📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣3️⃣ – 7️⃣7️⃣ C.B. LLÍRIA 📋

Partit per oblidar aquesta setmana, on en cap moment li competim de tu a tu als visitants, els quals dominen el joc i al marcador durant els 40 minuts.

Al primer període eixim encertats amb el tir exterior, però com durant les últimes setmanes, en defensa no estem ni intensos ni concentrats.

A poc a poc els visitants van agafant avantatge, ja que no som capaços de defensar l’1×1 ni de fer ajudes a temps, provocant que anem bojos darrere la pilota i que concedim cistelles fĂ cils.

A la segona part seguim baix al marcador i quan l’equip vol reaccionar es converteix en un voler i no poder, ja que una setmana mĂŠs convertim un percentatge lamentable de tirs lliures i de cistelles de baix de l’anella, i aquest aspecte ens lastra per poder retallar el marcador.

Ja als Ăşltims minuts l’equip es deixa portar i els visitants abulten el marcador, deixant una nova derrota al caseller dels vallers.

En definitiva, no som un equip d’estrelles, som un equip de treballar 40 minuts per poder competir i, si eixim a passar la vesprada, ĂŠs impossible competir contra equips que sĂłn superiors en qualitat 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 3️⃣4️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.B. MELIANA BON LLOC B 📋

Bon partit per l’equip del C.B. Tavernes enfront el tercer classificat.

Aquesta setmana els vallers han donat la cara des de l’inici del partit, millorant molt la seua imatge dels Ăşltims partits.

Bon treball defensiu i millora en atac, tot i que l’anotaciĂł (el gran dèficit de l’equip) diga el contrari.

L’equip grocinegre ha encadenat per primera vegada 3 quarts de competitivitat, fet que ha provocat que fins l’inici de l’Ăşltim quart tingueren opcions per lluitar per la victòria, arribant al quart perĂ­ode nomĂŠs 4 punt per davall al marcador.

Tanmateix, uns mals minuts a l’inici d’aquest Ăşltim quart van permetre novament que els visitant tragueren una major diferència al marcador i que enfonsaren els locals, als quals a partir d’eixe moment ja els va costar molt tornar a entrar al partit, acabant-lo amb una diferència massa abultada per al que es va poder veure al llarg de tot l’encontre.

Bona imatge i on sobretot s’ha pogut veure com aquest equip va creixent dia a dia i que en breu de segur començarĂ  a traure partits endavant al seu favor.

Seguim treballant per a que siga així 🏀.

📋 C.B. IFACH CALPE 3️⃣1️⃣ – 8️⃣1️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Clara victòria de les nostres xiques a Calp, on des del primer minut han eixit amb molta intensitat, molt bona actitud defensiva i un joc molt dinàmic en atac.

A la fi del primer quart aconseguim un 5-17 al marcador, on la falta d’encert en contraatacs clars i situacions de superioritat no ens permet fer una major anotació, a pesar del bon joc desplegat per les nostres xiques.

El segon període continua amb la mateixa dinàmica, on l’equip es mostra un poc més encertat i continua defenent amb gran intensitat, i això ens permet furtar balons en primera línia. Arribem al descans amb un marcador de 12-38 a l’electrònic.

Al tercer quart Ês quan les xiques de Calp es mostren mÊs còmodes en atac i quan aconsegueixen igualar el parcial del període, amb un 13-19, ja que les valleres estan menys exigents darrere i abusen del bot en atac. Arribem a la fi del quart amb un marcador de 25-57.

En l’últim període es torna a veure un equip amb una major exigència defensiva que ens torna a permetre cistelles senzilles i la possibilitat de córrer.

31-81 a la fi, per confirmar un estil de joc que ens permet competir i gaudir a la pista.

Diumenge que ve a casa, ens espera un dels equips importants del grup, el C.B. Bocairent, contra qui esperem continuar competint a aquest nivell 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣3️⃣ – 4️⃣1️⃣ U.P.B. GANDIA 📋

El Tavernes continua en ratxa i hui han aconseguit una victòria mÊs davant un U.P.B. Gandia lluitador que, en alguns moments del partit, ha plantat cara als vallers.

L’encontre comença amb una bona defensa, pressionant a tot el camp, fet que provoca que els de Gandia no arriben a l’anella contrària amb facilitat, la qual cosa fa que el Tavernes agafe un xicotet avantatge al marcador de 8 punts. Així i tot, els de Gandia no es deixen sorprendre i el primer període acaba amb un marcador de 20-12 favorable als locals.

Al segon quart els rivals comencen mÊs centrats, tant en atac com en defensa, i es col¡loquen a tan sols 6 punts als marcador dels vallers. Tanmateix, no podem deixar-nos sorprendre a casa i pressionem un poc mÊs en defensa, tornant a recuperar la màxima de 12 punts al descans, amb un marcador de 36-24.

A partir del tercer període, els vallers ja juguen més tranquils, mirant com a poc a poc agafen avantatge al marcador conforme van passant els minuts i arribant al minut 40 amb un marcador de 63-41 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣1️⃣ – 4️⃣3️⃣ C.B. PEDREGUER 📋

Victòria molt cara la de les nostres xiques davant un equip excessivament agressiu dins la pista.

El partit ha estat dominat per les nostres on, sense desenvolupar un gran joc, han anat sempre per davant al marcador i, quan apretaven un poc en defensa, recuperaven balons i aconseguien cistelles relativament còmodes 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 7️⃣8️⃣ – 3️⃣7️⃣ C.B. OLIVA ACTIVA’T 📋

Partit contra un rival directe i difĂ­cil.

