📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣3️⃣ – 7️⃣7️⃣ C.B. REQUENA 📋

Primera part on tenim bons minuts de joc, compartint la pilota ofensivament i corrent al contraatac. Aconseguim col¡locar-nos 8 punts dalt al marcador en dues ocasions, però els visitants en cap moment li perden la cara al partit i segueixen fent el seu joc, amb un gran encert al tir exterior i aconseguint arribar al descans 4 punts dalt.

A la represa del descans, una vegada mĂŠs, ĂŠs un voler i no poder. Una desconnexiĂł de dos minuts provoca dos triples lliurats seguits dels visitants i acabem el tercer quart amb un -12 al marcador.

A partir d’ahí ja no som capaços de sumar fluid i retallar el marcador i, per la seua part, el Requena, amb un equip veterà que sap gestionar molt bé aquests minuts, no ens deixa tornar a entrar al partit 🏀.

📋 C.B. BAIXENS BERENGUER DALMAU 7️⃣7️⃣ – 4️⃣7️⃣ SÈNIOR 1ÂŞ ZONAL 📋

DesprĂŠs de diverses jornades donant bona imatge i competint els partits fins el final, fins i tot enfront els equips de la part alta de la classificaciĂł, arriba el partit on realment l’equip havia de competir i, fins i tot en alguns moments, va rondar el ridĂ­cul.

Primera part igualada, on tots dos equips anaven a ratxes de joc, on els locals ens trauen uns 10/12 punts de diferència i, acte seguit, eren els de Tavernes qui tornaven el parcial per igualar el marcador, arribant al descans 1 punt dalt a favor dels vallers.

DesprĂŠs del descans, l’equip del C.B. Tavernes sembla que es queda al vestuari i realitza una segona part per a oblidar, amb gran deixadesa en defensa, precipitaciĂł en atac i nombroses pèrdues de balĂł que permeten contraatacs dels locals per aconseguir cistelles fĂ cils. A mĂŠs a mĂŠs, en situaciones d’atac estĂ tic, la defensa vallera els feia el ÂŤpasilloÂť i li donava al rival totes les facilitats del mĂłn.

En definitiva, derrota molt mĂŠs que merescuda i imatge per a que l’equip recapacite sobre allò que ha fet i no ens torne a passar.

Hora de recapacitar, tornar al treball i canviar la imatge 🏀.

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 5️⃣3️⃣ – 5️⃣6️⃣ C.B. SAN BLAS 📋

Derrota de les nostres xiques enfront un dels millors equips de la segona volta i amb clares opcions de classificar-se per a la fase d’ascens.

Partit molt competit, amb un inici molt dispers per part dels dos equips, amb continues errades i poca consistència.

A poc a poc entrem en partit i, amb una bona pressió i molta activitat de mans, aconseguim anotar amb més comoditat, tot i les dificultats defensives prop de la nostra anella. L’equip anava creixent i aconseguia el ritme i la intensitat que ens agrada. Marcador de 21-12 a la fi del primer quart.

El segon període s’igualava molt, tant en ritme i en encert com en marcador, on les de la capital alacantina intentaven apropar-se, però les nostres, amb algun contraatac o tir obert, no deixem que ho aconseguisquen. Així i tot, i amb la seua defensa zonal, el partit començava a tindre un ritme més interessant per a les visitants. A més a més, el nostre encert va baixant, arribant al descans amb un 36-27.

El tercer quart continúa amb la dinàmica del segon quart, amb parcials mÊs curts i tendència a favor de les visitants, que a poc a poc van reduint les diferències fins igualar el partit a 45 a falta de 6 minuts del final.

En eixos minuts, les d’Alacant mostren encara més el seu domini prop de l’anella, amb una jugadora dominant durant tot el partit i, tot i ajustar el resultat amb un triple i tindre dues possessions més per empatar, les visitants aconsegueixen una victòria molt treballada, davant un equip que ha mostrat voluntat, però que ha anat de més a menys. Les nombroses baixes en el joc exterior i la falta d’energia en determinats moments, sobretot als entrenaments, ens penalitzen per poder aguantar eixe ritme i intensitat que en sempre és diferenciador en els partits, però que cada vegada ens dura menys temps.

