📋​​ CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 54 – 67 C.B. JORGE JUAN B 📋

El C.B. Tavernes va començar molt concentrat, realitzant bones defenses que feien que l’equip rival no aconseguira cistelles fàcils. A més a més, bons moviments i un gran treball ofensiu deixaven alguns jugadors amb clars avantatges per aconseguir cistelles. El gran problema va ser, principalment, el gran nombre d’errades fetes baix l’anella, que no permetien estar en una millor situació al marcador. Tot això junt amb, una vegada més, el baix percentatge al tir lliure que, amb totes les errades baix de la cistella, xacren l’equip.

El tercer quart va ser clau per l’esdevenir del partit, on l’equip de Novelda va eixir més intens i molt més encertat de cara a l’anella. Per contra, el C.B. Tavernes no va saber jugar eixos minuts i va tindre moltes errades i pèrdues de baló, aconseguint només 6 punts en tot el quart, fet que va aprofitat l’equip per traure un avantatge fins a 20 punts, que anava ser molt difícil de reduir a l’últim quart.

En l’últim quart, una millora dels de Tavernes va fer reduir les diferències fins als 10 punts, però la reacció va arribar massa tard.

Sols cal, com sempre, seguir treballant i confiant en nosaltres, que de segur en algun moment canviarà la sort d’este equip 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. IBERIC CAUDETE 62 – 42 C.B. TAVERNES SÈNIOR 1ª ZONAL 📋

Bon partit jugat fins al descans (33-31), jugant en equip, furtant balons i movent el baló per acabar convertint cistelles fàcils de baix de l’anella, fent tirs exteriors en bones posicions i aconseguint un bon percentatge de tir.

Després del descans, desconnexió total on entrem a jugar al ritme de l’equip contrari junt amb un atac pèssim amb individualitats, molts balons perduts i moltes errades sota la cistella. Tot això fa que en 2 quarts sols anotem 11 punts, enfront els 29 de l’equip contrari.

Hem de treballar per ser més constants al llarg de tot el partit. A seguir entrenant per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR 2ª ZONAL 56 – 46 C.B. EL VERGEL 📋

Partit on la pista no estava en condicions i talla el ritme dels 2 equips. Partit jugat a ràfegues, on depenem molt de 2 jugadors.

Necessitem millorar en defensa i repartir més el joc en atac. En els quarts que juguem en equip i defensem bé es nota un joc molt bo.

A l’últim quart es pressiona bé i aconseguim furtar balons i anar-nos-en al marcador. Si aconseguim jugar així podrem tindre moltes alegries. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 74 – 38 C.B. SUECA CAIXA POPULAR 📋

Bon partit de les xiques en línies generals. Hem demostrat una defensa molt intensa, eixint ràpides als contraatacs i amb bon joc en atac davant un equip que ens ha fet 40 minuts de zona.

Hui sí que hem pogut atacar molt bé la zona, sent ràpides en el passe i buscant sempre la millor opció en atac.

Caldria millorar el rebot, ja que li hem donat massa facilitats a l’equip contrari, que quasi sempre ens l’agafava, tant en atac com en defensa.

El més important és que l’equip ha recuperat les bones sensacions, en un joc molt vistós. Això ens ajudarà a preparar l’importantíssim partit del pròxim diumenge en Tavernes davant del Moixent. Una victòria ens obriria molt el camí per assegurar la primera posició. A entrenar a tope per aconseguir-ho! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 06 77 – 39 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Nou partit on deixem clares les nostres debilitats, tot i jugar contra els coliders de la categoria. Hem començat molt febles i ens han fet un parcial de 12-0, a base de contraatacs. Després, l’equip s’ha posat a treballar en defensa, aconseguint col·locar-nos a 5 punts, per arribar al descans 10 punts baix.

En el tercer període hem seguit en la mateixa tònica i hem aguantat el que hem pogut fins que baixem els braços i deixem de defendre, fet que provoca que el rival a poc a poc augmente la diferència al marcador.

En línies generals, bona defensa i mal atac que fa que no superem els 40 punts 🏀.

📋 CRÒNICA MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 67 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

El partit ha començat igualat, amb intercanvi de cistelles per part de tots dos equips, que penetraven amb certa comoditat fins baix de l’anella en els primers minuts. No obstant això, les locals han aconseguit imposar el seu ritme defensiu a meitat de quart i així avançar-se al marcador. (17-11 al minut 10).

En el segon quart, les d’Alcoi han pujat la intensitat i han recuperat alguns balons, impedint que les nostres pogueren atacar còmodament. A més a més, han imposat el seu domini baix dels taulers, aconseguint moltes cistelles dins de la zona en segones i terceres opcions. Tot i això, les nostres xiques encara continuaven en partit gràcies al tir de mitja i llarga distància (31-19 al descans).

