📊 CRÒNIQUES JORNADA 7, 8, 9 I 10 D’OCTUBRE | LLIGA VALENCIANA 📊

📋 C.B. ESCOLAPIAS 7️⃣8️⃣ – 8️⃣1️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Comencem l’encontre amb un primer quart on eixim a pista molt seriosos, sabent la importància d’aquest encontre i el rival que tenim davant. Alternança al marcador per als dos equips on cadascú fa el seu joc i en cap moment s’agafa distància al marcador.

A l’inici del segon quart, els vallers peguem un apretĂł a l’encontre, aprofitant bones defenses amb una intensitat superior però, en canvi, als Ăşltims 5 minuts entrem en un lapsus ofensiu on comencen les pèrdues i juguem els pitjors moments de l’encontre. En aquest moment el rival s’aprofita de la situaciĂł molt bĂŠ, fent-nos molt de mal des del tir exterior, arribant al descans amb un +6 a favor d’Escolapias.

A la represa del descans tornem a eixir molt connectats al partit, fent un parcial de 12-2, amb una intensitat i ritme molt elèctric i provocant un temps mort rival al veure’s sobrepassats.

A partir d’acĂ­ els dos equips juguem un bon bĂ squet, on cada balĂł era or. AixĂ­ mateix, no es dona res per perdut i les distĂ ncies al marcador sĂłn molt menudes. Entrem a l’últim quart igualats.

A l’Ăşltim perĂ­ode, mĂŠs del mateix. Aconseguim parar els seus tiradors, però els d’Escolapias, amb molta qualitat, continuen produint canastes, això sĂ­, havent d’esforçar-se molt, ja que la defensa dels vallers era molt intensa.

Arribem als Ăşltims minuts igualats, amb un intercanvi de cistelles on finalment tenim l’Ăşltim balĂł amb el marcador empatat per a guanyar el partit, però no aconseguim anotar i anem a la pròrroga.

A la pròrroga seguim pressionant, ens creguem que el partit pot ser nostre i en cap moment ens rendim. Finalment, el partit acaba decantant-se per a nosaltres, ja que en una Ăşltima jugada anotem un 2+1 i ens col¡loquem davant al marcador. Els locals tenen l’Ăşltima jugada que defensem molt bĂŠ i no anoten el tir.

En definitiva, un gran partit oferit pels dos equips que de segur l’aficiĂł va disfrutar tant com nosaltres, però sobretot, i em torne a reiterar, una victòria perquè este equip comence a creure en ell mateix. Podem competir-li a qualsevol equip, fent les coses bĂŠ i treballant tots com anem fent. Tots els jugadors aporten des de la banqueta i això ens converteix en un equip amb molta rotaciĂł.

Ara toca anar a per la primera jornada de la LLiga Regular i a seguir la bona energia de l’equip. Continuem! 🏀

📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 5️⃣9️⃣ – 5️⃣8️⃣ C.B. SUECA 📋

Pendent

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 7️⃣8️⃣ – 3️⃣8️⃣ C.B. OLIVA 📋

Últim partit de Lliga Valenciana,  on no hi havia res en joc.

A pesar d’això, l’equip ix molt enxufat, amb una pressió i defensa a tota la pista que ens permet córrer i anotar cistelles senzilles. Amb eixa intensitat i ritme de joc dificultem molt a les xiques d’Oliva, fins i tot per a arribar al nostre camp. Aconseguim un marcador de 29-6 al final del primer període.

Al segon quart l’Oliva canvia la seua defensa i comença a traure millor el baló davant la nostra press. A més a més, deixem de ser tan efectives tant davant, on ens precipitem per atacar, com darrere, on no estem dures en les situacions reduïdes i prop de l’anella. Ens n’anem al descans amb un 43-22 a l’electrònic.

Al tercer quart l’equip torna a fer un gran esforç defensiu, deixant en 3 punts en 5 min a l’Oliva, però continua sense encert a pesar de moure molt bé el baló. Això sí, acabem el quart atacant molt l’esquena de les seues interiors i tornem a anotar amb major facilitat. Continuem amb un 61-31 al marcador.