Intentarem i continuarem treballant per trobar eixe punt necessari per afrontar la resta d’encontres i fer un final de temporada en consonància amb el joc mostrat al llarg de l’any 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 7️⃣6️⃣ – 5️⃣3️⃣ C.B.M. BENIFAIÓ 📋

Encontre amb dues cares ben diferents.

En la primera meitat, ens ha sorprés als 2 entrenadors la intensitat vallera i l’apatia del conjunt de Benifaió, sobretot al primer període.

Esperàvem un partit dur i complicat, igual que a l’anada, però no ha sigut així i hem aconseguit un primer parcial de 25-8.

Quan semblava que teníem el partit encarat, el Benifaió no ens ho ha posat fàcil i, al segon quart, els dos equips hem mantés la mateixa actitud a la pista. A més, el Tavernes baixa un poc l’anotació (16-9), però continuem amb un còmode avantatge al descans (41-17).

Sabíem que eixe no era el Benifaió contra qui havíem jugat a l’anada, i al tercer quart els visitants es desperten i pressionen tots els balons després de cistella. També es col·loquen en zona, la qual cosa fa despertar l’actitud que no tenien a la primera part i, a poc a poc, van retallant l’avantatge al marcador. Aquest fet ens obliga a demanar temps mort, a ajustar les ajudes defensives i a tindre clar l’atac. Acabem el tercer període amb un 14-24 favorable als visitants, amb un marcador de 55-41.

Als primers minuts de l’últim quart el Benifaió s’acosta als 10 punts, creient que poden guanyar el partit. Ens ha costat reaccionar, però finalment hem tornat al nostre joc i tanquem l’últim quart 22-12, amb un resultat final de 76-53 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣3️⃣ – 7️⃣0️⃣ C.B. TERRALFÀS 📋

El partit va començar amb les nostres poc concentrades, cosa que va ocasionar que les visitants ja tragueren una renda de 20 punts al primer quart.

Al segon perídoe les valleres reaccionen i a poc a poc van retallant la diferència, però quatre balons perduts acabant-se el període tornen a deixar la diferència rondant els 20 punts.

A la segona part mÊs del mateix. Molt de treball per a retallar un poc la diferència, però les pèrdues tontes impedien baixar mai dels 10 punts.

A la fi, derrota enfront un bon equip que encara no ha perdut en aquesta fase 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 6️⃣1️⃣ – 2️⃣0️⃣ C.B. MARISTAS VALENCIA A 📋

Es presenta un encontre dificilíssim davant un molt bon rival, però hem demostrat que si juguem bÊ no ens para ningú.

Partit quasi perfecte en tots els aspectes, defenses increïbles, tancant el rebot quan cal, atac fluid, movent la pilota, buscant els espais correctes per anotar fàcilment. D’aquesta manera aconseguim anar al descans 20 punts alt.

El tercer període era el més complicat mentalment. Havíem d’eixir igual que al començament i no donar cap opció a un rival al qual no podem donar-li ni un mínim.

I així va ser. Vam fer el mateix treball i vam aconseguir tancar acta. Partit increïble, enhorabona a tots els jugadors! 🏀

📋 N.B. ALZIRA 6️⃣1️⃣ – 6️⃣6️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Molt bon partit el jugat per els nostres, amb una situació difícil, ja que juguem entre setmana a Alzira. Tot i que era un encontre difícil, aconseguim traure’l.

Comencem l’encontre molt seriosos tant en atac com en defensa, però els triples locals i alguns desajustos defensius provoquen que l’Alzira es mantinga al partit.

Aquesta és la dinàmica durant tot l’encontre. El treball és continu, però el problema ve al segon i tercer període, on el nostre atac s’estanca i el marcador segueix molt igualat.

L’últim quart és clau en tot moment. Aconseguim recuperar les bones sensacions en atac i també un avantatge de 9 punts, però els rivals segueixen encertant tot el que llancen des de la línia de 3 punts. Aquest encert provoca un partit molt ajustat fins a quasi l’últim segon.

Enhorabona per la treballada victòria! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 5️⃣0️⃣ – 8️⃣ E.E.M. TEULADA-MORAIRA 📋

Partit sense història on des de l’inici hem sigut molt superiors a l’equip rival. Així i tot, ens ha servit per practicar i jugar els 5 oberts.