Comencem l’encontre molt seriosos, amb una defensa dura i intensa, sent sabedors de l’equip que teníem davant. Sabíem a qui havíem de parar i de quina manera, plasmant tot allò que treballem als entrenaments, amb un bon joc col·lectiu i amb defenses molt útils.

Pronte aconseguim despegar-nos al marcador de l’encontre, sense deixar en cap moment que ens puguen remuntar.

La clau ha sigut la defensa i córrer al contraatac perquè les diverses defenses visitants no ens afectaren.

En definitiva, ha sigut un partit de 10. Súper content pel treball plasmat, i ara toca seguir treballant per millorar encara més de cara a una segona fase molt més difícil que aquesta. Enhorabona! 🏀

📋 C.B. OLIVA 6️⃣9️⃣ – 5️⃣6️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Encontre on eixim adormits a pista i on provoquem que l’Oliva se’n vaja al marcador.

A l’inici del segon període ixim un poc millor, però de seguida desconnectem i tornem a actuar com a l’inici del partit. Això fa que ens n’anem al descans 21 punts per baix.

A la represa del descans entrem enxufats i fent les coses com veníem fent-les. Això ens ajuda a col·locar-nos a 13 punts a falta de l’últim quart.

Al quart període hem jugat de tu a tu fins col¡locar-nos a 7 punts a falta de 6 minuts, però ja no hem aconseguit remuntar.

Cal seguir intentant estar tot el partit com a la segona meitat. A seguir treballant! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2009 5️⃣1️⃣ – 5️⃣0️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Un partit molt entretingut i ben competit el jugat pels dos equips, on cadascú ha dominat una part amb el seu estil.

Nosaltres, amb una defensa forta i pressionant que durant la primera part ens donava resultats, unit al joc dinĂ mic i rĂ pid, hem aconseguit la davantera als descans, amb un marcador de 34-21.

La segona part es desenvolupa d’una manera totalment diferent. Les de la Ribera mantenien una millor defensa i gràcies a ella el seu atac també comença a funcionar. Es troben amb cistelles còmodes i a poc a poc es posen al partit.

L’Ăşltim quart va ser divertit i angoixant al mateix temps. Alternen els dos equips millors defenses que atacs i, encara que seguim per davant, l’equip visitant sempre reacciona.

Al final hem aconseguit mantenir eixa mínima distància, gràcies al bon treball defensiu.

En resum, la millor primera part de la temporada i desprĂŠs, hem sabut patir, un aspecte igual d’important i que de segur ens ajuda a crĂŠixer.

Sols donar l’enhorabona als dos equips pel bĂ squet fet hui! 🏀

📋 U.P.B. GANDIA 5️⃣3️⃣ – 4️⃣6️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Encontre molt disputat des del principi, on els dos equips han lluitat amb molta intensitat i ganes i on, degut a un parell d’errors, la victòria de l’acaba emportant Gandia.

Mirant als nostres jugadors, que Ês allò mÊs important. Ja comencen a competir des del salt inicial, un aspecte molt positiu, ja que a principi de temporada ens costava molt arrancar els partits.

Durant l’encontre ha hagut avantatges ajustats de menys de 6 punts per a cada equip, però també han hagut algunes errades baix de la cistella i passes fluixos.

Hem de continuar amb una bona intensitat als entrenaments per poder competir millor 🏀.

📋 C.B. OLIVA 2️⃣7️⃣ – 5️⃣8️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Bon partit dels nostres xiques fins al quart perĂ­ode, on han baixat el ritme per falta de forces.

Al primer període ens ha costat agafar ritme en atac, però la intensitat en defensa ho ha suplert finalitzant amb un parcial de 5-11.

A partir d’eixe moment hem desplaçat millor el balĂł i, tot i no eixir amb la deguda velocitat als contraatacs, hem arribat 14-50 a la fi del quart perĂ­ode.

A partir d’eixe moment, les molèsties fĂ­siques de diversos jugadors i l’esmentada falta de forces han permĂŠs a l’equip d’Oliva apropar-se al marcador fins el 27-58 final.

Contents per l’actitud i aspectes mostrats als primers quarts. Treballarem per no repetir les errades del final! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 4️⃣9️⃣ – 6️⃣5️⃣ C.B. SUECA 📋

Bon partit el disputat el dijous entre dos equips entregats en atac, però on es van oblidar totalment de la defensa, on la qualitat individual d’alguns jugadors del Sueca va marcar la diferència.

Així i tot, els nostres no li van perdre la cara en cap moment al partit i van lluitar fins el final de l’encontre.

Hem de seguir entrenant per millorar! 🏀

📋 XENET C.B. CULLERA 3️⃣ – 4️⃣3️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Partit on des d’un primer moment els guerrers juguen amb molta intensitat defensiva i amb un joc col·lectiu.

Arribat el moment de l’acta ja tancada, els vallers comencen a desenvolupar les coses noves que estem iniciant als entrenaments.

La propera setmana ens espera un partit dur contra l’Algemesí a casa. A per ells! 🏀

📋 C.B. GENOVÉS 8️⃣ – 2️⃣7️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Bon partit dels xiquets, sense massa misteri i on hem sigut superiors en tot moment.

Han tingut oportunitat de tirar còmodes i de botar la pilota, fet que els ha ajudat a millorar.