📋 C.B. LLÍRIA 7️⃣2️⃣ – 6️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Derrota una vegada més en un partit on els vallers han competit de valent durant tot l’encontre.

Al primer perĂ­ode eixim un poc apagats en defensa, no entrem al partit tan concentrats com deurĂ­em i els locals ho aprofiten molt bĂŠ agafant un avantatge de +15 amb un gran encert al tir exterior, convertint fins a 6 triples al primer quart.

Al segon quart l’equip comença a treballar en defensa i a atacar l’anella sense por, aconseguint retallar el marcador fins al -4 al descans.

A la represa del descans juguem els millors minuts de l’encontre, amb una gran defensa que no deixa elaborar còmodes als locals i aconseguim capgirar el marcador, col¡locant-nos fins a 8 punts dalt a l’electrònic. D’altra banda, no tanquem bĂŠ el quart, amb dos minuts de desconnexiĂł al final que ens costen dos triples i deixen el marcador completament igualat per als Ăşltims 10 minuts.

A l’Ăşltim perĂ­ode, intercanvi de cistelles constant. Els dos equips competeixen al mĂ xim sense deixar que el rival s’allunye en cap moment. A falta d’un minut pel final ens anoten un gran triple amb la defensa puntejant-lo al final de la possessiĂł, deixant-nos 4 punts baix. No aconseguim anotar al segĂźent atac i ja se’ns escapa el partit.

Una vegada més, la qualitat superior del rival decanta la victòria per xicotets detalls als últims minuts, però res que demanar a l’equip. Ho estan deixant tot a la pista, competint de tu a tu durant les últimes setmanes a equips de la part alta de la classificació.

Ens queden 4 jornades a vida o mort i no anem a rendir-nos. Açò ho traurem endavant sí o sí! 🏀

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 4️⃣3️⃣ – 6️⃣6️⃣ C.B. ALGEMESÍ 📋

Una vegada més, l’equip valler no ha entrat al partit com calia, mostrant una defensa blaneta i un atac inoperant. A més a més, la defensa en zona dels visitants ens deixava amb tan sols 9 punts al marcador al primer període enfront els 21 de l’Algemesí.

El segon quart no millora pels del C.B. Tavernes, ja que segueixen sense traure el caràcter que el partit reclamava i, tot i millorar un poc en la defensa, continuem cometent els mateixos errors en atac, amb nombroses pèrdues de baló, una gran quantitat de tirs lliures errats i moltíssims tirs de baix de l’anella sense convertir.

Durant els primers minuts del tercer període, el conjunt local sembla reaccionar i aconsegueix anar apropant-se al marcador malgrat no fer un bon joc, però aconseguim mantenir el ritme fins que tornem a entrar al mateix bucle que al primer quart: pèrdues de baló, nuls en tirs fàcils i tirs lliures errats un darrere de l’altre.

Així és molt difícil competir i sembla que l’equip valler no vol donar el pas necessari, sobretot enfront els rivals contra els quals haurien de ser més ambiciosos.

No ens queda altra que seguir treballant per encarar els últims encontres de la temporada! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 4️⃣6️⃣ – 3️⃣6️⃣ DÉNIA BÀSQUET 📋

Victòria en l’últim partit de la Lliga Regular, en un encontre amb poc encert per part dels dos equips.

La major part de l’encontre va estar dominat per les locals, amb desconnexions i falta d’intensitat en alguns moments, sobretot del segon quart, on s’ajustava el marcador per moments.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica i un escàs encert, on una millor actitud defensiva deixava a les visitants amb apenes 14 punts en tota la segona part, certificant la victòria en un últim partit de Lliga on, malgrat el joc, es ratificava la meritòria competició de l’equip en el seu primer any a Autonòmica.

Quedem terceres a la classificaciĂł, on 3 punts en el bĂ squet particular no ens permeten ser segones, tot i ser el segon conjunt amb millor atac i la segona millor defensa.

Enhorabona al grup! 🏀

📋 C.B. PICKEN CLARET 7️⃣2️⃣ – 4️⃣2️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota en un partit molt intens jugat per tots dos equips, on la superioritat fĂ­sica baix dels taulers i l’encert exterior van ser la clau de la diferència al marcador.

La primera part va ser molt competida, amb bona rotaciĂł de balĂł per part de les valleres, que els permetia mantenir-se en partit.

A la segona part, amb el cansament passant factura en les de Tavernes, les pèrdues de balĂł augmente i deixen opcions a les de la capital, que van anar incrementant la diferència a poc a poc fins el 72 – 42 final 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 8️⃣4️⃣ – 4️⃣7️⃣ C.B. SILLA 📋

Molt bon partit el jugat als dos costats de la pista.

Eixim concentrats, amb una defensa sòlida que no proporciona regals als visitants, i aconseguim tancat el rebot. Això ens dóna una certa facilitat per eixir al contraatac i ràpidament obtenir una bona renda.

Així segueix tot el partit, tot i que hi ha moment on l’atac estàtic se’ns atragante, però són aspectes que anem millorant a poc a poc i fem millor cada dia.

Bona actitud la mostrada per tots els jugadors, i així es reflexa al marcador. L’últim període no aconseguim tancar-lo com deuríem, pel gran avantatge i confiança que portem, però el treball està fet i queda plasmat. Enhorabona! 🏀

📋 E.E.M. PEDREGUER 7️⃣2️⃣ – 3️⃣7️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Resultat mĂŠs ampli del que s’ha vist en gran part de l’encontre en el terreny de joc, on en molts moments el joc ha estat igualat.