Cal seguir treballant, que aquesta setmana tindrem un partit complicat! 🏀

📋 C.B.M. BENIFAIÓ 4️⃣3️⃣ – 3️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Poc a dir del partit jugat per les nostres xiquetes, ja que el marcador reflecteix el que ha sigut l’encontre.

Un inici amb molts balons perduts feia que les locals se n’anaren prompte al marcador.

Això unit a un dia pèssim en el tir ha fet que haja sigut impossible competir 🏀.

📋 MISLATA B.C. 3️⃣3️⃣ – 5️⃣5️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Bon encontre el jugat pels dos equips, diferent per complet al partit d’anada.

Competit per les locals fins al principi de la segona part, on aconseguim marcar el ritme que ens interessa i decidir l’encontre.

Eixim amb ganes i encistellant fàcilment, però a poc a poc les locals ens superen en intensitat i es posen al partit.

DesprĂŠs d’uns minuts a la tornada  del descans, fem el nostre millor bĂ squet.

Trobem espais i compartim la pilota en cada atac, posant-li el partit difícil a les xiques de Mislata, que continuaven treballant sense baixar els braços en cap moment.

Bona progressió la que portem als darrers partits. Cada vegada juguem amb més confiança! 🏀

📋 C.B. PICANYA 2️⃣6️⃣ – 5️⃣6️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Segon partit del cap de setmana on, malgrat el cansament, tornem a oferir una bona imatge tant en atac com, sobretot, en defensa.

Tot i començar realment desencertades, amb un lleuger domini local, les sensacions no tarden en canviar.

Semblava que no teníem les idees clares i ens costava jugar amb fluïdesa, però la defensa, com sempre, ens dóna allò que necessitem: robar pilotes i poder córrer.

Una vegada ens trobem còmodes, tenim la possibilitat de soltar-nos en pista.

Hui s’han vist un bon moviment de pilota i connexions interessants i, malgrat haver jugat ahir, hem mostrat una gran versiĂł en defensiva, pressionant i ajudant-nos en tot moment.

Content per l’esforç fet al llarg del cap de setmana! 🏀

📋 C.B. PEGO 5️⃣3️⃣ – 3️⃣9️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Bon partit el jugat pels vallers tot i presentar-nos amb tan sols 8 jugadors.

L’encontre començava amb la intensitat que imposen els vallers i, d’aquesta manera, aconseguim els primers avantatges al marcador, però els errors comesos baix de la cistella provoquen que el Pego s’acoste al resultat.

A partir del segon perĂ­ode, el tanteig es va intercanviant. El conjunt de Pego arriba al descans amb un xicotet avantatge de 6 punts.

Ja en la segona part continuava la igualtat, però les forces dels vallers anava baixant i les desconnexions defensives li donaven aire a un Pego a qui li estava costant aguantar la defensa vallera.

A la fi, partit lluitat de principi a fi. Hem d’efectuar millor la presa de decisions i tindre més calma en alguns moments del partit.

A continuar treballant amb el treball diari, que encara queda lliga per davant! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣8️⃣ – 2️⃣1️⃣ U.B.F. GITICSA TORRENT 📋

Tot i el resultat, les sensacions desprÊs del partit van ser regulars. Encontre sense brillantor i mÊs bÊ espÊs.

Vam ser superiors, però no ens vam basar en el bon joc, sinĂł mĂŠs bĂŠ en la superioritat fĂ­sica i en les millors condicions a l’1×1 davant un bon equip que va mostrar una millor imatge col¡lectiva i amb bons detalls individuals.

El partit va ser una suma d’accions individuals en prou ocasions, sense tindre cura de la pilota.

A vegades sí que fÊiem el que últimament solem fer, però no vam tindre continuïtat.

A la fi, partit que ens ha de servir per rectificar algunes coses i tindre present com hem d’intentar jugar 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣4️⃣ – 1️⃣8️⃣ C.B. PATRONATO BOCAIRENT 📋

Segon partit de la setmana i, després de l’anterior, que no va ser massa bonic, en aquest sí que mantenim una línia més estable al llarg de tot l’encontre.

Teníem davant un equip que sempre ens ha posat les coses difícils, però hui la defensa ha sigut clau, tal com reflexen els 18 punts que hem deixat fer únicament.

