📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 76 – 69 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

Partit i victòria important davant un rival directe, que situa als de Tavernes en plena lluita per aconseguir mantindre la categoria.

Encontre dominat des d’un principi pel C.B. Tavernes on l’equip, desprĂŠs d’uns minuts inicials dubitatius, a poc a poc han anat ficant-se en el partit i han començat a traure les primeres diferències al marcador, arribant al descans amb 17 punts d’avantatge.

A la segona part, els de Tavernes han aconseguit fins i tot augmentar les diferències, però un Ăşltim quart amb una baixada de intensitat i un joc molt apĂ tic han deixat remuntar a l’equip de Moixent, fins arribar al resultat final que reflexa el marcador.

Seguim en la lluita fins l’Ăşltima jornada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR ZONAL B 49 – 69 C.B. ALGEMESÍ C 📋

Últim partit de la temporada davant el líder de la categoria.

El partit comença amb ambdós equips molt actius, fent un partit ràpid en el joc. Els nostres xics, malgrat l’altura de l’equip visitant, no es van rendir i van dificultar molt el seu joc amb ajudes defensives.

En atac, els de Tavernes van fer el seu joc amb transicions rĂ pides sempre que podien i, al joc estĂ tic, jugant de la nostra forma.

Finalment els locals van fer un bon partit contra el líder i se’n van anar contents tot i la derrota. A seguir entrenant amb força! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 70 – 32 C.B. GUADASSUAR 📋

Partit sense cap història, on solament havíem de fer un poc del nostre joc per tal d’aconseguir la victòria.

Quaranta minuts de zona de les visitants i un joc lent provoca que el partit siga més lent del que volíem imposar. Solament uns moments de bon nivell del C.B. Tavernes fan que ens n’anem del partit amb bones sensacions.

Cal seguir sumant i preparant-se per a la setmana vinent amb dos partits molt durs! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB BALONCESTO L’HORTA GODELLA 102 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Un partit amb poca història, ja que l’afrontem amb poques jugadores i ens quedem en inferioritat, amb sols 4 jugadores en la pista durant bona part d’ell.

Tot i això, els primers minuts hem fet part del que sabem, lluitant, i no ha sigut fins que ens apretaren en defensa quan s’ha notat la diferència. Eren les lĂ­ders de la categoria i això ha quedat reflectit.

DesprĂŠs del descans s’ha intentat jugar, encara que amb no massa èxit, fatiga i la resta de condicionants.

Una llĂ stima, ja que entre unes coses i altres podrĂ­em haver almenys gaudit de jugar contra estos equips. A l’altra serĂ ! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 48 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Molt bon partit jugat pels Cadets en Pedreguer contra els líders de la lliga, que en l’encontre passat ens van tancar acta.

Començament molt intens per part dels nostres, sabent eixir de la pressiĂł i aconseguint espais i cistelles fĂ cils que ens fa arribar al descans iguals, 20 – 20.

Seguim jugant bĂŠ la resta de partit, llevat d’errades en les ajudes defensives que ens fan no poder anar per davant del marcador. Finalment, en l’Ăşltim quart, la superioritat fĂ­sica dels rivals s’ha notat i ha desencadenat fer-nos perdre balons i cĂłrrer al contraatac. Els  locals han aconseguit l’avantatge en tan sols 2 minuts i no hem sabut ja reaccionar per remuntar eixa diferència. Content per l’actuaciĂł de hui! 🏀

📋CRÒNICA C.A. MONTEMAR 40 – 54 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Bon partit de les xiques en Alacant.

Hem començat el partit un poc nervioses i amb poca intensitat. La forta defensa de l’equip contrari feia que les xiques no es trobaren còmodes. AixĂ­ i tot, hem aplegat al descans guanyant de 4 punts.

Ja en la segona part, la bona defensa ens ha permès dificultar moltíssim el joc del Montemar i furtar molts balons. Un parcial de 1 a 9 ha propiciat que trencarem el partit, fins aconseguir la victòria final.

Les xiques tenien moltes ganes de guanyar el partit per dedicar-li la victòria al seu entrenador! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 66 – 50 C.B. OLIVA DISGLOP 📋

Bon partit en lĂ­nies generals dels vallers, que s’imposen al segon classificat de la lliga.

L’enfrontament ha estat marcat, com sol ser habitual, per una bona pressiĂł defensiva amb la que furtem molts balons i aconseguim canastes al contraatac.

Hui tambĂŠ ens hem sabut moure un poc millor en atac estĂ tic, amb moviment sense balĂł i amb bons talls i mans a mans.

Les faltes comeses en els primers compassos ens han lastrat un poc al llarg del partit, ja que Êrem solament 8 jugadors i no ens podíem permetre que ens expulsaren prompte, però hem sabut compensar-ho i hem millorat la defensa.

Amb aquesta victòria, i encara a falta de dos partits, ens assegurem matemàticament la primera plaça a la classificació i ens proclamem campions de la lliga regular.

