📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 46 – 71 C.B. OLIVA 📋

Partit de preparació del Sènior B per a conjuntar un equip per tal de competir en 1ª Zonal.

En la primera part hem jugat molt nerviosos, fet que ha provocat que no buscàrem opcions en equip i que cada jugador fera la guerra pel seu compte. Tot això ha provocat pèrdues de baló i cistelles fàcils per part de l’equip contrari.

En la segona part hem canviat d’actitud i hem defés i atacat en equip. Caldria millorar i estar concentrats a l’hora de tirar tirs lliures (4/24). També el joc col·lectiu i les ajudes defensives.

A seguir treballant per millorar de cara al començament de la temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 42 – 23 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Mal partit en línies generals de les nostres Sèniors, que en cap moment van estar còmodes al camp.

El primer quart va estar igualat i semblava que tenĂ­em bon ritme, però no estĂ vem encertades de cara a l’anella. En canvi, al segon quart les locals apreten i a base de contraatacs ens castiguen, ampliant la diferència en 10 punts, en gran part degut al gran desencert nostre, ja que no aconseguim ni anotar les canastes de baix l’anella.

A la represa del descans mĂŠs del mateix, anotaciĂł molt baixa, l’equip volia, però el balĂł no entrava i se’ns escapava de les mans, mals passes, pèrdues constants, etc.

A la fi, moltes coses a millorar. Cal seguir treballant dur per a anar agafant forma de cara a la temporada, però sobretot, millorar mentalment i començar a creure en nosaltres, en el que som capaces de fer! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SILLA 106 – 17 C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre amb un marcador molt dur dels nostres JĂşniors.

Ens hem trobar amb un rival superior en intensitat, però no en altura. Hem deixat de jugar com entrenem i no hem donat la cara en cap moment. Hem baixat els braços des del minut 0 i no hem sabut jugar a res.

Cap de setmana amb una dura derrota que ens deixa un mal sabor de boca. Seguirem treballant i esperem que l’equip agafe un poc més de confiança i col·lectivitat. Força, Tavernes! 🏀

📋 CRÒNICA SPORTIU-XÉ ALAQUÀS 37 – 73 C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Segona victòria en Lliga Valenciana en un partit on s’ha continuat treballant per millorar el joc, però on la consistència del nostre bĂ squet encara deixa un poc que desitjar.

El partit ha començat amb la imposiciĂł de la nostra, recuperant balons prop de l’anella contraria i fent cistelles amb relativa facilitat grĂ cies a la mobilitat de les nostres sense balĂł i a bons 1×1 (6-22 al final del quart).

En el segon quart, un poc de relaxaciĂł de les nostres xiques feia que el ritme anotador baixara. La defensa ja no era tan agressiva com en el primer quart i les d’AlaquĂ s aconseguien alguns contraatacs i tirs fĂ cils. NomĂŠs la mala sort de cara a cistella de les locals les impedia acostar-se al marcador (13-37 al descans).

En tornar del descans, el treball en atac va millorar, amb bons moviments col¡lectius però poca precisiĂł en els passes que no permetien traure tot l’avantatge. En la part defensiva, tornava part de l’agressivitat del primer quart, però amb les xiques d’AlaquĂ s ja mĂŠs ficades al partit, no era tan fĂ cil recuperar les pilotes.

A l’Ăşltim quart, el cansament començava a fer mella en els equips, però les valleres arribaven mĂŠs senceres i podien recuperar alguna pilota mĂŠs i eixir al contraatac. No obstant això, tambĂŠ els feia perdre algun balĂł mĂŠs i tindre algun despiste mĂŠs en defensa que permetia que les locals anotaren amb mĂŠs facilitat.

A la fi, un altre partit de pretemporada per a treballar on, amb certs altibaixos, s’ha pogut avançar en la preparaciĂł, però on tambĂŠ s’ha vist que encara queda molt per treballar. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 24 – 64 C.B. CULLERA 📋

Primer partit de Lliga Valenciana perdut pels vallers davant un rival amb 8 jugadors prou complets i amb una superioritat fĂ­sica enorme.

Tot el partit queda marcat per la diferència del marcador, anant-nos-en al descans 13-36. Així i tot, hem lluitat per cada baló i els de Tavernes ho han intentat en cada atac, encara que amb resultats prou negatius de cara a l’anella.

Hem tingut bones eixides de pressió i s’ha corregut bé certs moments, però hem tingut molta falta de regularitat. Els grans errors que ens fan perdre, per tant, són el balanç defensiu i les pèrdues de baló fàcils. A seguir millorant per poder competir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 26 – 49 C.B. OLIVA 📋

Partit típic de pretemporada on el joc de les nostres xiques es veia en fase inicial amb molts problemes però, tot i això, la lluita ha sigut intensa i constant durant tot l’encontre.

El partit ha transcurrit amb moltes pèrdues per part de les de Tavernes per culpa de la pressiĂł de les visitants i el passes fluixos de les nostres. No obstant, l’entrega en defensa ha impedit que cap dels parcials fora excessivament ampli per a les xiques d’Oliva.

En atac ha hagut alguns moments on la circulació de baló ha sigut bastant bona, però el poc encert cara cistella ens ha impedit guanyar cap quart.

A la fi, derrota on, a pesar de la diferència i les nombroses carències mostrades, s’ha vist que les possibilitats de l’equip quant a progressiĂł sĂłn bastants esperançadores. Continuem! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 39 – 9 C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on el rival ha sigut superior en intensitat des d’un principi i on l’activitat de mans i el contacte que ha permĂŠs l’Ă rbitre ha fet que nosaltres no tinguĂŠrem continuĂŻtat en el joc.

Hem de treballar per aconseguir jugar més dur i evitar que aquestes situacions es repetixquen! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 55 – 14 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ 1 📋

Partit on hem notat la diferència d’edat i la superioritat física.

Els primers quarts hem eixit amb por i no hem sabut competit. Tanmateix, a partir del cinquĂŠ quart hem perdut la por i hem defĂŠs i atacat millor.

Les xiquetes estan notant el canvi de categoría d’Aleví a Infantil (cistelles més altes, camp més gran, etc.). A més a més, hem de millorar el joc col·lectiu i sobretot el rebot defensiu.

A seguir millorant! 🏀

📋 CRÒNICA ESCUELA DEPORTIVA LORETO F.E.S.D. 23 – 48 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ 2 📋

Seguim amb el nostre procĂŠs de conjuntar i posar a punt l’equip. Hui hem vist alguns moments d’eixe joc en conjunt que aspirem a trobar-nos d’acĂ­ un temps, encara que l’aspecte defensiu no estava al mateix nivell.

Ens falta eixe punt on no permetem que ens agafen rebots, despistades a vegades, sobretot a la primera part.

DesprĂŠs del descans, on sols anĂ vem un punt per dalt (20-21), hem sabut protegir millor la nostra anella i lluitar un poc mĂŠs darrere, el que ens permetia cĂłrrer (hui molt millor que l’altre dia), fent que la pilota arribarĂ  rĂ pid a llocs on tenĂ­em grans avantatges.

En resum, bona evolució i es nota com van agafant dinàmica i on cadascuna de les jugadores va aportant un poc mÊs de la seua part.

Es veu una gran ambiciĂł en elles i ganes constants d’anar a mĂŠs. Enhorabona! 🏀