Millorarem certes coses, cuidant la pilota i, malgrat uns quarts fluixos, deguts a la bona pressiĂł visitant, juguem com a equip, situant-nos millor a la pista i buscant a la companya quan devĂ­em.

Content per l’actitud que mostren i pel fet de saber on canviar algunes coses per jugar molt millor.

Agrair tambĂŠ a Batiste que estiguera amb l’equip per poder fer-se cĂ rrec i ajudar-les en la part final de l’encontre 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 3️⃣9️⃣ – 6️⃣2️⃣ C.B. ALGINET 📋

Partit amb dues parts diferenciades.

A la primera part els dos equips ixen a pista intercanviant cistelles i amb alternança al marcador.

A la segona part, en defensa, hem deixat de defendre l’1×1 i hem fet un mal balanç defensiu que permetia a les d’Alginet fer punts amb facilitat.

En quant a l’atac, ens ha costat trobar els espais lliures, però quan els trobĂ vem obtenĂ­em bons tirs i bones decisions.

A seguir treballant! 🏀

📋 DÉNIA BÀSQUET 2013 53 – 62 ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Victòria molt treballada i de mèrit en un partit on hem jugat amb 9 jugadors i alguns sense estar al 100%.

Tot el partit ha estat igualat i fins el cinquÊ quart (46-55) no hem aconseguit distanciar al rival. La defensa ha funcionat, però encara podem millorar sobretot en les ajudes i tancant el rebot.

En atac encara falta millorar l’eixida al contraatac i no precipitar-nos en el joc en estĂ tic.

Agrair l’esforç als xiquets i que la victòria servisca per continuar la millora de la dinĂ mica de joc de l’equip 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 9️⃣ – 4️⃣9️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Gran diferència física entre els 2 equips, fet que ha marcat el partit malgrat la lluita dels nostres jugadors. L’altura dels nostres rivals era molt superior, però això és el bàsquet i no ens queda altra que seguir entrenant 🏀.

📋 SOCAGE JÓVENS L’ELIANA NEGRE – ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

⌛ Partit ajornat ⌛

📋 E.E.M. PEDREGUER 4️⃣3️⃣ – 4️⃣0️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Encontre on els vallers ixen amb una mala actitud, sense ganes de lluitar pel partit, divertir-se i jugar al que entrenem.

Aquest tipus de partits ens serveixen per aprendre sobretot a millorar l’actitud 🏀.

📋 C.B. ALMUSSAFES 4️⃣8️⃣ – 8️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Partit on l’equip de Tavernes ha acudit amb sols 6 jugadors, que han lluitat de valent enfront un equip molt superior fĂ­sicament.

El C.B. Tavernes va donar sempre la cara al partit a pesar del cansanci que anava acumulant-se en les cames, i els 6 jugadors compromesos amb l’equip van complir com el que sĂłn, uns valents! 🏀

📋 C.B. ALGEMESÍ 2️⃣5️⃣ – 5️⃣5️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Victòria treballada dels menudets en un partit molt intens.

Comencem amb poques ganes de córrer i defendre, fet que provoca que els d’Algemesí ens agafen un avantatge de +12 al marcador.

A partir de la segona part, els nostres es desperten i s’activen, corrent amb ganes per arribar a les defenses i aconseguint cistelles fàcils gràcies als companys que adelanten la pilota.

Els d’Algemesí no poden seguir el ritme imposat pels de Tavernes, i al no tindre banqueta per donar oxigen als xiquets, no aconsegueixen agafar als nostres, que segueixen anotant i aconseguint finalment un +30.

Molt contenta de les ganes posades i l’actitud tant defensiva com ofensiva! 🏀

📋 C.B. ALGINET BLAU  1️⃣6️⃣ – 3️⃣2️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Victòria aconseguida pels menuts en aquesta jornada, fent que ens emportem un 2/2 en aquest cap de setmana tan complet. Els nostres han estat actius, amb ganes d’atacar i defendre, fet que ens ha posat per davant contra un rival que ens ho podria haver posat difícil.

A la primera part hem fallat moltes situacions fàcils, i no hem pogut distanciar-nos al marcador, però a la segona part els xiquets han estat més certers, aconseguint anar-se’n fins al resultat final 🏀.