Al tornar del descans, 4 balons perduts en el primer minut i mig han fet que les alcoianes es dispararen en el marcador per dalt dels 20 punts, diferència que ha anat augmentant a mesura que avançava el quart (50-23 al minut 30).

Ja en l’últim quart, tot i que les nostres ho han intentat, el domini de les locals baix l’anella els ha impedit mantindre el resultat, i han vist com a poc a poc la diferència passava dels 30 punts per a arribar al 67-32 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 34 – 41 U.P.B. GANDIA B 📋

Partit més o menys similar a l’anterior, contra un rival fort físicament, on pressionem i correm tota la pista. Comencem el primer quart de manera espectacular, pressionat, robant balons i movent la pilota per acabar fàcil baix de l’anella.

A partir d’ahí, desconnexió total que provoca que si falla un jugador en la seua feina, ja no ens ixen les coses bé. A més, hem tingut un atac pèssim amb individualitats, però el major problema han sigut les errades sota la cistella. No aconseguiem anotar de cap lloc i això provoca que en 3 quarts sols anotem 14 punts. Malgrat això, hem mostrat una bona defensa, deixant al rival en tan sols 41 punts, sent ràpids i forts.

Falta pressionar molt més en defensa i ser constants durant tot el partit. Molt disgustat per aquestes últimes derrotes que ens fan estar baix a la classificació, però de segur que, si volen canviar l’actitud, traurem molts partits endavant en aquesta lliga tan dificil. A seguir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA GREEN FRUITS 58 – 50 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Bon començament dels nostres, pressionat, furtant balons i corrent el contraatac, però la falta d’encert ens fa acabar el quart tan sols 8-16 a favor. A partit d’aquest moment l’equip va baixar els braços i no va defendre amb la intensitat que corresponia.

Ens hem mostrat ofensivament fluixos, amb moltes individualitats i amb molt poca precisió a l’hora de moure la bola, fet que provoca mals passes.

Malgrat haver perdut per tan sols 8 punts, perque jugavem en una pista dificil i contra un rival complicat i dur. A seguir millorant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 13 – 45 U.P.B. GANDIA NEGRE 📋

Partit contra un molt bon equip sense ningun misteri. Ha sigut un encontre molt físic i intens on l’equip local no iguala aquesta intensitat, quedant-se  en el segon i tercer quart en tan sols un punt anotat.

Partit que ens servirà per a aprendre, ja que no ens van a regalar res. Seguirem treballant per donar més guerra en la tornada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 35 – 60 XENET C.B. CULLERA 📋

Bon partit de les nostres xiques en el seu desplaçament davant un bon equip que encapçala el lideratge del grup.

El partit ha començat amb les nostres xiques poc ficades en el joc, amb passes fluixos, males defenses i dubtes que feien que les de Cullera tragueren el gros de l’avantatge en els primers minuts (26-10 al minut).

A partir d’ací, les pèrdues s’han anat reduint i els atacs acabaven quasi sempre en tir a cistella, però l’encert i la defensa no eren el que tocava i les de la Ribera han continuat augmentant el marcador fins el 39-15 al descans.

En tornar del descans les nostres xiques s’han posat les piles i han millorat prou la defensa, no deixant massa tirs fàcils a les locals. Això unit a un bon encert i algun contraatac ha fet que tota la segona part haja estat molt igualada, només perdent el parcial dels últims 20 minuts per un punt. 

A la fi, derrota per 60-25 on, a pesar de la diferència en el marcador, les nostres xiques han fet un gran partit i on s’ha pogut evolucionar durant el mateix  encontre. Ara toca continuar amb la dinàmica la següent jornada i no tornar enrere 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET 73 – 60 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit molt intens on per fi veiem una notable milloria de tots els jugador, que han lluitat fins el final enfront un rival que en pretemporada ens ha tancat l’acta en els dos partits. 

Durant esta setmana hem observat la milloria notable de tots els jugadors i això s’ha reflectit en el partit que fins i tot haverem pogut guanyar. Al final perdem de 13 punts per diverses decisions en defensa que fan que el rival no perdone. Estem en el camí correcte. Enhorabona a tot l’equip, que va progressant a poc a poc 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 51 – 58 C.B. TERRALFÀS 📋

Novament un gran partit de les Infantils malgrat el resultat. 

De qualsevol forma, no ens hem de quedar amb això perquè tota la resta va estar molt bé: moviments per la pista, un gran treball d’equip en defensa quan l’equip de casa era molt superior en altura, etc. 

