descans amb un 6-40 a l’electrònic.

Una vegada més, el tercer període comença amb l’equip desconcertat i precipitat. Permetem que el parcial del quart s’iguale, degut a la nostra poca claredat per atacar i traure en velocitat les transicions. Parem el partit, respirem i recordem allò que ens permet ser efectives i jugar amb major efectivitat i espais, i aconseguim recuperar el ritme que ens permet minimitzar els seus atacs i córrer amb onades.

L’últim quart l’aprofitem per defendre a mitja pista i millorar en les situacions d’1×1 i primeres ajudes, on totes les jugadores poden participar i gaudir de la competiciĂł.

Enhorabona a les xiques per mantindre aquesta ambició i motivació per continuar millorant i exigint-se competir fins a l’últim minut a pesar del resultat.

Continuarem treballant en aquesta línia per a continuar creixent! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 6️⃣9️⃣ – 2️⃣5️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Victòria còmoda en el tercer partit de la pretemporada, al qual, a pesar del resultat, el joc local no va ser suficientment consistent.

L’encontre va començar amb les valleres faltes de ritme i intensitat, deixant jugar amb comoditat a les de la Ribera, que fins i tot es mantenien davant al marcador als primers minuts (4-6 al minut 3), encara que a poc a poc la intensitat local va anar augmentant i provocant errades. Això va provocar que les nostres xiques s’emportaren el quart amb mĂŠs comoditat al marcador d’allò que s’havia reflectit a la pista.

Al segon quart la millora defensiva va continuar augmentant, però els atacs no eren clars. L’equip mancava d’idees i poques voltes es trobaven situacions clares de finalitzaciĂł. AixĂ­ i tot, la superioritat de les de Tavernes feia que arribaren al descans amb un resultat de 33-14.

En tornar del descans, un bon inici ofensiu de les de la Valldigna, amb un parcial inicial de 8 a 0 i situacions clares de tir i rebot ofensiu, feia pensar que les nostres estaven ja ficades en partit, però va ser tot un miratge, ja que conforme avançava el quart tornaven les males decisions ofensives i les errades.

Ja a l’Ăşltim quart mĂŠs del mateix: mals atacs i defenses acceptables que continuaven donant avantage al marcador fins arribar al 69-25 final 🏀.

📋 C.B. OLIVA DISGLOP 2️⃣4️⃣ – 5️⃣3️⃣ CADET MASCULÍ A 📋

Partit sense ritme, sense ganes de donar-ho tot en cap moment.

Comencem a un ritme baix, i hem intentat en tot moment posar en prĂ ctica pressions noves treballades als entrenaments, que no han donat el seu resultat i ens han ocasionat moltes errades.

TambÊ hem tingut molta desconnexió en defensa, sense intensitat per poder furtar i correr, i això provoca una diferència de marcador mínima en tot moment.

Així i tot, a l’últim quart hem començat a donar la cara realment i hem aconseguit despegar-nos al marcador.

Acaba la Lliga Valenciana amb sensacions prou baixes. Ara toca donar-ho tot en les Semifinals, amb molta més garra i intensitat 🏀.

📋 C.B. SUECA 2️⃣6️⃣ – 6️⃣3️⃣ CADET MASCULÍ B 📋

Partit que necesitàvem per agafar confiança desprÊs de dos mal partits.

Hem estat connectats durant tot el partit i els jugadors han estat molt actius en defensa i al contraatac.

Cal seguir entrenant igual i millorar 🏀.

📋 CADET FEMENÍ B 4️⃣0️⃣ – 4️⃣2️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Partit on ens ha costat entrar en una bona dinàmica de joc, sobretot al principi.

No sabĂ­em ben bĂŠ com atacar la bona defensa de les visitants i, a mĂŠs, hem estat massa estĂ tiques i amb un joc massa pla.

Les de la Ribera Alta van rendir millor en prous minuts, amb certs avantatges al marcador tot i ser igualat.

A poc a poc hem aclarit idees, juguem millor sense la pilota i ens posem per dalt ja ala segona part, però ens falta continuïtat i poder sentenciar amb alguna que altra cistella quan hem tingut la iniciativa.

DesprĂŠs resorgiren les xiques d’Alzira, amb un bon parcial al seu favor i, en un Ăşltim esforç nostre, vam estar a punt de forçar el temps afegit i de poc no va ser aixĂ­.

A la fi, bonic partit dels dos equips, ja que podria haver guanyat qualsevol.

Ens quedem amb el joc que s’ha vist, les bones sensacions, la forma de jugar, com ens entenem, etc.

A millorar els daltabaixos i el no perdonar tant. Molt content pel treball de les xiques. A seguir fent camí! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 4️⃣6️⃣ – 2️⃣9️⃣ INFANTIL FEMENÍ A 📋

Gran partit de l’equip tenint enfront un Carcaixent molt treballat, jugadores talentoses i amb un fĂ­sic immensament superior.

Al principi ho hem notat, jugant amb massa respecte, i les locals ens han dominat gràcies a la seua alçada. Han tingut moltes opcions per encistellar fàcil i controlar el ritme.

Nosaltres hem anant confiant amb allò que treballem, atrevides, augmentant el ritme en defensa, reduint les nostres errades i ens hem posat al partit.

Sols una tornada del millor joc local ha fet que aconseguirem jugar amb certa comoditat als darrers minuts.

Molt content per la imatge donada, la defensa, l’actitud i per creure que podĂ­em. CaldrĂ  millorar el no perdre tantes oportunitats a prop de cistella. Igual haguera estat mĂŠs emocionant. A competir aixĂ­ que dona gust 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 6️⃣8️⃣ – 2️⃣7️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Victòria de les nostres xiquetes en la qual s’han vist les ganes que tenien de començar a jugar.

A la primera part han eixit concentrades, amb moltes ganes, i hem pogut beneficiar-nos amb molts contraatacs.

A la segona part hem començat desconnectades, però de manera que ha anat passant el temps, s’han tornat a activar per acabar com havíem eixit al principi de l’encontre.

Aquest primer partit ens ha servit per veure què és allò que hem de millorar. Així i tot, bon partit de les nostres, que de segur ens faran disfrutar aquesta temporada! 🏀