Enhorabona als xiquets pel treball, s’ho mereixen! Ara a seguir a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 28 – 38 U.P.B. GANDIA NEGRO 📋

Partit marcat per la superioritat fĂ­sica i d’altura dels visitants que, a mĂŠs, han estat la major part del partit en zona 2-3, dificultant les penetracions a canasta dels nostres.

NomÊs hem pogut guanyar els quarts en els quals hem tingut encert en el tir exterior i els que hem corregut abans que establiren la zona, però no ha sigut suficient.

Hem de seguir entrenant, creure més en nosaltres i augmentar la nostra intensitat i ganes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 11 – 51 C.D. MARISTAS VALENCIA 📋

Partit on encara es noten les Falles. Ha sigut un encontre on, com sempre, juguem  un quart i desprÊs desapareixem del partit.

Amb falta de moviment en defensa i regalant balons i situaciones en atac no podem competir. Malgrat les errades, no tot és negatiu, ja que quan les jugadores volen es veuen bons detalls, així que seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 39 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Una vegada mÊs, i ja portem unes quantes, ens ha tocat patir de valent per endur-nos la victòria.

Bonic partit el jugat per les dos parts. TenĂ­em un bon equip davant, situat en els llocs superiors a la classificaciĂł, i no anava a ser senzill.

Encara que al descans estava mig controlat, amb un avantatge de +13, a la segona part hem notat el cansament amb algunes errades baix de l’anella que s’han unit amb l’encert de l’equip local, fet que ha provocat que el marcador s’igualara fins arribar a uns Ăşltims minuts on els dos equips han donat el millor i s’intercanviaven cistelles contĂ­nuament.

Finalment hem estat un poc mĂŠs encertades i, grĂ cies a un tir lliure a falta de poc segons mĂŠs la defensa segĂźent, s’ha aconseguit una bona victòria.

Molt content per l’actitud, per saber jugar eixos minuts finals i per l’aportaciĂł de les Alevins que ens han reforçat hui! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 40 – 30 C.B. CULLERA 📋

Igual que els bons vins, la primera victòria de l’equip es va fer esperar. Els Alevins venien fent bons partits, però sempre ens queden sense el premi final.

Des de l’inici de l’encontre hem sigut superiors en velocitat, contraatacs i joc coral, però a la defensa hem anat a ratxes. Tot i això, gràcies als bons atacs hem pogut aconseguir un bon avantatge.

Va vegent-se com els xiquets han anat creixent tècnicament. A seguir entrenant dur! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 45 – 5 C.B. BENIGÀNIM 📋

Partit sense mĂŠs importĂ ncia, on tenĂ­em una clara superioritat en tot moment.

Bon partit de les xiquetes, amb bon ritme defensiu i alçant  el cap a l’hora d’atacar. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 44 – 69 C.B. PAIDOS DENIA BLANCO 📋

Molt bon partit de les xiquetes, esforçant-se en tot moment. Han competit des del minut zero i han lluitat per cada baló contra un rival no molt superior a nosaltres.

Hem tingut algunes errades de cara la cistella, ja que han fallat prou canastes sota l’anella elles soles. Però a poc a poc van millorant i soltant-se més i disfrutant. A pel que queda de temporada! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 41 – 8 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Partit molt fluix el disputat pels nostres jugadors, on les condicions de la pista, menuda i sense tancaments laterals, la temperatura i l’horari han sigut factors en contra a afegir a la dificultat que suposava el nivell de joc del lĂ­der del grup.

Els xiquets han lluitat durant els dos primers quarts amb un resultat provisional de 8-6, però un tercer quart amb parcial de 16-2 ha acabat desmotivant-los i desconcentrant-los. A partir d’eixe moment han baixat els braços i el nivell defensiu.

Continuarem treballant als entrenaments i millorarem ambdós aspectes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 46 – 5 C.B. AUTOAVENIDA SUECA 📋

Molt bon partit de les xiquetes.

La bona defensa ens ha permès furtar molts balons i aconseguir cistelles fàcils.

Bona circulació del baló, sempre alçant el cap per veure si alguna companya estava sola.

A seguir així! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 48 – 39 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

El C.B. Tavernes ha començat els primers dos quarts molt fort, amb una bona defensa, pressionant tot el camp i amb contraatacs ràpids, però al tercer quart ens han apretat i al descans anàvem 15-16.

Hem començat forts al quart quart, però un bon encert de cara a la cistella del GenovÊs ha fet possible que ells agafaren diferència al marcador.

El cansament no ens ha permÊs agafar eixa diferència i, finalment, hem perdut 48-39.

Malgrat el resultat, molt content per tot l’esforç dels jugadors i jugadores del C.B. Tavernes! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB BÀSQUET LA FOGUERA CANALS 46 – 6 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit on els vallers ixen sense ganes de córrer i lluitar pel baló. Sense aquestes ganes poc es pot competir i jugar com toca. Seguim! 🏀