D’igual manera, ens hem dedicat a fer el nostre joc, buscant bones passades, atrevides, però ens ha faltat no deixar tantes facilitats en un parell de quarts, que ens feren sempre estar per darrere al marcador i van fer difícil optar a la victòria. 

Caldrà corregir el no perdre pilotes tan fàcilment, evitar despistar-nos en defensa i no tindre tanta pressa en botar la pilota, ja que de vegades ens precipitem. 

En definitiva molt bé. Les sensacions és que seguim cada dia fent-ho millor i pel bon camí, però caldrà corregir els xicotets detalls 🏀.

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 53 – 22 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Primera derrota de la lliga contra un equip (1er classificat) molt superior físicament que pressionava tota la pista i amb un ritme de joc molt alt. 

Hem competit i hem jugat de tu a tu fins el 5é quart, qua ha sigut quan se’ns acabat el físic (35-18). 

Hem de millorar el rebot defensiu i en atac ens falta jugar més col·lectivament. Em quede amb la lluita i l’actitud de l’equip, que ha lluitat fins el final de l’encontre. Seguirem treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 49 – 53 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

Partit molt ben lluitat pels Alevins, on en cap moment cap dels dos equips aconsegueix la distància necessària per tindre el joc controlat. 

Gran partit, sent generosos amb els companys i, sobretot, gran defensa. Tanmateix, el partit se’ns escapa per males decisions en els últims atacs. Tot i això, un gran encontre del qual es pot estar molt content pel treball realitzat.

A poc a poc anem veient millores sobre el que estem treballant en els entrenaments 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 22 – 37 C.B. SUECA ORTODONCIA LA LIGA 📋

Bon partit de les xiquetes davant un equip molt superior físicament.

Un mal primer quart provoca que l’equip rival ens faça un parcial de 2-10. Al segon quart despertem un poc i ens acostem al marcador. No obstant això, al tercer quart ens despistem molt en defensa i el Sueca aconsegueix massa cistelles fàcils i apleguem al descans amb una diferència de 13 punts.

Després del descans les xiquetes ixen molt més enxufades i apleguem a col·locar-nos a 6 punts en el 5é quart. Malgrat això, el desgast físic i les rotacions fan que l’equip desconnecte i facilita que el Sueca aconseguisca una major diferència en el marcador.

A seguir entrenant així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA BLAU 40 – 48 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Segona victòria de l’Aleví Mixte en un partit molt intens des del principi. Hem jugat de tu a tu, malgrat la diferència física entre un equip i un altre. A més a més, els nostres xiquets i xiquetes no han pegat ni un pas enrere en cap moment. Ara toca disfrutar de la victòria i aquesta setmana comencen a entrenar amb més força 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 – N.B. ALZIRA GRANA 📋

🚫 Partit suspés. 🚫

📋 CRÒNICA C.B. MARTÍNEZ VALLS ONTINYENT – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

🚫 Partit suspés. 🚫

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 42 – 38 C.B. TAVERNES BENJAMÍ GROC 📋

Gran derbi on ambdós equips van estar molt igualats. Els xiquets es van esforçar més que mai, demostrant que poden ser molt durs en defensa i cobrint cadascú al seu defensor, cosa que encara no s’havia vist en tota la temporada. Encara ens falten coses per aprendre, com per exemple començar a passar un poc més la pilota.

A poc a poc, com ja anem dient des de fa unes setmanes, va notant-se la presència dels nous jugadors al camp, fet que ens permet estar dins del partit en tot moment.

Molt content pel partit que va fer tot l’equip i les ganes que van posar. Continuem aprenent cada vegada més en tots i cadascun dels partits i dels entrenaments que realitzem! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ GROC 38 – 42 C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit molt igualat per part dels dos equips. Un mal encert en el tir lliure i en tirs baix de l’anella per no buscar el tauler fa que no anotem punts. Tanmateix, en tot moment les xiquetes es van esforçar i van lluitar per cada baló i, a més a més, totes es van implicar en una defensa que feia un parell de partits que no estaven fent. A continuar aprenent i gaudint! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 15 – 32 C.B. ALGINET BLAU 📋

Partit on el C.B. Tavernes no ha estat tan encertat com als dos anteriors, sent l’equip d’Alginet el que ha dominat el marcador de principi a fi.

Esta setmana l’equip del C.B. Tavernes ha tingut moltes desconnexions en defensa i en atac els ha faltat més encert per aconseguir tindre un millor resultat.

Tot i això, l’equip lluita i a poc a poc van veient-se detalls de millora tècnica per part de tots els jugadors i jugadores. Seguim amb el treball! 🏀