Durant l’últim quart es manté la mateixa dinàmica a l’equip, confiant en la mobilitat de baló per atacar la zona i també en la bona activitat defensiva.

A la fi, 78-38 per finalitzar la fase de grups, on l’equip ha mostrat progressió i ambició. Esperem continuar confirmant aquesta dinàmica el proper dijous en la Final de la Lliga Valenciana.

Les xiques han fet una gran competició. ENHORABONA! 🏀

📋 C.B. BÉTERA 7️⃣2️⃣ – 5️⃣0️⃣ CADET MASCULÍ A 📋

Partit molt complicat, jugant contra un equip fĂ­sicament molt superior.

Ens enfrontem a un conjunt rival  molt complet i amb jugadors molt iguals, fet que els ajuda a poder estar els 40 minuts de l’encontre fent una pressió intensa, la qual al principi se’ns atraganta, fins que comencem a donar-li calma i a jugar amb cap per poder trencar-la.

Aíxí i tot, defensivament nosaltres tambÊ estem prou bÊ, però ràpidament el BÊtera aconsegueix una renda de 10 punts que ens perjudica degut a les males defenses realitzades.

Seguim jugant de tu a tu, igualant la pressió de l’equip contrincant, provocant la remuntada, i aconseguim anar-nos-en al descans 1 punt baix al marcador.

Tan sols érem 8 jugadors, alguns carregats amb faltes, i sobretot estàvem molt cansats. És per això que el físic ens passa molta factura a la segona part i el Bétera segueix amb la mateixa dinàmica però sumant-li un gran encert des de la línia de 3 punts. D’aquesta manera els rivals aconsegueixen una diferència de 20 punts al descans que els de Tavernes ja no podem reduir durant la resta de l’encontre.

En definitiva, molt content per l’actitud de tots els jugadors, ja que era un partit complicat i ens han obert els ulls per saber que hi ha moltíssim a treballar. De segur que ho farem i l’equip anirà cada dia a més. Toca començar la Lliga Regular a tope! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 6️⃣8️⃣ – 3️⃣0️⃣ C.B. ESCOLAPIAS 📋

Victòria en un partit on es va anar de menys a mÊs.

L’inici no va ser bo. Vam començar amb defenses poc intenses i la falta d’idees en atac feien que les visitants estigueren en el partit i per davant al marcador durant molt de temps al primer quart.

Ja en el segon perĂ­ode, la intensitat defensiva va pujar, permetent recuperar algun balĂł. Aquest aspecte unit a una millor circulaciĂł en atac feia que costara menys anotar a les valleres.

En tornar del descans, més del mateix. Bona circulació trobant els espais i molta activitat defensiva que feia incrementar la distància al marcador, una tònica que es va repetir fins al final de l’encontre.

A la fi, victòria molt Ă mplia per al que es va veure a l’inici de l’encontre 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 3️⃣8️⃣ – 3️⃣0️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Primera victòria de la Pretemporada que ajuda a començar amb millors ànims la temporada.

Hem començat el primer quart actius en defensa i atac, i això ha permÊs un parcial de 8-2 al marcador.

A partir d’eixe moment, l’equip alzireny ha despertat i ha posat mĂŠs dificultats al nostre atac, pressionant l’eixida del balĂł. Al mateix temps, hem tingut falta de mobilitat en atac a l’hora de demanar el balĂł i oferir lĂ­nies de passe favorables. Tot això ha significat acabar el quart perĂ­ode amb un resultat de 19-16.

Al descans de la mitja part hem parlat dels conceptes a millorar, especialment de l’atenció en defensa i l’ocupació correcta dels espais. Els xiquets han aplicat tot allò parlat i això ha servit per aconseguir un resultat final de 38-30.

El partit ha estat molt igualat i la màxima diferència en un quart han sigut els 6 punts del quart inicial.

Encara ens queda molt per millorar, especialment la mobilitat en fase d’atac i mantindre la intensitat i atenciĂł defensiva, però esperem que aquesta victòria siga el fonament de la construcciĂł del joc del nostre equip! 🏀