El partit ha començat amb les locals mÊs clavades en el partit, amb millor mobilitat i molt bon encert en el tir, cosa que feia que les xiques de Pedreguer tragueren els primers avantatges. No obstant això, ja abans de finalitzar el quart, les valleres han començat a reaccionar i a entrar en partit, impedint que la distància cresquera massa (15-8 al minut 10).

Al segon perĂ­ode, amb un joc mĂŠs igualat entre tots dos equips, la clau ha sigut el major encert de les locals, ja que a pesar de que les de la Valldigna aconseguien atacar amb un poc mĂŠs de fluĂŻdesa, els seus tirs poques voltes acabaven en cistella (31-16 al minut 20).

En tornar del descans, a pesar dels esforços de les de Tavernes i d’aconseguir millorar en l’aspecte defensiu i al rebot ofensiu, les pèrdues de balĂł prop de l’anella pròpia propiciaven algunes cistelles fĂ cils de les de Pedreguer i el resultat es disparava (54-25 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim perĂ­ode, malgrat que les nostres aconseguien arribar amb mĂŠs rapidesa a la cistella contrĂ ria, les pèrdues continuaven castigant molt el seu joc, i la diferència continuava augmentant fins el 72-37 final.

A la fi, millor partit en línies generals del que marca el resultat, però amb detalls que cal polir, ja que permeten massa punts encaixats 🏀.

📋 C.B. JOVENTUT XÀBIA 4️⃣4️⃣ – 4️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Partit per a oblidar el que han jugat les nostres Cadets a Xàbia, on en cap moment s’ha vist cap opció de competir davant un equip que ha sigut superior en tots els aspectes del joc 🏀.

📋 C.B. KAPITALIA ONTINYENT 1️⃣2️⃣ – 5️⃣3️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Còmode partit per a les nostres davant un Kapitalia que s’esforçava durant tot l’encontre malgrat el marcador en contra.

Va ser a partir de l’inici del tercer perĂ­ode quan aconseguirem decantar el partit, tot basat en l’aspecte defensiu i les accions rĂ pides en atac.

Tot i no ser massa atractiu el joc,  destacar per un costat la nostra generositat al jugar, sempre buscant a la companya i l’atreviment local que va voler seguir el nostre ritme, imprecĂ­s tambĂŠ igual que nosaltres en alguns moments 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 4️⃣1️⃣ – 3️⃣9️⃣ CYCA U.P.B. GANDÍA NEGRO 📋

Molt bon partit els que s’ha vist al pavellĂł, on ambdĂłs equips han fet disfrutar a tots els pares que han presenciat l’encontre.

Ha sigut un partit molt igualat des de l’inici, on cap dels dos equips agafava massa avantatge. Al descans, una mínima del Tavernes de +6 punts.

A la segona part, els vallers, amb la seua velocitat i generositat amb els companys, aconsegueixen agafar un cert avantatge al marcador, però el Gandia es col·loca en una zona molt tancada que els afavoria al rebot. Tot això sumat a les decisions d’arribar i tirar sense massa sentit feia que la diferència marcador anara retallant-se fins al final de l’encontre.

Agrair l’esforç de tot l’equip i dels 4 Alevins que han pujat a reforçar l’equip durant aquest partit 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣4️⃣ – 4️⃣5️⃣ C.B. ERCROS ALMUSSAFES 📋

Partit molt ajustat i entretingut el que s’ha vist aquest matĂ­.

L’encontre ha anat canviat l’equip que l’anava dominant segons el perĂ­ode.

Les nostres han lluitat durant els 40 minuts i han compartit molt bĂŠ la pilota, prenent bones decisions en atac.

A la fi, ens ha faltat energia i encert per tal d’haver pogut aconseguir la victòria, però tot i això, molt content pel treball realitzat hui. Enhorabona a totes!

Agraïment especial a les Alevins, que han fet un gran esforç i molt bon treball! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 2️⃣9️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.D. ONIL 📋

Molt probablement el partit mÊs fluix fins al moment en defensa i en actitud.

Eixim bĂŠ els primers 5-10 minuts, però ja es veia vindre que no estĂ vem com deurĂ­em, despistades quasi tot el temps i permetent nombroses cistelles a les xiques d’Onil que a poc a poc s’han fet dominadores del joc.

La veritat Ês que elles estaven posades i intenses i, en canvi, nosaltres volíem però sense saber com i amb poques ganes de córrer en defensa.

Donar-li l’enhorabona al Onil pel bon joc mostrat i a intentar nosaltres canviar en alguns aspectes per a millorar! 🏀

📋 ÒPTICA ADAM C.B. ALGEMESÍ 5️⃣4️⃣ – 6️⃣9️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Nova victòria de les lleonetes a Algemesí.

Ha sigut un partit a ratxes, on han sigut superiors les bones i, per tant, és el que s’observa al marcador.

Aquesta victòria ens permet classificar-nos per als Playoffs a falta de dos partits, a més de continuar lluitant pel primer lloc en la classificació, que ens juguem aquest dissabte a casa. Vos esperem! 🏀

📋 FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDÍA B 3️⃣7️⃣ – 5️⃣3️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Des d’un inici es veia que no anava a ser un partit fàcil i els vallers no ixen concentrats a pista, a més de prendre males decisions, errar entrades a soles de cara a l’anella i efectuar males defenses.

Malgrat l’inici desastrós, a partit del quart període els vallers decideixen entrar en partit a jugar i realitzen un gran parcial per tal d’endur-se la victòria 🏀.